Ksa dnem Askerlik...

bende
2 kilo vermişim cnm ........
bende sıkı basldım desem yalan olur ..... ama cok dikkat ediyorum ....
hafatya kac olur bilmiyorumm sen hafta 1 mi tartıkıyorsn
yoksa aradamı ben arada tartılıyorum

haftada bırı bekleyemıyorum canım :) ama hergun tartılınca da ınsan bıseylerın azaldıgını gormek ıstıyo halıyle olmayınca da motıvasyon kaybı olabılıyo o yuzden 3 gun de barı tartılayım dıyorum.. bakayım dun tartılmıstım o yuzden bugun tartılmadım yarın da degıl obur gun tartılıım kaydirigubbakcemile3

ne qüzel cnm biz qöremedik hiççççç aqustostan beriiiiiiiiii....
nasıl kocişin nasıl iimi

kaydirigubbakcemile5 dARISI SİZE İNŞALLAH hihoyyyt valla çok iyi gördüm :asigim: kilo almış çok tatlı olmuş hali vakti yerinde ben okadar kilo alsın diye uğraşıyordum ama olmuyordu askeriye yaramış :roflol::roflol:

tmm cnm insallah hedefimize düseriz :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kafamçokkarıştı sanırım ayrı kalmanın verdiği özlemle öyle davrandın canım :asigim: iyi bari ordasın görürsün gidene kadar valla bizim iyiydi canım yine gel diyor bakalım gitmeye çalışcam :asigim: yine :teytey:

maşallah cnm masalalh

insallahhhhhhhhhh :dance::dance::dance:

grip oldum ben kızlarmafoldumben
domuz gribimi oldun şakalarından nefret ettim sakın yapmayınkaydirigubbakcemile3
allahtan ateşim yok
gecmis olsun burcucum. bende olacak gibiyim ama Allahtan olmadim

evet cnm kafam gercekten cok karisik. insallah bunlarida atlatacam

yusum sana bi hapşururum görürsün domuz gribini he:dilcikar:
siz olsaydınız bakardınız bana ühü ühüü senağlama
bende 1 kilo almışım canım, 1 kilo daha alırsam iyi olcam, pantolonlarım düşüydu biara=(
akşamları cevizle kuru kayısı yiyorum canım ben, ama yinede 8den sonra yememeye çalışıyorum göbekte birikmesin diye
ne güzel canım ya, allah nazardan saklasın
benimkide kilo almış yanaklar tombul tombuldu resimlerde:uhm:

:roflol::roflol::roflol:

:sm_cool::sm_cool:

demi cnm belkide bende sana qeciyor hehe hehe
:sm_cool::sm_cool:

hihoyyythihoyyyt
Ordan bana 3 kilo gönder canım delikafadulden

Bakardık tabi canım. gerçi ben çorba yapmasını bilmem ama neyse kaydirigubbakcemile3
benimkiler de düşüyordu şimdi iyiyim ama az daha alayım kaydirigubbakcemile2

Benimkinin yüzü zayıflamış geri kalan yerlerini bilmiyorum :roflol:
Zayıflasın ama yani geçen gün ona eşofman takımı falan aldım XL olmaz diye korkuyorum

hehe daralttırırsın canım nolcakkaydirigubbakcemile3
kızlar çok iyi bi fırsatı teptim biliyomusunuz...
yurtdışında seminere çagrıldık ama ben gitmemeye karar verdimsenağlama çok istiyodum ama tek başına altından kalkamazdım, annemede yük olmak istemedim.okadar masrafı varki, altı üstü 15 gündü ama astarı yüzünden fazla tuttu!!! evlenirken bi ihtiyacımı karşılarım dedim, bide razı değildi gitmeme bende vazgeçtim:asigim:
keşke bu fedakarlığımı anlasa benim öküz nişanlım

Kilo vermemişse XL olmaz diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3
Masrafları karşılayan bir kurum falan yok mu canım? Ya da üniversite karşılamıyor mu?

Kilo vermemişse XL olmaz diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3
Masrafları karşılayan bir kurum falan yok mu canım? Ya da üniversite karşılamıyor mu?
var canım gideceğimiz okul karşılıyodu bikısmını ama pasaportu vizesi falan filan, bide 15 gün olunca hesapladım 2000 euro ediyodu.
o paraya kaç tane yemek takımı alırım ben senin haberin varmıdelikafaduldendelikafadulden
en çokta nişanlım isteksiz diye gitmiyorum, sonra başıma kalkar bunu bi ömür
hata yaptım belki ama olsun, vicdanım rahat olsun en azından

Sen o parayla neler alırsın canım:)
Bence de doğru bir karar vermişsin :lepi:

off çok canım sıkıldı.
Azönce nişanlımla konuştum. geçen ay anneme para gönderdiğimi bu ay da göndereceğimi söyledim. Ya birisi o anda ona bişey dedi ya da anneme para göndermeme bozuldu bilemiyorum ama o an sesi değişti. Ne oldu dedim yok bişey dedi. Çok üzgünüm çoook

yok canım daha neler ya sana öyle gelmiştir.
bunu benimki bile yapmaz sen rahat olkaydirigubbakcemile3

yok canım daha neler ya sana öyle gelmiştir.
bunu benimki bile yapmaz sen rahat olkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
Hiç güleceğim yoktu inan.
Ama sesi çok değişti bir anda. Ben yarın ona trip yapayım da ne olduğunu anlatsın bana.Zaten yarın annem doktora gidecek onun stresi var bir de bunu çekemem. :1closedeyes:

evet direk sor ya sen için için kendini yiyceğine o düşünsün bosveerkaydirigubbakcemile3
ama bence başka bişey olmuştur bizim paramıza karışmaya hakları hiç yok şuan.
çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey çıkmaz

Teşekkürler canım.
Bence de karışamazlar, evlendikten sonra neyse de şimdi hiçbir ilgileri yok yani maaşımızla.
Bir de şunu sordu ve şok oldum.Benim telefon faturamı sen mi ödüyorsun ?? akannehir
Ben ödemeseydim hattın nasıl açık kalacaktı diyecektim ama boşverdim. Hey allahım ya.

ayıp ettin hemen yolluyum hehehe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…