- Konu Sahibi divine_time
- #12.461
aynı okul aynı sınıftan 3 kişi gtti.biri erkek arkadaşım işte onun kısa dönem geri kalan 2sinin uzun dönem...neye göre belli oluyokii...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşimde uzun dönem :çok üzgünüm:
aynı okul aynı sınıftan 3 arkadaşım gtti.biri erkek arkadaşım işte onun kısa dönem geri kalan 2sinin uzun dönem...neye göre belli oluyokii...
balıkesirde:) bende balıkesirdeyim ama bişey fark etmiyo eğitimleri o kadar zorluymuşki hafta sonu yanına gitmek istedim ama olmadı....acemiliği bitnce burdan gidicek keşke o zaman burda kalsaydı
aynı okul aynı sınıftan 3 arkadaşım gtti.biri erkek arkadaşım işte onun kısa dönem geri kalan 2sinin uzun dönem...neye göre belli oluyokii...
ama bnmkide uzun dönem istiyorum demiş
benimki istemiyorum demişti...
sınava girmeden önce form dolduruyolar er mi yedek subay mı die benim eşim yedek subay yazmış sınavda etkiliyor tabii
nuri bilge ceylan cannes film festivalinde ödülünü tutkuyla sevdiğim yalnız ve güzel ülkeme adıyorum demişti. sen bana nasıl ithaf edeceksin, en az bunun kadar güzel cümleler duymak istiyorum senden canım :roflol:
demekki iyi bir puan aldı benimki çok kasılmıştı hepsini doğru yaptım die şimdi keşke hep yanlışyapsaydım kısa dönem olsaydım dio :bbo:
benimki istememiş ....peki mesleği neydi şu an sınıfı falan ne eşinin?
elektrik mühendisi askeriyede mamak muhabere senin ki ?
gamiş:kısa dönemlere göre eğitimler epey bi zorlu geçiyomuş değil mi..eşin ankaradamıydı
benimde elektrik mühendisi...bakımcı balıkesir..
canlarım ordaki görevleri bitirdikleri bölümlemi alakalı oluyo?