Ksa dnem Askerlik...

doqru cnm 2 cocukla daha zor oluyor
deren varken 2 kurs bitirisdm sınavlarıma rahatca qiridm
ceren varkenede sınavlrı bitiridkte...
kursları ve stajlarımı yapamadım ,seneye düsünüyorm stajı
kursalrımı esim qelmesini bekliyorum beraber qitmek için

benide 38 yasında doqrumus ...
son bebekeim hehehe
kaydirigubbakcemile3

evet canım bende derslerım olunca gıdıyordum anneme bırakıyordum tabı bı kac saatlıgıne..
o da olmasa daha da zorlanırdık... bakalım bu sene nasıl olucak..

hep tek kız olmayı istemişimdirkaydirigubbakcemile3 ama ikizim var:dance: bu daha güzel:lepi:

valla guzeldır heralde cok benzıyormusunuz bırbırınıze ? :)

5 yaş normal 2 çocuk arası yav yoksa cılkım çıkar vücudum toplanamaz kocam beğenmez mazallah zaten 3 dedimmi gözleri faltaşı gibi açılıyo aynen böyle:1shok:

:roflol::roflol:

seviliyor cnm ama büyütmesi cok zorrrrr.....
hersey enqelll.....
kücük kzımn için ....staja kurslara qidemiyorum ....CADIARZUCADIARZU
evet ya zor olur..ben zaten çocuk olursa durumumuzda müsait olursa işi bırakırım bi süreliğine heralde

hep tek kız olmayı istemişimdirkaydirigubbakcemile3 ama ikizim var:dance: bu daha güzel:lepi:
ben hem ailenin tek kızıyım hem ilk torunum hemde tek kız torunum
hahayytkaydirigubbakcemile3
benide 38 yasında doqrumus ...
son bebekeim hehehe
annem beni 22sinde doğurmuş
bana kızınca senin yaşındayken altını temizliyodum ben derlaelaelaelaelae

insalalh kolay birsekilde sınavları kazanırız ...uyudukca ders calsıcaqız baska care yokki...

doqru söylemiş yaaaa

Burcu;

5 yas normalde anacım sen 3 tane ıstedıgın ıcın kılıfına uyduruyoruz... :roflol:
Hem nısanlının nıye gozu korkuyo kı sankı o doguracakk :))) tam tersı olması lazım aslında :))

Bu arada annen gencecık dogurmus senı aranızda az yas var ıste ne guzel..
Evlenmekle pek derdım olmasada anne bebek konusu acılınca hep az yas olmasını ısterdım ne guzel 40 lı yaslara gırdıgınde 20 lı bı genc cocugun olucak..
Bızımde oyle oldu sımdı... tabı herseyden once kafa yapısının uyması, ebeveynın ayak uydurabılmesı cocuklarına....

Evet deryacım bı sekılde yolunu bulucaz... bu sene bıraz sıkıntılı 2 dersım var benım yanı daha bılmıyorum bende okuyanların soyledıgı bu bakalım nasıl olcak..
Gercı her soylenene de ınanmamak lazım ama bazıları cok abarta bılıyor.. gorucez :)

okadar çocugun masrafı çok olur diye düşünüyo heralade pinti nolcek:roflol:
benim anne olmam gerçektende 26yı bulur ya =((
üçüzmü yapsam napsam:roflol:

öyle oluyor tatlımya bence cabalayan qeciyor qüzel oluyor ...
insalalh qüzel olur ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…