Ksa dnem Askerlik...

amcamma yani soırmadım da konuşurken dedi haftasonlaruı
kurtuluş savaşı falan koyuyorlarmış

çilek 1 aya kalmaz çömezlik biter kuzucuğum yaaa

bak siirlerim gerildi yine ööff topluca izlediklerini düşündüm şimdi hay allah bildiği gibi yapsın seni

burcu çarşıda gördüğün askerler ne yapıyordu canım yaaa

denizci askerin işi zor ama çiçeğim ben bile bakarım yani heç görmedim denizci:)))))) çarşıya salma onu sen

Kızlar selam benım sevgılımde asker ama bu topıkten degılım:)uzun dönem benim askerim ama arada bu topiğe uğrayıp bakıyorum hepinizi Allah kavuştursun benim şafak daha 445..son konuşulan konu benimde kafama takılıyo bu film olayı bende sorucam bugün aşkıma bakalım var mı böyle birşeylmaz:

selamlar arkadaşlar.valla yazılara bakıyorumda şurda gideli kaç gün oldu hemen çatacak şeyler arıyosunuz.benim de aklıma geliyor türlü türlü şeyler bu normaldir ama sonuçta onları düşünmek lazım.gariplerin bizim bu konuştuklarımızdan haberleri yok,aradıklarında hemen siz orda ne filmi izliyosunuz desek adamlar nerden çıktı bu derler:)haklılıarda.arkadaşlar böle mi şafak sayıcaz?iyi,güzel şeyler düşünelim ki güzel şeyler olsun.yemekler için ya da oradaki zor şartları için yapabileceğimiz hiçbişey yok.ben eşime giderken dedim ki,5 ay hayatını dondurduğunu düşün.farz et ki dışarlada yaşayan birisin,günlerdir yemek yemediğini düşün orada bulduğun yemek ne kadar güzel gelir.bu geçecek emin l.allahın izni ile geldiğinde herşey geride kalacak ve bi daha hatırlanmıcak bi daha ayrılık olmayacak dedim.bunları şunun için yazdım onlar bize nazlacaklar ama biz de ayyy ciddimizin yemekler çook mu kötü şöyle mi böyle mi dersek iyice kötü olurlar.olsun canım onu da bulamayanlar var falan diyip destek olalaım.çarşı izniymiş,filmmiş,dergiymiş bunları düşünmek bile ayıp arkadaşlar.sonuçta onlar bizim hayatımızda öle değil mi.sakın böle şeyler söleyip de üzmeyin askerlerinizi tamam mı arkadaşlar.lütfen anlayış ve destek bizlerden onlara .bizde desteği burda paylaşarak alacağız tamam mı?
bu arada ablasının üst katı yanan arkadaşım size de geçmiş olsun,allah beterinden korusun.

ya sendemi kaydirigubbakcemile3 kıslar takmayın ya

Çok garip ama ben tvdeki kızlardan bile kıskanıyorumkaydirigubbakcemile3..askım askere gıtmeden once pcde film izlicem dedi adı ne dedim kadrinin götürdüğü yere git i izlicem aşkım dedi iyi izle aşkım dedim izledi tabi üstünde ay geçti dün akşam tvde bu filmi verdiler bir de ne göriyim filmde bikinili kızlar falan dedim aşkım bu akşam ararsan yandın yicem seni dün akşam aramadı bu sabah aradığında aşkolsun hayatım dedim ne oldu ne yaptım önemli bi günü mü unuttum dedi garibimkaydirigubbakcemile3..yok aşkım o izlediğin filmdeki kızları gördüm aferin sana uyuz oldum dedim aşkım ben o sahneleri ileri aldım izlerlen dedi ne kadar doğru bilemem uyuz sonra gtti yemeğe:sinifsinif:

sende cok takıyorsun heralde..kıs bu kadar dusunupde hem onun hemde kendi canını sıkma ben erkek arkadasım gittiginden beri takmıyorum opuyorumnanaktan hem askerde diye hemde aklıma gelmiyor burda bis isin sakasındayıs izlemes izlemes aklın kalmasın alkisalkisalkis

katlanacaz artık çileğim ne yapalım:))

yüzüğü nerde acaba? bak aklıma şimdi de bu takıldı hiç konuşmadık yüzük olayını da

ilarzu seni aradıgında yandı cocuk ust uste sorular gelicek heralde kaydirigubbakcemile3

evet bebeğim çocuğu da öyle bi ortamda gülme krizine sokacağımdan eminim..:))

aşkım manyakmısın der eminim

bu sabah merdivenleri çıkamadığından bahsediyordu çünkü:===)))))))))

katlanacaz artık çileğim ne yapalım:))

yüzüğü nerde acaba? bak aklıma şimdi de bu takıldı hiç konuşmadık yüzük olayını da

bnmki yüzüğü evde bırakacaktı bende hiç sormadım
zaten takamaz ki acemilikte
ustalıkta bilmem de
yat kalk sürün falan o yüzük keser parmağını he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…