Ksa dnem Askerlik...

herkese günaydın birkaç gündür evde yoktum,bu sabah gördüm listeyi çok güzel olmuş.Rabbim bütün askerlerimizi korusun.turkbayragi

günaydın herkese.
Kötü bir haberle uyandım bu sabah ablamın oturduğu lojmanda yangın çıkmış. Ablam 5. yani son katta oturuyor ve yangın çatı katında çıkmış. gece 3te çıtırtılarla duymuş sonra sokaktan bir adam bağırıyormuş "askerler eviniz yanıyor" diye mafoldumben Ablam balkona bir çıkmış ki her taraf alev. bağırarak herkesi uyandırmış ablam hepsi aşağıya inmiş. Bir tane itfaiye gelmiş ablam acayip sinirlenmiş alay komutanına bağırıp çağırmış bir tane daha itfaiye gelsin demiş. Adam ne var işte ya sönecek yangın demiş :mymeka: Tabi ablam altta kalmamış ve ikinci de gelsin demiş. İyi ki ikinci itfaiye gelmiş. yoksa çatı katında 2tane tüp varmış ve alev oraya doğru ilerleliyormuş ve patlayacakmış =(
Ablamın feci şekilde psikolojisi bozulmuş yangından dolayı.

geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmıslar

ay çok kötü ya geçmiş olsun canım
atlatamaz heralde uzun süre evlerine bişey olmamıştır inşallah
sebebi neymiş peki?

yusum cok gecmiş olsun...
dayımların evide yanmıstı. cocukların psikolojisi bozulmustu. Ablanın cocukları var mı? umarım maddi manevi iz bırakmaz sizde

geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmıslar
saol canım neyse ki kendilerine bişey olmamış ve o adamdan da allah razı olsun o bağırmasa kimsenin duyacağı yokmuş yangını.

ay çok kötü ya geçmiş olsun canım
atlatamaz heralde uzun süre evlerine bişey olmamıştır inşallah
sebebi neymiş peki?
teşekkürler tatlım. temizlik hastasıdır ablam ve evim battı diyor başka bişey demiyor. iğrenç bir koku varmış evde, heryer su içindeymiş.
Dün çatıda iki tane sivil elektrikçi çalışıyormuş fişi pirizde takılı bırakıp gitmişler ondan çıkmış yangın.

yusum cok gecmiş olsun...
dayımların evide yanmıstı. cocukların psikolojisi bozulmustu. Ablanın cocukları var mı? umarım maddi manevi iz bırakmaz sizde
saol canım. bir oğlu var ablamın. onu da uykudan uyandırmışlar. neyseki ateş evin içine girmemiş yoksa çok korkardı çocuk. Aşağıya indiklerinde de askerler ilgilenmişler efeyle. Sever o asker abilerini ondan pek etkilenmemiş.

günaydın arkadaşlar yusum çok geçmiş olsun canım sabah sabah şok oldum.. birine bişey olmuş mu eşyalar ne durumda?

şu yangın ne kadar sessiz sinsice gelen bir felaket dimi...

hiç anlamıyorsun uykunda tamamen hazırlıksızsın yaa ne kadar kötü gerçekten

şu yangın ne kadar sessiz sinsice gelen bir felaket dimi...

hiç anlamıyorsun uykunda tamamen hazırlıksızsın yaa ne kadar kötü gerçekten
evet ya çok kötü bişey. Biz bir de hep ablam eniştem ve efe için korku duyardık. eniştem jandarma uzmn çvş. doğuya giderler korkardık bişey olacak diye.Bazen zaman hızlı geçmesin de ablamların doğu görevi başlamasın istiyorum garip bir duygu işte. Ama işte demek ki sadece bundan korkmamak gerekirmiş.
neyseki bişey olmamış canım hemen uyanıp aşağıya inmişler. o adam kimse nasıl dua ediyorum ona bir bilsen. O uyandırmasa kimseye bişey olmazdı belki ama ablamın evi en üst katta olduğu için evinin içine kadar girebilirdi alevler.
Neyse ucuz atlattık. evin içi çok kötü olmuş ama temizlenir geçer artık ne yapalım.

evet canım mala gelsin boşver

yusumcuğum çok üzüldüm güzelim ya
verilmiş sadakanız varmış
iyiki farketmişler
çok geçmiş olsun
ufacık bir unutkanlık nelere mal oluyor işte

ilarzu canım nişanlın ne güzel pek umursamıyor. Benimkisi anlatmıyor bile. Ahh sen olmasan, sana kavuşma anımı uzatmayacaklarını bilsem çok şey söylerim de ama susuyorum diyor. Tabi bunları bile zorla anlattırıyordum. Çok zor ya kendinden küçük rütbeliler var onlardan bile laf işitiyorlardır kesin.
Ben de yaprak süpürme konusnda dalga geçiyordum evin temizliği sana ait alıştın sen nasıl olsa diyorum ama bundan sonra imkansız ev temizliği sana ait asla yapmam diyor :umursamaz:

yusumcuğum çok üzüldüm güzelim ya
verilmiş sadakanız varmış
iyiki farketmişler
çok geçmiş olsun
ufacık bir unutkanlık nelere mal oluyor işte
çok teşekkürler canım. neyseki bişey olmamış canlarına.

kızlar cepte yine para kalmadı akannehir
dağıttım da geldim bi güzel -tatlicadiarzu-

off ya bende şimdi dağıttım da geldim maaşı. Öğrenim kredisi, ev kirası, cep tlf faturası, internet faturası, çeyiz taksidi derken bitti bile maaş akannehir çok sıkıcı biir durum bu ya

:))))

ne yapacaz canım espri yapcaz geçirecez zamanı gülüm mecburen:)))

bizi aradıklarında bari bizim moralimiz güzel olsun da cehennemde cenneti görsün direncini kaybetmesin dimi?

yusumcuğum sorma canım bende çok dertliyim ya:)))

benim eşimde anlatmıyor bir çok şeyi
acemilikteki uzun dönemlerle çok iyi anlaşıyordu,hepsi iyi çocuklar diyodu
şimdiki yerinde hiç sevmiyor

olan mala olsun canım ya allah korumus valla

kızlar cepte yine para kalmadı akannehir
dağıttım da geldim bi güzel -tatlicadiarzu-
bende dün yeni aldım maaşı bugün çizme almaya gidicem iş çıkışıdelikafadulden
buay da üstüme bişeyler alırım, öbür ayki maaşımla da ona hediye alırım öyle böldüm paracıklarımı

benim en çok kiraya gidiyo kızlar param yaa bıktım kira vermekten inşallah kira vermeyiz artık su ev olsun diye o kadar dua edıyorumki :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…