Ksa dnem Askerlik...

günaydın kızlar

ya canım bu para pul işleri insanı mahvediyo, sakın sen girme boşver.

evet cnm duzelttik. biraz daha sabirli olmam gerek galiba
evet canım, benimki vicdan yaptı düzeltmeye çalışıyo aramızı. ben sakin davrandım sesimi çıkarmadım kendi kendisine hatasını anladı. sabır lazım gercekten...

günaydın kızlar

ya canım bu para pul işleri insanı mahvediyo, sakın sen girme boşver.
Günaydın canım opuyorumnanaktan
Ben değil nişanlımla hiç kimseyle para pul işlerine giremem canım. Dün çok sinirli ve stresliydim. Ne yapsa gözüme battı.
Dün gece çok ağladım ama sıkıldım artık cidden.çabucak geçsin şu günler artık mafoldumben

bencede en iyisini yaparsın canım.
ben artık aglamıyorum kaşarlandım kavga konusunda galibakaydirigubbakcemile3
ama nekadar kızsamda hep aklımda o var çok özledim artık

herkese selamlar !!!
şafak 88 az kaldı sayılır.ama yinede yarısı bile temiyor gideli 70 gün oldu.haftasonu yanına gittim göbek falan kalmamış.8 kilo vermiş .şaşırdım ama yeni halini beğenmedim hiç.yüzü kararmış sanki kilo verince biraz buruşmuş kaydirigubbakcemile3 öyle dediğimde ki bilerek söyledim yemek yesin diye,niye öle bakıp duruyosun bana dio.içimden çok güldüm yaaa bukadar hasas değildi çünkü.şimdi biraz romantik biraz gergin tam çözemedim heheh kaydirigubbakcemile3

gözün aydın canımm
benimki tam kazma valla öff milletin 2. geliyomafoldumben

anaa bızdede mektup yok :gitme:

Sizinkiler dışarı çıkamıyor ki canım nasıl göndersinler! Okunur orda. nişanlım cmt çıktığında gönderebiliyor. Onun da çarşı izni olmasaydı eminim bana da mektup gelmezdi çünkü başkaları okur derdi,kıskanırdı

aynen oyle.. foto da mektupta gondermemı ıstemıyor burda hepsıne acılıp bakılıyor dıyor...
anaa bızdede mektup yok :gitme:
canım şimdiye kadar bikez çıktı çarşıya, ondada ptt kapalıymış.
resim istedi benden bugün anlamadım bukadar zaman istemedi şimdi resim diye tutturdukafamçokkarıştı

:))
dogru o da var.. benımkının hıc carsı sansı yok... neyse ya dert degıl sag salım gelsınlerde..
ben resmımı gosterırım ona yakından.... :))

canım şimdiye kadar bikez çıktı çarşıya, ondada ptt kapalıymış.
resim istedi benden bugün anlamadım bukadar zaman istemedi şimdi resim diye tutturdukafamçokkarıştı
Özledi o seni şimdi hem de nasıl :jeyyar: Çabuk çeyiz hazırlığını bitir bence gelince hemen düğün olsun der :jeyyar:

dogru o da var.. benımkının hıc carsı sansı yok... neyse ya dert degıl sag salım gelsınlerde..

:roflol: :roflol:

Özledi o seni şimdi hem de nasıl :jeyyar: Çabuk çeyiz hazırlığını bitir bence gelince hemen düğün olsun der :jeyyar:
:roflol: :roflol:
bugün dedi zaten bende avcunu yalarsın dedim:dilcikar:
okadar eziyet ettiği yanına karmı kalcak sürtsün burnudelikafadulden

hehe bencede :içelim:

Bugün nişanlım anlattı. Bir arkadaşı tlfda nişanlısıyla tartışmış. kıza inşallah geldiğimde ayrılırız demiş akannehir sebebi ise kızın sigara içmeye başlaması.
Dedim ne kadar odunmuş sigaraya başladı diye bu mu söylenir.

bencede ya. bahaneye bakıyomus bence adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…