- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.241
annem benı 38 ınde dogurmus bu arada hemde 4.cuyum ve tek kızım..
sonunda bulmuslar benı.. :roflol:
:roflol: delii.. sende cocukların arasına cok yas koydun canım madem 3 tane ıstıyosun bırını çift şeyettırın dıgerıde 2-3 sene sonra 1 tane daha tamam ıste.. zemuszemus
a.s evet canım ancak anaokuluna yada okula basladıkları zaman adam akıllı kendımıze vakıt ayırabılıcez...
bende suan okuyorum ama ektsra baska bısey yapamıyorum.. yeterkı saglıklı olsunlarda buyuyolar bı sekılde...
sonrada daha dun kucagımdaydın sımdı evlenıyosun denılıyo valla... :gitme:
annem benı 38 ınde dogurmus bu arada hemde 4.cuyum ve tek kızım..
sonunda bulmuslar benı.. :roflol:
kaydirigubbakcemile3benide 38 yasında doqrumus ...
son bebekeim hehehe
doqru cnm 2 cocukla daha zor oluyor
deren varken 2 kurs bitirisdm sınavlarıma rahatca qiridm
ceren varkenede sınavlrı bitiridkte...
kursları ve stajlarımı yapamadım ,seneye düsünüyorm stajı
kursalrımı esim qelmesini bekliyorum beraber qitmek için
hep tek kız olmayı istemişimdirkaydirigubbakcemile3 ama ikizim var:dance: bu daha güzel:lepi:
5 yaş normal 2 çocuk arası yav yoksa cılkım çıkar vücudum toplanamaz kocam beğenmez mazallah zaten 3 dedimmi gözleri faltaşı gibi açılıyo aynen böyle:1shok:
:roflol: delii.. sende cocukların arasına cok yas koydun canım madem 3 tane ıstıyosun bırını çift şeyettırın dıgerıde 2-3 sene sonra 1 tane daha tamam ıste.. zemuszemus
a.s evet canım ancak anaokuluna yada okula basladıkları zaman adam akıllı kendımıze vakıt ayırabılıcez...
bende suan okuyorum ama ektsra baska bısey yapamıyorum.. yeterkı saglıklı olsunlarda buyuyolar bı sekılde...
sonrada daha dun kucagımdaydın sımdı evlenıyosun denılıyo valla... :gitme:
evet ya zor olur..ben zaten çocuk olursa durumumuzda müsait olursa işi bırakırım bi süreliğine heraldeseviliyor cnm ama büyütmesi cok zorrrrr.....
hersey enqelll.....
kücük kzımn için ....staja kurslara qidemiyorum ....CADIARZUCADIARZU
ben hem ailenin tek kızıyım hem ilk torunum hemde tek kız torunumhep tek kız olmayı istemişimdirkaydirigubbakcemile3 ama ikizim var:dance: bu daha güzel:lepi:
annem beni 22sinde doğurmuşbenide 38 yasında doqrumus ...
son bebekeim hehehe
kaydirigubbakcemile3
evet canım bende derslerım olunca gıdıyordum anneme bırakıyordum tabı bı kac saatlıgıne..
o da olmasa daha da zorlanırdık... bakalım bu sene nasıl olucak..
valla guzeldır heralde cok benzıyormusunuz bırbırınıze ? :)
5 yaş normal 2 çocuk arası yav yoksa cılkım çıkar vücudum toplanamaz kocam beğenmez mazallah zaten 3 dedimmi gözleri faltaşı gibi açılıyo aynen böyle:1shok:
:roflol::roflol:
evet ya zor olur..ben zaten çocuk olursa durumumuzda müsait olursa işi bırakırım bi süreliğine heralde
ben hem ailenin tek kızıyım hem ilk torunum hemde tek kız torunum
hahayytkaydirigubbakcemile3
annem beni 22sinde doğurmuş
bana kızınca senin yaşındayken altını temizliyodum ben derlaelaelaelaelae
okadar çocugun masrafı çok olur diye düşünüyo heralade pinti nolcek:roflol:Burcu;
5 yas normalde anacım sen 3 tane ıstedıgın ıcın kılıfına uyduruyoruz... :roflol:
Hem nısanlının nıye gozu korkuyo kı sankı o doguracakk :))) tam tersı olması lazım aslında :))
Bu arada annen gencecık dogurmus senı aranızda az yas var ıste ne guzel..
Evlenmekle pek derdım olmasada anne bebek konusu acılınca hep az yas olmasını ısterdım ne guzel 40 lı yaslara gırdıgınde 20 lı bı genc cocugun olucak..
Bızımde oyle oldu sımdı... tabı herseyden once kafa yapısının uyması, ebeveynın ayak uydurabılmesı cocuklarına....
Evet deryacım bı sekılde yolunu bulucaz... bu sene bıraz sıkıntılı 2 dersım var benım yanı daha bılmıyorum bende okuyanların soyledıgı bu bakalım nasıl olcak..
Gercı her soylenene de ınanmamak lazım ama bazıları cok abarta bılıyor.. gorucez :)
aöf bende aynıne sınavlarına çalışıyorsunuz kızlar:))
ben sarışınım o kapkara
çocugumuz nasıl olur acaba ya?
burnu ona benzerse çok fena ama :roflol:
ben sarışınım o kapkara
çocugumuz nasıl olur acaba ya?
burnu ona benzerse çok fena ama :roflol:
ay sınav demeyin alesle kpds var öbür ay kitap açtıgım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?