- Konu Sahibi divine_time
-
- #9.761
elazığ=)elazig canim opuyorumnanaktan
süper=)istanbul-tuzla kızlar, kısa dönem.
gözün aydın canım erzincan temiz yer için rahat olsunKisa dönem cikti kizlar yehuuuuuuuuuuuuuuu... Gidecegi yer erzincan, nasil oralar ?
aynı şehirde kalırlar enfazla taburdan tugaya filan gecerler, sehir değişimi olmaz genelde canımgittikleri yerlerde kalırlar mı acep, yoksa dağıtım olur mu kısa dönemlerde???
boş olan yer komando yada jandarma gibi bişi oluo herhalde yada onbası çavuş falan ama kısa dönemler çavuş olur
elazığ=)
nişanlımla aynı ktm de kalıcaklar canım tezkereyi alınca
güzelmiş elazığ hayırlısı diyelim allah kavustursun
süper=)
denizci yapmışlardır sanırım bi arkadaşım orda yaptı zorluğu var tabi ama heryerde zor sonucta gözün aydın canım
gözün aydın canım erzincan temiz yer için rahat olsun
kızlar sağsalim gider gelirler inşallah yerleriniz güzel gözünüz aydın iyi geceler:1hug:
Piyade er ne peki? Kislanin icinde olurlar dedi bizimki. Jandarma daha kolaymis. Jandarma istiyordu, piyade cikti.
Cok sagol canim, ama erzincan degil, erzuruma gidiyor, kabul toplama merkezi erzincanmis, ama egitimi erzurumda.
canım sanıırm o karacı olduğunu gösterio
canım sanıırm o karacı olduğunu gösterio
erzurum erzincandan daha gelişmiş benim bildiğim kadarıyla,daha iyi=)
canım piyade olması jandarmadan daha iyi dağıtılınca da bi birliğe verirler, piyadelerin kolay işler almaları daha yüksek ihtimal hemde yazıcı, hizmet birliği vs olursa cok rahat eder.
karaci yani? napiyor onlar?
cok cahil gördüm kendimi:lepi:
estağrifullah canım havacı karacı denizci varya o işte karacı sınıfı tabi tamda emin deilim eşim ararsa sorim onuda bari kaydirigubbakcemile3
Hmmm canim anladim tamam:) Tv'de duyuyordumda, ne oldugunu bilmiyordum. Simdi hepsini ögrenecez:) Bu arada benim nisanlim Rizeli, erzuruma sInIr, yazin Allah'in izniyle askerligini bitirdiginde direkt rizeye gecer, aileside istanbuldan oraya. Karsta okurken, yaz tatilinde öyle yapiyordu. Buna sevindim yani.
Asmin Elazığ
Sensible Erzurum
Tuce İstanbul /tuzla
yarın merak edenler için diğerlerinide ekleyelim belki aynı yerlere çıkanlar olur
varmı gözümden kaçan kimse kaydirigubbakcemile3
çok güzel gerçekten sevinilecek bir durum inş. yeride ii olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?