Ksa dnem Askerlik...

canıms enin eşin nerde yapıyordu askerliğini
çok mu uzakta :teselli:

Eşin de seninle kalacak yani ayyyy ne güzel :jeyyar:
Ben sadece 2 defa gittim :sinifsinif: ilçedeyim ben oyüzden her istediğimde gidemiyorum.

evet canım 3gün görüşeceğiz.kendince planlar yapmış,izmite de gideriz gezeriz diyor. aslında eşine de izin verebilirler,konuşsun ordakilerle.

kızlar hazırladıgım kutu gitmiş. gözlerim yasardı cok duyguladım seni cok seviyorum dedi:asigim:
iyiki böyle bisey yapmısım:1hug:

kızlar hazırladıgım kutu gitmiş. gözlerim yasardı cok duyguladım seni cok seviyorum dedi:asigim:

ayy canım yaa ne mutlu =) hadi gecmıs olsun

bende gonderdım kargo lar gıtmıyotmus oraya sadece ptt bende onun aps ıle yolladım bide bi yaşlı amcaya denk geldim ki sormadıgı sey kalmadı ne gonderıyorsun neyın oluyor senın ne ıs yapıyorsun o ne ıs yapıyor yasın kucuk wah wah ne gerek vardı ayy ayy bırsuru laf ne dıycegımı sasırdım bıde benı azarlar gıbı dıyor. inşallah bayramdan onceye yetısır dıycem ama zor galıba ya =(

azıcık ters bir cevap verseydin "şimdiki gençler hep böyle,bizim zamanımızdaaa......."diye başlardı bu cümleye ve söylene söylene uzaklaşırdı yanından kaydirigubbakcemile3

azıcık ters bir cevap verseydin "şimdiki gençler hep böyle,bizim zamanımızdaaa......."diye başlardı bu cümleye ve söylene söylene uzaklaşırdı yanından kaydirigubbakcemile3

ya postayı alan memurdu o sevımlı sevgılı amca

ust uste bırsuru hıkaye yazdım bende =))

anlattım erkek arkadasımada cok guldu dıyor kı bıde bana o amca ya bomba gonderıyorsan ne bılcem dıyor saydım bende bı kac bırsey hadı kolıye koyalım o zaman dedı
basta dedım kac gunde gıder bayramdan once zor ama olabılır.. gonderdıgım erkek arkadasm olunca galıba ıs degıstı gitmez bu bayramdan sonrada zor gıder dıyor orda da cok guldum sımdıde guluyorm =))

nasıl sevinmiştir tabii ya sevdiğinin elinden bişey almak kadar güzeli varmı... bana hala mektup göndermedi yasayamadım o duyguyusenağlama çok hödük yaklava:

kızlar yarın evime gidiyorum izmireeeedelikafadulden anneciğimi özledimopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar nasılsınız giremiyorum artık yaaa facede bir tarla var kaptırdım kendimi gidiyom :roflol:
ama iyi oludu valla steres yok şafak saymıyom artık byrmada evci izni albilse gelcek özledim onu yaa :çok üzgünüm: ama az kaldı iyi bitiyor inş kavuşuruz hepimiz sağ salim sevdiklerimize:1rolleyes:
.

şafak 52 Ordu'ya selam olsun opuyorumnanaktan
Kızlar eşimin birliğinde dönecekleri tarihler asılmış eşim 17 ocakta dönüyor 2 gün yol izni vermişler yol iznini de nüfusa kayıtlı olduğu yere göre veriyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…