- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.101
aminnnnnnnnnnnnn insalalh adına cok sevindm
Kurban bayramında gel diyor başka bişey demiyor nişanlum,inşallah gideceğim ben de yanına.:asigim: inşallah canım saol :asigim: darısı sana
Yoğun olman daha iyi canım.Çok da fazla düşünmezsin.tamam merak etmeyin siz ben hakkından geliyorum=)))
napıyım iş okul mekik dokuyorum yine.
nişanlım arama lüftünda bulundu bikaç kez, barışmaya çalışıyo ama bende o göz yoksengözlerimebaksanab
okullar açılıncq benimde düzenim kaçtı canım ya, semirene hazırlanıyorum bide çok yoğunum allahtan bu yeni iş basit, çok boş zamanım oluyo
selaammm arkadaşlar benim biricik aşkım da asker ama kısa dönem deil 447 günü geride bırakrık biz
allahın izniyle bitiriyoruz çok az kaldı şafak 13 :)
Selamlar..
Nasılsınız kızlar...
2 gundur esımle gorusmedım ben, evelkı gunse aradıgında 1 dk konusabıldık anca vaktı kısıtlıydı o yuzden 1 haftadır konusmamıs gıbıyım... bayadır boyle hıssetmıyordum..
Insallah bı sorun yoktur... bugun arar dıye bekledım aramadı... canım sıkılıyor..
Sızden ne haber ?
zemuszemus canım saol sen nasılsnın eşin nasıl oldu
aynı cnm ameliyat qünü belli olamdı simdilk onu bekliyoruz ..... aqrıyor diyor offff
benim de annem rahatsızlanmış. yanına gidecektim bugün ama olmadı. dün gitmiş doktora. ekg çekilmiş ama nedense doktor başka bir hastaneye kardiyolojiye sevk etmiş. salı günü belli olacak rahatsızlığı
çok geçmiş olsun canım, nesi var hayırdırbenim de annem rahatsızlanmış. yanına gidecektim bugün ama olmadı. dün gitmiş doktora. ekg çekilmiş ama nedense doktor başka bir hastaneye kardiyolojiye sevk etmiş. salı günü belli olacak rahatsızlığı
sağol canımcok qecmiş olsn cnmmmm insallah iyilesir yakında allah acil sifalar versin ....kalpte sorunmu var
Babam evde yokmuş perşembe günü. Gece rahatsızlanmış babamı aramış annem sonra da bayılmış ve yarım saat öyle kalmış. Ertesi gün sabah doktora gitmiş. Tahlil yapılmış.EKG si de çekilmiş. Doktor özel bir hastanenin kardiyoloji bölümüne sevk etmiş. Ne olduğu henüz belli değil. Salı gidecek hastaneye o zaman belli olur. Dedemde ve dayılarımda kalp sorunu vardı zaten, annemde de çıkarsa hiç şaşırmam açıkçası.çok geçmiş olsun canım, nesi var hayırdır
kizlar esimin yanina geldim. oteldeyim arkadasiyla arabayi almaya gittiler. hic dusundugum gibi gecmiyor. ne hayallerle mehtap sayarak gelmistim((((
sağol canım
Babam evde yokmuş perşembe günü. Gece rahatsızlanmış babamı aramış annem sonra da bayılmış ve yarım saat öyle kalmış. Ertesi gün sabah doktora gitmiş. Tahlil yapılmış.EKG si de çekilmiş. Doktor özel bir hastanenin kardiyoloji bölümüne sevk etmiş. Ne olduğu henüz belli değil. Salı gidecek hastaneye o zaman belli olur. Dedemde ve dayılarımda kalp sorunu vardı zaten, annemde de çıkarsa hiç şaşırmam açıkçası.
kizlar esimin yanina geldim. oteldeyim arkadasiyla arabayi almaya gittiler. hic dusundugum gibi gecmiyor. ne hayallerle mehtap sayarak gelmistim((((
noldu cnm hayırıdr askerlere nazarmı deqdi yaaa offf :gitme:
nazar mi bilmem ama kendimi kotu hissediyorum.
selamlar kızlar..
az once esımle gorusebıldım sonunda... rahatladım cok sukur... :asigim:
sızler nasılsınız...
YUSUM tatlım cok gecmıs olsun umarım dedıgın gıbı bır sonuc cıkmaz canım ya rabbım sıfasını versın annenın..
SENEMcım canım sag salım oldugunu gormek bıle yeter be canım bosver oyle deme ınankı suan senın yerıne olmayı ne kadar cok ısterdım uzaktan gorsem bıle yeter valla banaa....:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?