- 11 Ağustos 2008
- 12.350
- 1.662
- 773
- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.841
canıms enin eşin nerde yapıyordu askerliğinigeçen bayram ben eşimin yanına gidebilmiştim ama bu bayram 2 gün izin vermişler bu yüzden gidemeyeceğim senağlama eşime ilk bayram 4 gün izin vermişlerdi bu arada benim eşimin askerliği kayınvalidemin yanına çıktı bu yüzden evci izni alması daha kolay oldu. ama bu bayram 2 gün izin vermişler
:teselli:çok özledim eşimi bu bayram göremeyeceğim mafoldumben
Eşin de seninle kalacak yani ayyyy ne güzel :jeyyar:canım öğretmen evi çok pahalı dermişimkaydirigubbakcemile3
biz baraja manzaralı bir yerde kalıyoruz opuyorumnanaktan
canım ben bu yaz senin bulunduğun ile gelmiştim
gezmeye,yaşara gittik
gerçekten çok güzeldi opuyorumnanaktan
sositososito
canım harika 3 gün mü görüceksin
bende eşime bunu anlatamıyorum
izin verirlerse bide çarşı yazdır diyorum
ama beni yanlız bırakmak istemiyor
az kaldı neyse ki canım.2aydan bile az kaldı sositosositoeşim izmirde askerlik yapıyor bana 7 saat uzaklıkta
:teselli:
canım ya inşallah bugünlerde geçicek
çocuk var mı peki?
seninkide kısa dönemdi dimi
az kaldı neyse ki canım.2aydan bile az kaldı sositososito
Hadi gözün aydın canım.kızlar hazırladıgım kutu gitmiş. gözlerim yasardı cok duyguladım seni cok seviyorum dedi:asigim:
iyiki böyle bisey yapmısım:1hug:
Hadi gözün aydın canım.
kızlar hazırladıgım kutu gitmiş. gözlerim yasardı cok duyguladım seni cok seviyorum dedi:asigim:
azıcık ters bir cevap verseydin "şimdiki gençler hep böyle,bizim zamanımızdaaa......."diye başlardı bu cümleye ve söylene söylene uzaklaşırdı yanından kaydirigubbakcemile3ayy canım yaa ne mutlu =) hadi gecmıs olsun
bende gonderdım kargo lar gıtmıyotmus oraya sadece ptt bende onun aps ıle yolladım bide bi yaşlı amcaya denk geldim ki sormadıgı sey kalmadı ne gonderıyorsun neyın oluyor senın ne ıs yapıyorsun o ne ıs yapıyor yasın kucuk wah wah ne gerek vardı ayy ayy bırsuru laf ne dıycegımı sasırdım bıde benı azarlar gıbı dıyor. inşallah bayramdan onceye yetısır dıycem ama zor galıba ya =(
azıcık ters bir cevap verseydin "şimdiki gençler hep böyle,bizim zamanımızdaaa......."diye başlardı bu cümleye ve söylene söylene uzaklaşırdı yanından kaydirigubbakcemile3
nasıl sevinmiştir tabii ya sevdiğinin elinden bişey almak kadar güzeli varmı... bana hala mektup göndermedi yasayamadım o duyguyusenağlama çok hödük yakızlar hazırladıgım kutu gitmiş. gözlerim yasardı cok duyguladım seni cok seviyorum dedi:asigim:
kızlar hazırladıgım kutu gitmiş. gözlerim yasardı cok duyguladım seni cok seviyorum dedi:asigim:
kardeşim yüksek lisans mezunu ama onunda şansı yokmuş malesef yararlanamayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?