- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.981
amcamma yani soırmadım da konuşurken dedi haftasonlaruı
kurtuluş savaşı falan koyuyorlarmış
ilarzu valla ben takmıyorum napıyolar ne ediyolar o kadar erkek bir arada neler konusuyolar bilmek bile istemiyom :dilcikar:
yüzüğünü de çıkardı giderken aşkım eğitimde sıkıntı olur dedim ben de safmıyım neyimm
:sm_confused:
ya sendemi kaydirigubbakcemile3 kıslar takmayın ya
didem yaalaaaaaaaaannn:))))))))))
Çok garip ama ben tvdeki kızlardan bile kıskanıyorumkaydirigubbakcemile3..askım askere gıtmeden once pcde film izlicem dedi adı ne dedim kadrinin götürdüğü yere git i izlicem aşkım dedi iyi izle aşkım dedim izledi tabi üstünde ay geçti dün akşam tvde bu filmi verdiler bir de ne göriyim filmde bikinili kızlar falan dedim aşkım bu akşam ararsan yandın yicem seni dün akşam aramadı bu sabah aradığında aşkolsun hayatım dedim ne oldu ne yaptım önemli bi günü mü unuttum dedi garibimkaydirigubbakcemile3..yok aşkım o izlediğin filmdeki kızları gördüm aferin sana uyuz oldum dedim aşkım ben o sahneleri ileri aldım izlerlen dedi ne kadar doğru bilemem uyuz sonra gtti yemeğe:sinifsinif:
ne yalan canım anlamadım:):)
ilarzu seni aradıgında yandı cocuk ust uste sorular gelicek heralde kaydirigubbakcemile3
katlanacaz artık çileğim ne yapalım:))
yüzüğü nerde acaba? bak aklıma şimdi de bu takıldı hiç konuşmadık yüzük olayını da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?