Ksa dnem Askerlik...

ben gitmeden böyleyken seni çok iyi anlıyorum şuan inşallah haber alırsın

sedacım bu saatte genelde aramaz eşim büyük ihtimalle nöbette galiba bu yüzden arayamamış da olabilir eşim bugün sesimi duyamadıysa yarın muhakkak arar inşallah bekliyordum her gece aradı beni ya bu gece aramadısenağlama

bu arada yeri bu gece belli olacakmış ve ben burda meraktan çatlayacam kaç gibi belli oluyo ki sizlerin saat kaçta belli olmuştu

1 saat 45 dakika kaldı yani Allah ım inşallah yakın yerler olurda sık sık giderim yanına

Selaaaaaaaaaammmmm kizlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrhihoyyyt

Aglamak yok lmaz: güzel güzel askerliklerini yapip gelecekler
Allah yardimci olacak hepimize insAllah..

Son 2.5 saat kaldi, heycandan ölebilirim sanirim...

Allah'im hayirli haberlerle hepimizi sevindir, AMIN AMIN AMIN...

açıkçası abimde gitti ama hiç bu kadar etkilenmemiştim bu yüzden bazen kızıyorum kendime abini düşünmedin elin oğlu için ne kadar üzülüyosn diye ama ne yapayım elimde değil o da çoktan kocam olacak seneye bu zaman

Aleykümselam canım
inşaallah birbuçuk saat sonra bundan daha umutlu mutlu neşeli olursun

kızlar belli olmadı mı hala. ayyy ben de çok merak ettim. buraya yazmayı unutmayın.
hadi hayırlısı olsun

hiç kızma kendine buyüzden canım. ben de bazen önceliği nişanlıma veriyorum =)

Aleykümselam canım
inşaallah birbuçuk saat sonra bundan daha umutlu mutlu neşeli olursun

canim benim cok tesekkür ediyorum insAllah. Mutlu olmaya calisiyorum, calismaliyim, calismaliyiz hep birlikteyerimsenibenŞeniz

kızlar belli olmadı mı hala. ayyy ben de çok merak ettim. buraya yazmayı unutmayın.
hadi hayırlısı olsun

mutlaka yazacam canimŞeniz

dualarinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…