- Konu Sahibi divine_time
- #12.481
demekki mesleklere görede etkiliyor
evet sanırım baıkesirde 118 uzun dönem asker varmış ve hepside elektrik ve makine müh. miş demekki kim denk geldiyse isteklerine bakmadan aldılar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demekki mesleklere görede etkiliyor
canlarım ordaki görevleri bitirdikleri bölümlemi alakalı oluyo?
canlarım ordaki görevleri bitirdikleri bölümlemi alakalı oluyo?
bnmki halkla ilişkiler mezunu...napıcak acaba...
aslında kısa dönemse pek alakalı olmuyor mesela elektronik mühendisini tv kumandasından sorumlu yapabiliyorlarkaydirigubbakcemile
cem yılmazın çok güzel bi esprisi vardı askerlikle ilgili işletmeci kantinde:)atom müh. televizyon başında buna göre senin arkadaşınıda askerlik şubesine falan vermeleri lazım:)
biran önce bitsin istiyorum...1 haftada bile nasıl özledim...
sorma canım yaa bu özlem başka bişey evli olunca daha da bi zor oluyor ben evi boşaltıp anneme taşındım tüm düzenim deişti
evet ya unutulmayacak sözlerden biri bence. Şımarıklar çıksaydı kakari kikiri alırdı ödüllerini ama adam sanatçılığının hakkını veriyor gerçekten.o seneyi hatırladımm şimdi ...
ne güzel ne masum aldı ödülünü utangaç kendi halinde..
adam müthişti yaa
onun kadar içten söyleyebilirim inşallah ama yapamam heralde canım
zaman geçmio sanki ya..siz ne kdr zmndr evlisiniz?
bizimde 11 ay olcak başlayalı...nasıl özledim ya...allah hepimize sabır versin.
bugün 20 dk konuştuk işte...ağlamamak için zor tuttum kendimi..aslında ona güç vermem gerekiyo ama yapamıyorum.
kuzenide askerde oda siirtte.hep arıyodu işte bnm erkek arkadaşımı konuşuyolardı ona nasıl güç veriyodu geçicek biticek takma kimseyi, üzülme falan filan...ben bunların hiç birini yapamıyorum ama yapmam gerekiyo biliyorum...
26.............. 26............ 26...............
6 gun sonra 20 lerden dusucezz yaa bıtıyooo, 19 gun ne demek heyecan basıyo benııı :)))