Ksa dnem Askerlik...

benim 700 ev kiram suanda evde oturmadıgım halde bosu bosuna kira veriyorum.

günaydınn kızlarr
[/QUOTE]

günaydın çokmuş canım ya senin kiran aslında evsahibi tanıdık olmasaydı bizim de öyle olacaktı aslında bizim kiramız 550 eşim askere gideck diye 50 tl indi ama ocakta 600 yapacak acısını bir güzel çıkaracak klava:

ben tekbasıma kalıyorum, minicik bi evim var benim bile kiram 450:gitme:
eve de ev demeye bin şahit lazım, kurtulursam kına yakıcam

ben evimi seviyorum aslında. cok sirin
burcucum sen gördün :)
senin evin süper canım maşallah diyim çok sıcak bide banada öyle bi ev nasib olur inşallah, mutlu huzurlu yaşayınopuyorumnanaktan

benimde 1,5 sene sonra ev kredim cıkar. o zaman alacaz insallah
nası yanı?
1.5 sene sonra çıkar ne demek anlamadım:uhm: kıdeme göremi değişiyo?

yok canım. calıstıgım kurumunda belli bir miktar önceden üye olup yatırman gerekiyor

selam opuyorumnanaktan
ayy heyecan bastı beni. yarın gidiyorum
bir yer öğrendim otobüse bineceğim ilçede. otobüse binmeden önce ordan alışveriş yapacağım kaydirigubbakcemile3 sonra kuaföre gideceğim. ama yolda kesin bozulacak =( Kalacağım öğretmenevinde kuaför varmış neyse ki kaydirigubbakcemile2
şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun =)

dirimcim ne oldu neyin var?

benim 700 ev kiram suanda evde oturmadıgım halde bosu bosuna kira veriyorum.

günaydınn kızlarr
canım kansızlıkla ilgili gittim
ama sol kasığımda acayip bir ağrı var
yürürken mahvediyor :gitme:

geçmiiş olsun hayırdır canım

canım ya bizde ev kredisi cekmeyi düşünüyoruz, hangi bankadan çektiniz? ben en az faiz halkbankası diye biliyorum ama kaç yıl yapıyolar onu bilmiyorum..
iyice araştırmak lazım:uhm:
canım kansızlık önemli bişey değil :kedi:
canım biz halkbanktan çektik
çok değil ama,1 yıl ödemeli
12 milyarcık :kedi:

canım heyecan basmıştır senide
bende gidiyorum opuyorumnanaktan
cuma mı gidiyosun canem opuyorumnanaktan

kızlar merhabaopuyorumnanaktan ne mutlu size aşkınızı göreceksiniz ben yemin töreninden beri hiç görmedim yaaa anca bayramdan sonra 2 gün fln izin alırsa görebilicem gerci ben uzasın da istemiyorum böyle kendimi avutmuşken o 2 gün sonra zor gelirse diyorum siz nasıl yaptınız izin olayını:uhm:

iyi yolsuluklar canım, iyi bayramlar sanada nişanlınada öpüyorum seniii
iyi haberlerle gel=)))

bende hiç görmedim canım, hiçte göremiycem benden şanslısın yerimseniben
az kaldı nasılsa azıcık daha dayanırız ne var
sositososito

yani karar veremedim 2 gün görüşsek daha moral verici olur 1 ay sonra su gibi geçer mi yoksa böyle kendimi avutmusken sonuna kadar devam etsek mi gerçi onun da oratmdan biraz uzaklasması lazım bunu da düşünüyorum çok kararsız kaldımkafamçokkarıştı

denizciğim az kaldı zaten
dayanabiliyorsan dayan
eşim evci iznine çıkıyor
izin almıyor yani
hem izin alıp gelse daha zor ayrılırsınız

ben de içten içe izin almasını istemiyorum yemin töreni evci izninde nasıl zor oldu geri dönüşü anlatamam ama o da çok bunaldım diyo napcaz bakalım saolun canlarımŞeniz

gecmiş olsun canım. benimde ayak bilegim agrıyor.
doktor ne dedi? neden oluyormus?
canım kasığımdaki ağrı için gitmedim
demir eksikliğim var,onun için gittim
canım hayırdır,uzun süre ayakta durmaktan mı?

ben de içten içe izin almasını istemiyorum yemin töreni evci izninde nasıl zor oldu geri dönüşü anlatamam ama o da çok bunaldım diyo napcaz bakalım saolun canlarımŞeniz
evet canım çok zor oluyor
ben ayrılırken daha çok ağladım
eşimde öyle:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…