Ksa dnem Askerlik...

oda heyecandan bakamıyo demek ki :)

Heycanli degilim diyorkaydirigubbakcemile3
Yada caktirmiyor keratakaydirigubbakcemile3
Ben ondan fazla heycanliyim, sanki ben gidecem askere yav.

çok sıkılıyorum basım çatlayacak artık ağlamaktan
kardeşimde gitcek askere misafirde gelip gidio hiç kimseyi kaldıracak halim yok

Kara Sevdaaaaaaaaaaaaaammmm.... noldu canim, niye canin sIKKIn? kötü bir haber yoktur insAllah.. Kizlarla seni bi cembere alalim bakalim biz, neden agliyorsun anlat bize - hayde toplanin kizlar kara sevdami cembere aldikkaydirigubbakcemile2

kızlar bnm cesaretim yok bakmaya
nişanlım bakıp bana telefon edecek bende buraya yazarım artık hayırlısyla
sen baksan daha ii olur bence canım. en azından seni üzen bir yer çıkarsa kendinii toparlama fırsatın olur.Çok belli etmeyin üzüntünüzü. Çünkü belli olduktan 1gün sonra gidecekler ve ilk günler çok zorluk çekecekler. senin moralin ii olursa ona destek olursun. Ben ilk zamanlar çok nazını çektim nişanlımın. Neyse ki sonra eski haline döndü.
İnşallah hayırlı bir yer çıkar.

canım eşim
1.tuncelide
2. tunclide çatışma var
3.teröristler onların kışlasına girmeye çalııyorllar tel örgüleri kesmişler
4.nöbet tutyorlar slahları boş mermi yok
5.tunceliye geçici gelen bi asker intihar etmiş

6.eşim hasta hastaneye gitti aynen geri gönderdiler
7.doru dürüst yemek vermiyorlar
8.yanında işine yarıdm etcek kimse yok saat 8 e kadar çalışıo
9.komutanlar çok sıkıo bu ara telefona bile izin vermiyorlar
10.çok özledim

ilk 5 madde dayanma gücümü yitirmeme neden oluo
diğerleri zaten vardı
ilgin için teşekkürler dua edin lütfen

Kara sevdam bu bılgılerı sana verebıldıĞıne gÖre bence durum sandıgın kadar kotu deĞıl kendını Üzme dıyemem ama bır gÜn bunları hatırlayıp beraber gÜlÜmseyeceksınız

başıma ağrı giriyor yaaa nasıl bakcam

evde de net yok ilk ben görmek istiyorum gece cafeye mi gitsem kardeşimle

burcu kader arkadaşıyız tabi benimki daha gitmedi gelince düğüüünnn:))))

yok ben bakacam çileğim oturcam net cafeye 23 te bekleyecem ilk benim öğrenmem lazım aliden önce yumuşatmam lazım

Kara_Sevdam Allah yardımcın olsun..
ALLAH'ım ne olur koru askerlerimizi. Bekleyenlere sabır ve selametlik ver... AMINN

Kara sevdam bu bİlgİlerİ sana verebİldİĞİne gÖre bence durum sandıgın kadar kotu deĞİl kendİnİ Üzme dİyemem ama bİr gÜn bunları hatırlayıp beraber gÜlÜmseyeceksİnİz

inşaallah güleriz canım o günler bi gelse
canım çoğunu o söylemio
mesela bu olayları burdan örendim
yemek işleri de geç gelio kışlanın içine ben konuşmak için tutmaya çalışıom
yemek yicem flaan dio bben zorla konuşturuyorum çok hassasım konuşmayınca klasik tripler baslıo beni unttun deyince falan mecburen sölüo bazı şeyleri
eşim Allaha şükür dayanıklıdır ama bazen ağzından ufak bişide olsa kaçırdığında
bu dayanıklılığına rağmen bunları düşündüğüne göre demekki çok kötü dyorum
ayrıca anlatmasını istiyorum çünkü dua ediyorum kötü günüdede berabr olmak istiyorum
inan herkes sizde askerlikmi yaptınız demesini öyle isterdim ki
ama malesef

canım eşinin mesleği ne?

Canim benim seni inan cok iyi anliyorum. Hangimiz ayni seyleri düsünerek üzülüp aglamazdik ki.
Ama Allah en tehlikeli anlarda bile, kisiler korunacaksa koruyor, anlatabildim mi canim?
Istanbulu düsün. Aslinda yürünen her sokakta terör var. Heran bir bomba patlayabilir. Ve bu her yerde öyle. Kim bilirdiki Tokattaki olaylarin Tokatta yasanacagini?
Sen dualara yönel canim, inan bak cok faydasini göreceksin. Zaten bol bol dua ediyorsundurda. Google'e korunma duasi yazdigin zaman, korku ve belalardan korunma duasi cikiyor. Okuyup esinin adina gönderebilirsin.
Sen hic merak etme. Esine hic birsey olmayacak Allah'in izniyle. Burnu dahi kanamadan1 - 1.5 ay sonra kavusacaksiniz insAllah. Gönlünü ferah tut, düsüncelerini olumlu yöne dogru cek, her ne kadar zor olsada biliyorum. Ama inan kavustugunda bu zor günleri sana unutturacaktir esin. Rabbim esinin yaninda olsun canim, onu korusun kollasin, hic zarar gelmesin ona ve onla birlikte tuncelide vatani görevini yapan diger askerlerimizide.
AMIN AMIN AMIN.

Kara sevdam esın bazı seylerı anlatmıyorsa bence sen sorma sen bunlarıı anladıysan telefonda sızı dınleyen Şerefsızler de anlamıstır sılahlarında kursun olmadıgını bende onu korumak adına sık dıŞını

elvin06 canım eşim inş. mühendisi
sensible dua ediyorum en büyük silahım dua baska bişi yok ama işte insan bişiler yapmak istiyo illa
guz_1 canım haklısın haklısın ama napalım O benim eşim herşeyim o sıkıntı içindeyken ben onun içinde oduğu duurmdan bi haber olmka istemiyrum duayla veya varlığımla destek oluyorum ve bilmesini istiyorum

tel örgüleri mi kesmişler???
Canım böyle bir durum varsa şayet gerekli bütün önlemler alınmıştır. Bunlar köpek gibidir. Tel örgüleri kesmeleri sadece gözdağı belli yani. Ama eminim çoğunun psikolojisi bozuktur. Ne diyeyim ki Allah bütün askerlerimizin bizlerin yarımcısı olsun.

canım ben şuan D.bakırda yaşıyorum olayların içinden geçiyorum karışmadan
evet benim hatırladığım 2 defa bomba patldı farklı yerlerde benim olduğum bir yerde de olabilirdi ayrıca evim gebzede istanbulda da çok dolanıyorum ama ne bilim beraber olmak ayrı o bir yerde sadece onun sıkıntıda tehlikede olduğunu bilmek ayrı
askere göndermeden önce vatan borcu namus borcu şerefli onurlu bi vazife diyoruz ve gnderiyoruz kendi ellerimizle
ama gittiken sonra herşey düşündüğümüz gibi çıkmıyor malesef ne sağlıklarıyla ilgileniyorlar ne sağlıklı olsunlar die doğru dürüst bir yemek
nede morallerini yüksek tutmak için anlayışlı davranıyorlar
dövüyorlar eşimin basına glemedi dayak olayı ama var hemde çok onları duyduğumda da çok üzülüyorum nasıl bi zihniyet bu nasıl boş silah verip o şerefsizlerin önne yem gibi atarlar yani artık tsk bile benim için....

Kara Sevda ben birazdan sofrayi toplayip nisanlim adina Kuran okuyacagim canim, esinin ismi ve soyismini vermek istersen onun adinada okurum, esininki olmasada senin ismin ve soyismin olabilir canim

canım kışla dağda açık bir alan
daha önce eğitim yapan askerleri
askerleri içtimaya çekmiş komutanı
telefonla konuşan bi komutani tarayıp alnından vurma olayı çok
tokattakki şehitlerden blöf yapmadıkları kesin yada onların blöfü
bi kaç kişiyi öldürmek

Kara Sevda ben birazdan sofrayi toplayip nisanlim adina Kuran okuyacagim canim, esinin ismi ve soyismini vermek istersen onun adinada okurum, esininki olmasada senin ismin ve soyismin olabilir canim

said ve melek canım Allah razı olsun ben hergün Fetih suresi okuyorum ama hastayım işte

Ben bu söylediklerine yüzde yüz katiliyorum. Biraz daha anlayis ve askere daha iyi bakim sart. Ama Türkiye cok büyük bir ülke canim. Askeriyenin icinde bile, bizden olmayanlar var. Hemde üst düzeyde olan insanlar bunlar. Ama bu sadece Tuncelide degil, emin ol her yerde öyle. Bunlara kafani takman cok normal. Ama Allah'in izniyle sag saglim sana kavusacak canim, buna gercekten inan. Allah'in esini koruyacagina kalpten inanirsan, korur onu. Kalpten inandigin hic birseyi Allah geri cevirmez. Icini rahat tutmaya calis. Her ne olursa olsun vatani görev mecbur yapilacak. Sen cogunu atlatmissin bak. Cok cok az kalmis. Biraz daha sabir dile. Ve cok fazla tek basina kalma, yaninda birileri olsun, destekcilerin olsun ki daha kolay atlatasin. Esini Allah koruyacak canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…