- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi divine_time
-
- #11.021
Seninki yan ilcede ozaman canim.Yakinlar birbirlerine.
Allah kavustursun, senide alayimmi listeye? Yenimi gitti?
bende bilmiyorum ki annem havuzun ordan biniliyomuş kaydirigubbakcemile3hım neresiki orası cilek valla hic bilmiyorum bende :)
kaydirigubbakcemile3sensible git yat canım biz burda nübetteyiz yarım saat sonra da benimki bitiyor:)))
ver silahını da git yat hadi:)
sensible git yat canım biz burda nübetteyiz yarım saat sonra da benimki bitiyor:)))
ver silahını da git yat hadi:)
yusumla ben hafiyelikte bir numarayız bizi ajan yaparlardısensible bebeğim sen asker olsaydın seni katip yaparlardı eminim
:)))
:roflol::roflol::roflol:
Biz iyice asker moduna girdik hea..
Gecen günde babamlari ise arabayla birakirken böyle tarla gibi bir yerden gectim, havada acayip sisliydi, soguktu.. Aklima direkt nisanlim geldi, vaahh kuzuum dedim, sen buna benzer yerlerdemi askerlik yapiyon, hem soguk, hem sisli, birde kar yagacakmis Erzuruma..:1no2:
Mesela disardan herhangi bir ses duydugumda o sesi silah sesine benzetiyorum..
Tuhaf ya.. psükolejüm bozuldu
Tertipim benim cok iyisin, al silahim senin olsun, yarinda senin nönetini ben alirim sen yatarsin:içelim:
al al moonu da al nöbete yaz:)))
oyleler heralde aynı kıslada cıkarmıs bide:)
canım alma cunku benimki uzun donem ben girdim konunuza oylesine cıkamadım bi turlu :kedi:
:roflol::roflol::roflol:
Biz iyice asker moduna girdik hea..
Gecen günde babamlari ise arabayla birakirken böyle tarla gibi bir yerden gectim, havada acayip sisliydi, soguktu.. Aklima direkt nisanlim geldi, vaahh kuzuum dedim, sen buna benzer yerlerdemi askerlik yapiyon, hem soguk, hem sisli, birde kar yagacakmis Erzuruma..:1no2:
Mesela disardan herhangi bir ses duydugumda o sesi silah sesine benzetiyorum..
Tuhaf ya.. psükolejüm bozuldu
Tertipim benim cok iyisin, al silahim senin olsun, yarinda senin nönetini ben alirim sen yatarsin:içelim:
hafiyelikte bizden iisi yoktur. erkek arkadaşınızdan şüphelenirseniz bize başvurun bütün foyalarını ortaya dökeriz :roflol: azucuk üzülürsünüz ama gerçeği öğrenirsiniz :roflol:yusumla ben hafiyelikte bir numarayız bizi ajan yaparlardı
demi yusuuuumm=)))
:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:sensible bebeğim sen asker olsaydın seni katip yaparlardı eminim
:)))
ay kızlar herkes bi leyla olmuş bu topikte :roflol:
bi an önce kavuşsak diyorum
ama iyi kafa dağıtıyoruz he :roflol:
ilarzu bana gece 3-5 nöbetini kitle
botlarınızı da baglayın şapınızı da almayı unutmayın he
mazallah:roflol:
hafiyelikte bizden iisi yoktur. erkek arkadaşınızdan şüphelenirseniz bize başvurun bütün foyalarını ortaya dökeriz :roflol: azucuk üzülürsünüz ama gerçeği öğrenirsiniz :roflol:
ay kızlar herkes bi leyla olmuş bu topikte :roflol:
bi an önce kavuşsak diyorum
ama iyi kafa dağıtıyoruz he :roflol:
ilarzu bana gece 3-5 nöbetini kitle
Moon canim komutanim'dan emir geldi, almazsam canima okur falladelikafadulden
:dance:
ya moon bu söylenecek şey mi şimdi kıskançlık krizim tuttu şimdi. bizimkilere çok film izletiyorlar mafoldumben
Ama yüzüğünü götürdü sol eline takıyor zemuszemus acemilikte bende kaldı sonuçta çarşı izni yok ama usta birliğinde verdim sol eline taktı. eğer o yüzüğün izi parmağına çıkmazsa görüşürüz senle dedim =)))
Burcii çok şanslısın çarşı izni konusunda. valla gölcükte fıstık gibi kızlar vardı. hepsi çok bakımlıydı ama güzel değillerdi :roflol:
temem tertip ben yarın yoktum zaten nöbeti bırakıyorum sana madem...:1ninca:
yarın ilçelere gideceğim şekerler o yüzden kendinize iyi bakın... perşembe görüşürüz canlarım üzmeyin aşkitolarınızı:))) (burası ciddiydi yanlış anlaşılmasın:))
aman erkekler güzelden ne anlar hadiseye güzel diyen erkekten ne bekliycenki gerçi benimki hayatta yorum yapamaz alnını karıslarım yanımda birine güzel derseya moon bu söylenecek şey mi şimdi kıskançlık krizim tuttu şimdi. bizimkilere çok film izletiyorlar mafoldumben
Ama yüzüğünü götürdü sol eline takıyor zemuszemus acemilikte bende kaldı sonuçta çarşı izni yok ama usta birliğinde verdim sol eline taktı. eğer o yüzüğün izi parmağına çıkmazsa görüşürüz senle dedim =)))
Burcii çok şanslısın çarşı izni konusunda. valla gölcükte fıstık gibi kızlar vardı. hepsi çok bakımlıydı ama güzel değillerdi :roflol:
haha :1ninca: şüphelenen varsa bize basvurun evet ortak çalışmayla bi gecede seceresinihafiyelikte bizden iisi yoktur. erkek arkadaşınızdan şüphelenirseniz bize başvurun bütün foyalarını ortaya dökeriz :roflol: azucuk üzülürsünüz ama gerçeği öğrenirsiniz :roflol:
o ayaga anca kamuflajlı babet olur be güzelimkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol:
36 numara bot varsa alayim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?