Ksa dnem Askerlik...

merhaba kızlar
şafak 90 tekirdağ merkez :hulya:
yarın eşimi görcem inşallah :gitme: bi aksilik olmassa opuyorumnanaktan

:asigim: inşallah canım saol :asigim: darısı sana
Kurban bayramında gel diyor başka bişey demiyor nişanlum,inşallah gideceğim ben de yanına.
Yarın gidiyorsun değil mi canım?

Yoğun olman daha iyi canım.Çok da fazla düşünmezsin.

selaammm arkadaşlar benim biricik aşkım da asker ama kısa dönem deil 447 günü geride bırakrık biz
allahın izniyle bitiriyoruz çok az kaldı şafak 13 :)

Gözün aydın 13 gün ne ki çabucak geçer.

kıyamam cnm yaaa arar insalalh cnm ii düsn belki yoqundurlar

aynı cnm ameliyat qünü belli olamdı simdilk onu bekliyoruz ..... aqrıyor diyor offff

benim de annem rahatsızlanmış. yanına gidecektim bugün ama olmadı. dün gitmiş doktora. ekg çekilmiş ama nedense doktor başka bir hastaneye kardiyolojiye sevk etmiş. salı günü belli olacak rahatsızlığı

cok qecmiş olsn cnmmmm insallah iyilesir yakında allah acil sifalar versin ....kalpte sorunmu var

cok qecmiş olsn cnmmmm insallah iyilesir yakında allah acil sifalar versin ....kalpte sorunmu var
sağol canım
çok geçmiş olsun canım, nesi var hayırdır
Babam evde yokmuş perşembe günü. Gece rahatsızlanmış babamı aramış annem sonra da bayılmış ve yarım saat öyle kalmış. Ertesi gün sabah doktora gitmiş. Tahlil yapılmış.EKG si de çekilmiş. Doktor özel bir hastanenin kardiyoloji bölümüne sevk etmiş. Ne olduğu henüz belli değil. Salı gidecek hastaneye o zaman belli olur. Dedemde ve dayılarımda kalp sorunu vardı zaten, annemde de çıkarsa hiç şaşırmam açıkçası.

kizlar esimin yanina geldim. oteldeyim arkadasiyla arabayi almaya gittiler. hic dusundugum gibi gecmiyor. ne hayallerle mehtap sayarak gelmistim ((((

allah korusun insalalh temzi cıkar cnm

selamlar kızlar..
az once esımle gorusebıldım sonunda... rahatladım cok sukur... :asigim:

sızler nasılsınız...
YUSUM tatlım cok gecmıs olsun umarım dedıgın gıbı bır sonuc cıkmaz canım ya rabbım sıfasını versın annenın..

SENEMcım canım sag salım oldugunu gormek bıle yeter be canım bosver oyle deme ınankı suan senın yerıne olmayı ne kadar cok ısterdım uzaktan gorsem bıle yeter valla banaa....:çok üzgünüm:

qözünaydın cnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…