- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.881
benim 700 ev kiram suanda evde oturmadıgım halde bosu bosuna kira veriyorum.
günaydınn kızlarr
günaydın çokmuş canım ya senin kiran aslında evsahibi tanıdık olmasaydı bizim de öyle olacaktı aslında bizim kiramız 550 eşim askere gideck diye 50 tl indi ama ocakta 600 yapacak acısını bir güzel çıkaracakklava:
ben tekbasıma kalıyorum, minicik bi evim var benim bile kiram 450:gitme:
eve de ev demeye bin şahit lazım, kurtulursam kına yakıcam
senin evin süper canım maşallah diyim
ben evimi seviyorum aslında. cok sirin
burcucum sen gördün :)
nası yanı?benimde 1,5 sene sonra ev kredim cıkar. o zaman alacaz insallah
senin evin süper canım maşallah diyimçok sıcak bide banada öyle bi ev nasib olur inşallah, mutlu huzurlu yaşayınopuyorumnanaktan
nası yanı?
1.5 sene sonra çıkar ne demek anlamadım:uhm: kıdeme göremi değişiyo?
ben yarında çalışabilirmişim çook üzüldüm yaa=(
canım kansızlıkla ilgili gittimdirimcim ne oldu neyin var?
benim 700 ev kiram suanda evde oturmadıgım halde bosu bosuna kira veriyorum.
günaydınn kızlarr
geçmiiş olsun hayırdır canım
canım kansızlık önemli bişey değil :kedi:canım ya bizde ev kredisi cekmeyi düşünüyoruz, hangi bankadan çektiniz? ben en az faiz halkbankası diye biliyorum ama kaç yıl yapıyolar onu bilmiyorum..
iyice araştırmak lazım:uhm:
selam opuyorumnanaktan
ayy heyecan bastı beni. yarın gidiyorum
bir yer öğrendim otobüse bineceğim ilçede. otobüse binmeden önce ordan alışveriş yapacağım kaydirigubbakcemile3 sonra kuaföre gideceğim. ama yolda kesin bozulacak =( Kalacağım öğretmenevinde kuaför varmış neyse ki kaydirigubbakcemile2
şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun =)
selam opuyorumnanaktan
ayy heyecan bastı beni. yarın gidiyorum
bir yer öğrendim otobüse bineceğim ilçede. otobüse binmeden önce ordan alışveriş yapacağım kaydirigubbakcemile3 sonra kuaföre gideceğim. ama yolda kesin bozulacak =( Kalacağım öğretmenevinde kuaför varmış neyse ki kaydirigubbakcemile2
şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun =)
bende hiç görmedim canım, hiçte göremiycem benden şanslısın yerimsenibenkızlar merhabaopuyorumnanaktan ne mutlu size aşkınızı göreceksiniz ben yemin töreninden beri hiç görmedim yaaa anca bayramdan sonra 2 gün fln izin alırsa görebilicem gerci ben uzasın da istemiyorum böyle kendimi avutmuşken o 2 gün sonra zor gelirse diyorum siz nasıl yaptınız izin olayını:uhm:
canım kansızlıkla ilgili gittim
ama sol kasığımda acayip bir ağrı var
yürürken mahvediyor :gitme:
canım kasığımdaki ağrı için gitmedimgecmiş olsun canım. benimde ayak bilegim agrıyor.
doktor ne dedi? neden oluyormus?
evet canım çok zor oluyorben de içten içe izin almasını istemiyorum yemin töreni evci izninde nasıl zor oldu geri dönüşü anlatamam ama o da çok bunaldım diyo napcaz bakalım saolun canlarımŞeniz
canım kasığımdaki ağrı için gitmedim
demir eksikliğim var,onun için gittim
canım hayırdır,uzun süre ayakta durmaktan mı?
QUOTE]
yok canım ben sürekli masa basında oturanlardanım.
ters bir hareket yaptım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?