- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.921
Nişanlımın acemiliği çok kötüydü saat başı arıyordu beni hiç alışamamıştı oraya, ordaki insanları ozamanlar hiiç kapris yapmıyordum. usta birliğine geçtikten sonra birkaç gün yine sıkıntılı geçti ama sonra alıştı oraya çekirdek yiyip sohbet ediyorlarmış sürekli işteee ozaman içimde naz canavarını çıkardım :roflol: sürekli naz yapıp duruyorum şimdi =):))))
ne yapacaz canım espri yapcaz geçirecez zamanı gülüm mecburen:)))
bizi aradıklarında bari bizim moralimiz güzel olsun da cehennemde cenneti görsün direncini kaybetmesin dimi?
Gel beraber bu burcuyu dövelim kaydirigubbakcemile3 bak yine maaşı alınca alışveriş yapmaya gidiyormuş =)yusumcuğum sorma canım bende çok dertliyim ya:)))
benim eşimde anlatmıyor bir çok şeyi
acemilikteki uzun dönemlerle çok iyi anlaşıyordu,hepsi iyi çocuklar diyodu
şimdiki yerinde hiç sevmiyor
Seni döveceğim burciiiiiiii kaydirigubbakcemile3 Biz taksit yatıralım sen git yine çizme al. Adaletsiz dünya kaydirigubbakcemile3olan mala olsun canım ya allah korumus valla
bende dün yeni aldım maaşı bugün çizme almaya gidicem iş çıkışıdelikafadulden
buay da üstüme bişeyler alırım, öbür ayki maaşımla da ona hediye alırım öyle böldüm paracıklarımı
benim en çok kiraya gidiyo kızlar param yaa bıktım kira vermekten inşallah kira vermeyiz artık su ev olsun diye o kadar dua edıyorumki :Saruboceq:
olan mala olsun canım ya allah korumus valla
bende dün yeni aldım maaşı bugün çizme almaya gidicem iş çıkışıdelikafadulden
buay da üstüme bişeyler alırım, öbür ayki maaşımla da ona hediye alırım öyle böldüm paracıklarımı
benim en çok kiraya gidiyo kızlar param yaa bıktım kira vermekten inşallah kira vermeyiz artık su ev olsun diye o kadar dua edıyorumki :Saruboceq:
Nişanlımın acemiliği çok kötüydü saat başı arıyordu beni hiç alışamamıştı oraya, ordaki insanları ozamanlar hiiç kapris yapmıyordum. usta birliğine geçtikten sonra birkaç gün yine sıkıntılı geçti ama sonra alıştı oraya çekirdek yiyip sohbet ediyorlarmış sürekli işteee ozaman içimde naz canavarını çıkardım :roflol: sürekli naz yapıp duruyorum şimdi =)
Gel beraber bu burcuyu dövelim kaydirigubbakcemile3 bak yine maaşı alınca alışveriş yapmaya gidiyormuş =)
Uzun dönemlerde biraz kıskançlık oluyormuş canım. Oyüzden sevememiştir onları. Neyseki az kaldı gelsinler kısa sürede toparlarlar kendilerini inş.
Seni döveceğim burciiiiiiii kaydirigubbakcemile3 Biz taksit yatıralım sen git yine çizme al. Adaletsiz dünya kaydirigubbakcemile3
İnşallah olur o ev canım, evinin olması zaten evliliğe bir artıyla başlaman anlamına geliyor. inş isteyen herkesin olur bir evi.
şekerim bana uyar valla kötükedihüso:roflol:
ay kendimi kötü hiseettim şimdi :kedi:
ya ne güzeldi üniversite yılları,bekarlık yılları
şimdi çizme,elbise yerine doğalgaz su alıyorum vereliniortak
aidat,kredi ödüyorum
:icecream:
alçak burcu
ne düzel
artık albüm yaparsın aldıklarını bende bakarım şekerim kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
benimde içim acıdı valla doğalgaza verdim maaşımın bir kısmınınklava:
canım inşallah olur ya
bencede kira ödemektense kredi çekip kredi ödemek daha mantıklı yani:))
bende ocak ayı eşime hediye almayı düşünüyorum :icecream:
Gel beraber bu burcuyu dövelim kaydirigubbakcemile3 bak yine maaşı alınca alışveriş yapmaya gidiyormuş =)
Seni döveceğim burciiiiiiii kaydirigubbakcemile3 Biz taksit yatıralım sen git yine çizme al. Adaletsiz dünya kaydirigubbakcemile3
ınşallah olur o ev canım, evinin olması zaten evliliğe bir artıyla başlaman anlamına geliyor. inş isteyen herkesin olur bir evi.
ya niye kızıyosunuz:mymeka: heyecanlıyım gelicek diye napiim amasenağlama biz bide su krediyi çekersek artık rüyamda görürüm yeni kıyafetleri fırsat varken alıyım nolursunuzmafoldumben
bu ay zaten 4 gün önce verdi patron maaşı yoksa parke kemirmeye başlıycaktım 0 ı tüketmiştimkaydirigubbakcemile3 bu ay yapmıycam onu abartmadan alıcam
kışın zaten benim iflas ayım yılbaşı, sevgililer günü e bide dogum günü var beyfendinin arka arkaya
bu kendime harcıycagım son maaştı yani=((
elbisenin altına mı alıcaksın çizmeyi :asigim:
nasıl bişey :asigim:
ne renk :asigim:
mendilim nerede
acıların çocuğu dirim
senağlamasenağlama
siyah alcam canım o gösterdiklerimi giyemedim hiçelbisenin altına mı alıcaksın çizmeyi :asigim:
nasıl bişey :asigim:
ne renk :asigim:
mendillerim nerde
acıların çocuğu dirim
senağlama
inşallah giydirir benimkide hevesim kursagımda kalmasındasenağlama:roflol:
ne elbisem var ne çizmem
cilekcim baksana ilk haklarını hep sana kullanmış belki dün de çook fazla sıra vardır. ondan seni arayamamıştır. hiç aramadıysa evi ondan aramıştır. sakin ol canım benim böyle zamanlar olacak ama şundan emin ol ennn çok senin yoklugunu hissederr..
:roflol::teselli::roflol:
ne elbisem var ne çizmem
canım neden imzalatıyorsun müdüre :sm_confused:nasılsınız güzellerkaydirigubbakcemile bende bot almayı planlıyorum ama hiç güzel birşey bulamadımakannehir biraz öncede telefon detayı geldi 3 tl nişanlım askerdeyken 33 tl geliyordu müdüre imzalatırken nasıl kızarıyordum ya kaydirigubbakcemile3 off off düşmüş fatura diyor askerlik bitince akannehir
düşünceli arkadaşım benim :1hug:ben mama yemeye gidiyorum gelcem muck size
yusum dirim valla yanımda olsanız sizede alırım kıyamam öyle demeyin ya 1bucuk senedir ilk defa kendime bişeyler alabilcek kadar para kazanıyorum
çüçük emrahın yeğeniyem bensenağlama =)
:roflol::teselli:
canım neden imzalatıyorsun müdüre :sm_confused:
selam bu arada
naber?
demek sende bot alıyorsun :asigim:
oda düzel Şeniz
QUOTE]
dirimcim şirketten görüşüyordum özel görüşmeleri imzalatıyorum müdüre oda kabarık olunca anlıyordu tabi akannehir bot alacağımda yokki bulamadım güzel birşeyzemuszemus
Benim de kardeşim Erzincan'a gitti 13 Aralıkta...Allah bütün askerlerimizi korusun herkese hayırlı teskereler nasip etsin inşallah. Şu zor günlerde kazasız belasız dönsünler :Saruboceq:
canlarım aşkitom aradı:))))
iyiyim dedi dışarı çıkacaksan önce bana habere ver dedi
er azmanki gibi dedim
e
bugğ napacaksın dedi
evdeyim herzamanki gibi dedim
eferim aşkım sen de ben gibi askerliğini yap dedi söz doğumu da beraber yapçez:)) dedi
sabah kalktık 5 te kahvaltı sonra da öğle yemeğine kadar aralarda sayılarak yürüyoruz yürüyemeyen şınav çekiyor dedi.
öğlen yemeğinden sonra yürüyüş devam ediyor saat sürünme vaktimiz başlıyor dedi
3 ten sonra akmaşa kadar sürünüyoruz dedi
bugün farklı olraka hastaneye gidecez ve silah tanıtımı yapacaklar dedi
beğenirsen al bi tane dicektim demedim:))))
ilarzu canım senin msjını okurken benimde nişanlım aradı kaydirigubbakcemile3
ağzım kulaklarımda şuan delikafadulden
yemek yemiş sayım olucak dedi burası çok zor dedi askerlik çok zormuş dedi
ne yedin dedim ıspanak,sulu köfte, portakal dedi
yiyorum hepsini dedi
karnın doydu mu dedim doydu dedi.cokacimcoook
2 dk falan konuştuk dedi ki öpücük atsana :roflol:
bende öpücük attım burnunu yerim senin dedi :roflol:
yüzbaşı gelecek dedi çok sertmiş dedi kapattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?