Ksa dnem Askerlik...

elazig canim opuyorumnanaktan
elazığ=)
nişanlımla aynı ktm de kalıcaklar canım tezkereyi alınca
güzelmiş elazığ hayırlısı diyelim allah kavustursun

istanbul-tuzla kızlar, kısa dönem.
süper=)
denizci yapmışlardır sanırım bi arkadaşım orda yaptı zorluğu var tabi ama heryerde zor sonucta gözün aydın canım

Kisa dönem cikti kizlar yehuuuuuuuuuuuuuuu... Gidecegi yer erzincan, nasil oralar ?
gözün aydın canım erzincan temiz yer için rahat olsun

kızlar sağsalim gider gelirler inşallah yerleriniz güzel gözünüz aydın iyi geceler:1hug:

Cok sagol canim, ama erzincan degil, erzuruma gidiyor, kabul toplama merkezi erzincanmis, ama egitimi erzurumda.

Cok sagol canim, ama erzincan degil, erzuruma gidiyor, kabul toplama merkezi erzincanmis, ama egitimi erzurumda.

erzurum erzincandan daha gelişmiş benim bildiğim kadarıyla,daha iyi=)
canım piyade olması jandarmadan daha iyi dağıtılınca da bi birliğe verirler, piyadelerin kolay işler almaları daha yüksek ihtimal hemde yazıcı, hizmet birliği vs olursa cok rahat eder.

asmin canım ben elazığı çok isterdim çok kısmetlisin tabi bana yakın die istedim ama en azından rahat bi yer çarşı izni flaanda var orda da terör falan yok hayırlı olsun canım ocağın 15.de falan elazığda olcam eşimi almaya gitcem

Öyle olursa cok iyi olur canim ya..
Sag saglim gidip gelsinlerde, Allah'imin bu günlerine sükür.

Asmin Elazığ
Sensible Erzurum
Tuce İstanbul /tuzla

yarın merak edenler için diğerlerinide ekleyelim belki aynı yerlere çıkanlar olur
varmı gözümden kaçan kimse kaydirigubbakcemile3

estağrifullah canım havacı karacı denizci varya o işte karacı sınıfı tabi tamda emin deilim eşim ararsa sorim onuda bari kaydirigubbakcemile3

Hmmm canim anladim tamam:) Tv'de duyuyordumda, ne oldugunu bilmiyordum. Simdi hepsini ögrenecez:) Bu arada benim nisanlim Rizeli, erzuruma sInIr, yazin Allah'in izniyle askerligini bitirdiginde direkt rizeye gecer, aileside istanbuldan oraya. Karsta okurken, yaz tatilinde öyle yapiyordu. Buna sevindim yani.

Ve ayrica tesadüfe bak.. 2 gün önce youtube'den erzurum fikralari gönderdi bana:) Icinemi dogdu balimin ne:)

çok güzel gerçekten sevinilecek bir durum inş. yeride ii olur

Asmin Elazığ
Sensible Erzurum
Tuce İstanbul /tuzla

yarın merak edenler için diğerlerinide ekleyelim belki aynı yerlere çıkanlar olur
varmı gözümden kaçan kimse kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
Cilekle sedayi yarin bekleyelim bakalim..
Cilek cok heycanliydi canim benim, insAllah onunkide memnun olacagi bir yere cikar Allah'in izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…