Ksa dnem Askerlik...

canim ben benimkini ariyorum hemen bi ögreneyim bakayim hangisiymis. Ben sivasliyim ama aslimiz erzuruma dayaniyor, oralari cok merak ediyordum benimkine gidip görmek nasip olacak herhalde. Peki terör felan var mi oralarda.

kuzum sanmıyorum ama zaten kısa dönemleri çok kasmıyorlarmış. inşallah içerde bir görevleri olur.

erzincandan teslim olucak demek ki ordan erzuruma yollancak sanirim.. oyle anladim ben..

kızlar uyuyamadım geri geldim açıklanmış sonuçlar tebrikler ii yerler gibi gözükküo
istanbulun heryeri ii değil tuzla nasıl bilmiyorum
erzurum kocacımın doğum yeri 5 gibi arar bilgi alırım biraz ondan
hepinize hayırlı teskereler Allah kavuştursun

sağ ol canım, tuzla çok zormuş, ama kısa dönem hiç değilse diye neresi olursa olsun teselli edicez kendimizi ve birbirimizi artık turkbayragi

bilmiyorum ki canım, orası boş baktım şimdi :S

Hmm canim ozaman hepimizinki bos demekki..

Canim cok sagol, dogu oldugu icin yinede korkuyor insan ama insAllah rahat gecer, bilgi alabilirsen sevinirim canim.

Herkese hayirli teskereler diliyorum bendeŞeniz
Allah kavustursun.

Hmm canim ozaman hepimizinki bos demekki..

Canim cok sagol, dogu oldugu icin yinede korkuyor insan ama insAllah rahat gecer, bilgi alabilirsen sevinirim canim.

Herkese hayirli teskereler diliyorum bendeŞeniz
Allah kavustursun.

erzuurmda terör olaylarının olduğunu pek sanmıyrum ama komutanlara bişi diyemem
bazen terörden beter oluyorlar

boş olan yer komando yada jandarma gibi bişi oluo herhalde yada onbası çavuş falan ama kısa dönemler çavuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…