Ksa dnem Askerlik...

bende avcunu yalarsın dedim zaten=)
daha öğrenim borçlarımız var bizim ikimizinde17 milyar kadar, bide kira ödemek istmiyorum açıkçası. daha var zaman...

tskler cnm...
84 lüüym ....
19 yasında ewlndm ....
20 yasında ilk anne oldum
maşallah canım ya genç anne olmayı bende çok isterdim onun avantajını yaşıyosun işte hiç göstermiyosun anne oldugunuopuyorumnanaktan

yok canım imkansız beni bırakır sigarayı yine bırakmazakannehir

saqol cnm benm tskler....
qercektenmi qöstermiyorumya ....hep bunu söylüyorlar ....

çaktırmadan evet diyorum burcucum kaydirigubbakcemile3
ilkokuldan sınıf arkadaşım var.
buay 3.ye hamileymiş!
gelde ağlama ya üstelik hedef sayım üç benim:roflol:
24üm şuan
evlendim 26
1. cocuk 28
büyüttüm 32
2. çocuk 33
büyüttüm 37
3. çocuk 38:1shok::1shok:
olmaz çok yaşlanıyorum:sinifsinif:

annem gibi olacak demektir kaydirigubbakcemile3 3 çocuğu 20 li yaşlarda doğurmuş ikiz kardeşimle beni 35 yaşında erkek kardeşimde 36 yaşında :roflol: ablamla 15 yaş var aramızda sırnaşık şey 36 ya kadar yolum var demek akannehir

ben bunun hesabını yaparken kendimi menopozlu gibi hissediyorummafoldumben
ne doktorlar mühler istedede evlenmedim gençken şimdiye parmak parmak çocuklarım olmuştu:roflol::roflol:

öyle düsnme cnm herseyde hayr var ....hayıllıs olsn

:roflol: delii.. sende cocukların arasına cok yas koydun canım madem 3 tane ıstıyosun bırını çift şeyettırın dıgerıde 2-3 sene sonra 1 tane daha tamam ıste.. zemuszemus

seviliyor cnm ama büyütmesi cok zorrrrr.....
hersey enqelll.....
kücük kzımn için ....staja kurslara qidemiyorum ....CADIARZUCADIARZU

a.s evet canım ancak anaokuluna yada okula basladıkları zaman adam akıllı kendımıze vakıt ayırabılıcez...
bende suan okuyorum ama ektsra baska bısey yapamıyorum.. yeterkı saglıklı olsunlarda buyuyolar bı sekılde...
sonrada daha dun kucagımdaydın sımdı evlenıyosun denılıyo valla... :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…