- 11 Ağustos 2008
- 12.351
- 1.664
- 773
- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.181
ya canım bu para pul işleri insanı mahvediyo, sakın sen girme boşver.Teşekkürler canım.
Bence de karışamazlar, evlendikten sonra neyse de şimdi hiçbir ilgileri yok yani maaşımızla.
Bir de şunu sordu ve şok oldum.Benim telefon faturamı sen mi ödüyorsun ?? akannehir
Ben ödemeseydim hattın nasıl açık kalacaktı diyecektim ama boşverdim. Hey allahım ya.
evet canım, benimki vicdan yaptı düzeltmeye çalışıyo aramızı. ben sakin davrandım sesimi çıkarmadım kendi kendisine hatasını anladı. sabır lazım gercekten...evet cnm duzelttik. biraz daha sabirli olmam gerek galiba
Günaydın canım opuyorumnanaktangünaydın kızlar
ya canım bu para pul işleri insanı mahvediyo, sakın sen girme boşver.
bencede en iyisini yaparsın canım.Günaydın canım opuyorumnanaktan
Ben değil nişanlımla hiç kimseyle para pul işlerine giremem canım. Dün çok sinirli ve stresliydim. Ne yapsa gözüme battı.
Dün gece çok ağladım ama sıkıldım artık cidden.çabucak geçsin şu günler artık mafoldumben
İkinci mektubum da geldi :asigim:
Yok canım süpriz yapmadı =) Geleceğini biliyordum hatta APS numarasını aldım takip ediyordum netten.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım süpriz mi yaptı nişanlın
sevgili eşim bana göndermedi bi tane bile:mymeka:
İkinci mektubum da geldi :asigim:
İnşallah gelir canım.canım ne guzel. bizimki hala yazacak atlatiyor beni
gözün aydın canımmİkinci mektubum da geldi :asigim:
gözün aydın canımm
benimki tam kazma valla öff milletin 2. geliyomafoldumben
anaa bızdede mektup yok :gitme:
aynen oyle.. foto da mektupta gondermemı ıstemıyor burda hepsıne acılıp bakılıyor dıyor...
canım şimdiye kadar bikez çıktı çarşıya, ondada ptt kapalıymış.anaa bızdede mektup yok :gitme:
Özledi o seni şimdi hem de nasıl :jeyyar: Çabuk çeyiz hazırlığını bitir bence gelince hemen düğün olsun der :jeyyar:canım şimdiye kadar bikez çıktı çarşıya, ondada ptt kapalıymış.
resim istedi benden bugün anlamadım bukadar zaman istemedi şimdi resim diye tutturdukafamçokkarıştı
:))
dogru o da var.. benımkının hıc carsı sansı yok... neyse ya dert degıl sag salım gelsınlerde..
ben resmımı gosterırım ona yakından....:))
bugün dedi zaten bende avcunu yalarsın dedim:dilcikar:Özledi o seni şimdi hem de nasıl :jeyyar: Çabuk çeyiz hazırlığını bitir bence gelince hemen düğün olsun der :jeyyar:
:roflol: :roflol:
hehe bencede :içelim::))
dogru o da var.. benımkının hıc carsı sansı yok... neyse ya dert degıl sag salım gelsınlerde..
ben resmımı gosterırım ona yakından....:))
bencede ya. bahaneye bakıyomus bence adamBugün nişanlım anlattı. Bir arkadaşı tlfda nişanlısıyla tartışmış. kıza inşallah geldiğimde ayrılırız demiş akannehir sebebi ise kızın sigara içmeye başlaması.
Dedim ne kadar odunmuş sigaraya başladı diye bu mu söylenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?