- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.901
günaydın herkese.
Kötü bir haberle uyandım bu sabah ablamın oturduğu lojmanda yangın çıkmış. Ablam 5. yani son katta oturuyor ve yangın çatı katında çıkmış. gece 3te çıtırtılarla duymuş sonra sokaktan bir adam bağırıyormuş "askerler eviniz yanıyor" diye mafoldumben Ablam balkona bir çıkmış ki her taraf alev. bağırarak herkesi uyandırmış ablam hepsi aşağıya inmiş. Bir tane itfaiye gelmiş ablam acayip sinirlenmiş alay komutanına bağırıp çağırmış bir tane daha itfaiye gelsin demiş. Adam ne var işte ya sönecek yangın demiş :mymeka: Tabi ablam altta kalmamış ve ikinci de gelsin demiş. İyi ki ikinci itfaiye gelmiş. yoksa çatı katında 2tane tüp varmış ve alev oraya doğru ilerleliyormuş ve patlayacakmış =(
Ablamın feci şekilde psikolojisi bozulmuş yangından dolayı.
günaydın herkese.
Kötü bir haberle uyandım bu sabah ablamın oturduğu lojmanda yangın çıkmış. Ablam 5. yani son katta oturuyor ve yangın çatı katında çıkmış. gece 3te çıtırtılarla duymuş sonra sokaktan bir adam bağırıyormuş "askerler eviniz yanıyor" diye mafoldumben Ablam balkona bir çıkmış ki her taraf alev. bağırarak herkesi uyandırmış ablam hepsi aşağıya inmiş. Bir tane itfaiye gelmiş ablam acayip sinirlenmiş alay komutanına bağırıp çağırmış bir tane daha itfaiye gelsin demiş. Adam ne var işte ya sönecek yangın demiş :mymeka: Tabi ablam altta kalmamış ve ikinci de gelsin demiş. İyi ki ikinci itfaiye gelmiş. yoksa çatı katında 2tane tüp varmış ve alev oraya doğru ilerleliyormuş ve patlayacakmış =(
saol canım neyse ki kendilerine bişey olmamış ve o adamdan da allah razı olsun o bağırmasa kimsenin duyacağı yokmuş yangını.geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmıslar
teşekkürler tatlım. temizlik hastasıdır ablam ve evim battı diyor başka bişey demiyor. iğrenç bir koku varmış evde, heryer su içindeymiş.ay çok kötü ya geçmiş olsun canım
atlatamaz heralde uzun süre evlerine bişey olmamıştır inşallah
sebebi neymiş peki?
saol canım. bir oğlu var ablamın. onu da uykudan uyandırmışlar. neyseki ateş evin içine girmemiş yoksa çok korkardı çocuk. Aşağıya indiklerinde de askerler ilgilenmişler efeyle. Sever o asker abilerini ondan pek etkilenmemiş.yusum cok gecmiş olsun...
dayımların evide yanmıstı. cocukların psikolojisi bozulmustu. Ablanın cocukları var mı? umarım maddi manevi iz bırakmaz sizde
bizimkileri etkilemez. çünkü onlar gittikten sonra bu kanun çıktı[/QalkUOTE]
bence bu durum doğrudur canım.hukukta böyle çünkü.
canım o hukuğun geçerli olduğu kişiler sivil halk. eğer böyle bişey varsa ve getirlirse ordu kimseye sormadan pat diye getirir. ve uygulama o sırada askerliğini yapan tüm askerleri kapsar. bu da askeri hukuk....
asker tanıdığımız var o dedi.....
ayyy canlarım sagoluuunopuyorumnanaktan daha iyisi sizlere olsun inşallah
biraz görgüsüzlük olmus okudumda şimdikaydirigubbakcemile3 ama napıyım çok heyecanlıydım paylaşmak istedim ellerim titredi bakarken dün:kedi:
inşallah evimin resımlerini de koyarım buraya bigün...
denizlide canım ev çok şirin başlangıc için idare eder
yeri güzel dedi görenler acil ihtiyaçtan satılıyomus, 67ye veriyo 2 odalı kiradan iyidir
mutfağı ferah çok sevdim fındık gibi ev=))alt katta salonla mutfak bide wc var , üstte odalar bide banyo
inşallah alırız bi aksilik olmazda
annem acele edıyosunuz diyo ama bakalım çok heveslendik kızlar ya
ay çook güzelmiş canım yaaaopuyorumnanaktan
canım benim henüz alışamadın gitmeden önce kendini alıştırıyordun hala gideck gibi hissediyorsundur yokluğunun farkında değilsin günler geçtikçe baslar özlemler senağlama
öyle mi diyon güzin ablam Şeniz
inşallah hep böyle salak kalırım özlemler basmasın:gitme:
ben aşkımı askere rahatlıkla yollarım herhalde...
biz ayrı memleketlerde yaşıyorduk..
bi kere 8 ay buyunca hiç görüşmemiştik..
8 ay dayanan 6 ay da dayanır değil mi?
kız onunla o bir mi tel var istediğin zaman aç konuşş.. şimdi ise bi tutsaklık gibi istediğin zaman konuşamama gelme ihtimalinin olmadığı bi yerde bu bile yeter adama be
gitmeden önce nişanlımda öyle diyordu. ben söylemem diyordu ama ne kadar daraldı demekki söyledi. orada durumlar farklı, moraller bozuk ne bileyim işte arkadaşım offff offfff mafoldumben
benimki söylüyor dün yanımda askere tekmeledi komutan dedi .. sürünüyoz dedi
ben de gülerek doğru söle o sen miydin ? dedim güldü yok aşkım dedi
dedim siftahın bile yok canım senin dedim az güldü:))
gitmeden önce zaten şey diyordu
itina ile dayak yerim çok düzgün yerim falan diyordu..
ben de diyordum ki aşkım komutan vurursasol ayağını uzat orası kırıldı ya tekrar kırılması olay olur izin verrirler dedim..
aşkım sen benim hayatımın kararmasını mı istiyon bacak olmaz dedi nasıl gidecem wc ye?
o zaman sol kol iyidir dedim. sağ iş görür sol iyi dedim.
tamam dedi sol kolu verdim gittiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol:
kısa bile olsa arasa keşke 3 yıldır onun sesini duymadığım gün olmadı benim yaaaa
ay evet canım benim yaaa aynen
kayınvalidem aradı akşam 9 gibi
hal hatır sormak için.
neyse murat aradı mı bgn dedim akşama doğru aradı dedi
iyimiymiş dedim iyiymiş kızım ama soğukmuş dedi
bgn beni aramadı beyefendi
bi daha da onun için üzülürsem iki olsun :1closedeyes:
kız bizimki de gitmeden önce dedi ki kayınvaldeyle otururken ikinizi de aynı anda arayamam belki birbirinize arayıp haber verin benim hakkımda dedi..
bu gitti ilk gün aradı beni
ben hemen kaynanamı aradım . aradı kızım dedi.
ikinci günü aradu yine kaynanamı aradım babası çıktı aradı kızım dedi. yemin töreni için konuştuk.
üçüncü günü bu yine aradı beni dedim ki aşkım annenleri ben arıyorum hep onlar beni aramıyorlar bak. senden haber alamam sen aramazsan dedim. bu bi kızdı bi kızdı nasıl aramazlar haber vermezler dedi. ben onları arar konuşurum dedi.. dün akşam daha aramadı sonra akşam annesini aradım yine babası çıktı anasının eli hamurluymuş konuştum. sonra yine annesi ardı konuştuk işte iyimiş falan dedim.
ben de bunlara sinirlendim yani.
neyse karamanın koyunu sonra çıkar oyunu demişler ben de o bana nasıl yaptıysa ben de ona aynını yapacağım 2 dk konuşacağım ve donuk anlasın bakalım nasılmış
evet karamanın koyunuuu inşallah çabuk biter oyunuuuu:asigim:
ay kıyamam yaaa mafoldumben
biz ilk gün konuştuk cnm 3 kez
2.günde 1 kez konuştuk
ama beyefendi bgn beni a-ra-ma-dı :dilcikar:
dur bakalım balım hemen celallenmeyelim belki bişey istedi gelriken falan içilik miçlik ondan aradı
o da anası balım yaa aramasın mı 1 hakkı vardır belki şekerparem
evet ya çok kötü bişey. Biz bir de hep ablam eniştem ve efe için korku duyardık. eniştem jandarma uzmn çvş. doğuya giderler korkardık bişey olacak diye.Bazen zaman hızlı geçmesin de ablamların doğu görevi başlamasın istiyorum garip bir duygu işte. Ama işte demek ki sadece bundan korkmamak gerekirmiş.şu yangın ne kadar sessiz sinsice gelen bir felaket dimi...
hiç anlamıyorsun uykunda tamamen hazırlıksızsın yaa ne kadar kötü gerçekten
evet ya çok kötü bişey. Biz bir de hep ablam eniştem ve efe için korku duyardık. eniştem jandarma uzmn çvş. doğuya giderler korkardık bişey olacak diye.Bazen zaman hızlı geçmesin de ablamların doğu görevi başlamasın istiyorum garip bir duygu işte. Ama işte demek ki sadece bundan korkmamak gerekirmiş.
neyseki bişey olmamış canım hemen uyanıp aşağıya inmişler. o adam kimse nasıl dua ediyorum ona bir bilsen. O uyandırmasa kimseye bişey olmazdı belki ama ablamın evi en üst katta olduğu için evinin içine kadar girebilirdi alevler.
Neyse ucuz atlattık. evin içi çok kötü olmuş ama temizlenir geçer artık ne yapalım.
günaydın herkese.
çok teşekkürler canım. neyseki bişey olmamış canlarına.yusumcuğum çok üzüldüm güzelim ya
verilmiş sadakanız varmış
iyiki farketmişler
çok geçmiş olsun
ufacık bir unutkanlık nelere mal oluyor işte
kızlar cepte yine para kalmadı akannehir
dağıttım da geldim bi güzel -tatlicadiarzu-
ilarzu canım nişanlın ne güzel pek umursamıyor. Benimkisi anlatmıyor bile. Ahh sen olmasan, sana kavuşma anımı uzatmayacaklarını bilsem çok şey söylerim de ama susuyorum diyor. Tabi bunları bile zorla anlattırıyordum. Çok zor ya kendinden küçük rütbeliler var onlardan bile laf işitiyorlardır kesin.
Ben de yaprak süpürme konusnda dalga geçiyordum evin temizliği sana ait alıştın sen nasıl olsa diyorum ama bundan sonra imkansız ev temizliği sana ait asla yapmam diyor :umursamaz:
olan mala olsun canım ya allah korumus vallasaol canım neyse ki kendilerine bişey olmamış ve o adamdan da allah razı olsun o bağırmasa kimsenin duyacağı yokmuş yangını.
teşekkürler tatlım. temizlik hastasıdır ablam ve evim battı diyor başka bişey demiyor. iğrenç bir koku varmış evde, heryer su içindeymiş.
Dün çatıda iki tane sivil elektrikçi çalışıyormuş fişi pirizde takılı bırakıp gitmişler ondan çıkmış yangın.
bende dün yeni aldım maaşı bugün çizme almaya gidicem iş çıkışıdelikafaduldenkızlar cepte yine para kalmadı akannehir
dağıttım da geldim bi güzel -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?