B
bayansu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi bayansu
-
oooooooo yanmışsın arkadaşım sen hayat geçermi böyle
bundua baştan düşünücektin şahsen ben böyle bir adamla evlenmezdimi evlenmedimde benimde başımda vardı böyle bir tane
hee ama baştan bilmiyorsan böyle olduğunu sonradan değiiştiyse allah yardımcın olsun gerçekten canımm
değişmez değişmez bunu bilir bunu söylerim..
kıyamam sana ya kafesteki kuş muamelesi yapıyor resmen sana
Şiddet de uyguluyormu sana sözünü dinlemediğin zaman yoksa canım
tabiki hayır şiddet fln değil sadece dışarıya onsuz çıkmamı istemiyor...
ben onu üniversitede tanıdığım zaman kaşında pirsing bile vardı kulağında küpe fln..rahat biri sanmıştım..
ben mi çok güzelim acaba millet fln bakıyor dışarda ondan mı böyle yapıyor bilemiyorum kikafamçokkarıştı
sırtım gözükecek die ödü patlıyor zıbın giyiyorum bendekaydirigubbakcemile2
KIZLAR BEN EŞİMİN KISKANÇLIĞI YÜZÜNDEN ÇALIŞMIYORUM...
SADECE BU DEĞİL ANNEME BİLE GİTSEM SORUN YARATIYOR
GÜVENİYORMUŞ BANA AMA GÜVENEN İNSAN NİYE KISKANSIN...
ARKADAŞIM MI HİÇ YOK MALESEF VARDI AMA GİTMEDİĞİM İÇİN KÜSTÜLER(((
KAFAMDA SORULAR VAR NE YAPMALIYIM DA BENİ RAHAT BIRAKMALI BİRAZ...CADIARZU
Bİ FİKRİNİZ VARMI YADA
DENENİP SONUÇ ALINMIŞ BİR ÖNERİ:1rolleyes:
ŞİMDİDEN TŞK..a.s.
ayy askerde cok ozluyordur senı herkesten kıskanıyorduuurr a.s.
hepsıne pekı de canım benımkı de kıskanctı ben ne derse piki dedim, dıye dıye bı sure sonra kıskanclıgı kestı yani şu an kıskanmıyor hem de o kadar kıskanmıyor kı özluyorum kıskanmasını,
ustumu cıkarıp yarı cıplak yurucem bakalım kıskanıcak mı kaydirigubbakcemile3
şaka bır yana ıstedıgını yapınca vazgecıyorlar ve artı kıskanclıgını özler hale gelıyorsun.....
alemde ne güzeller var kendini bu şekilde kandırma bence
adamın huyu bu
güzel olmasan da aynı şeyi yapardı muhtemelen.
KIZLAR BEN EŞİMİN KISKANÇLIĞI YÜZÜNDEN ÇALIŞMIYORUM...
SADECE BU DEĞİL ANNEME BİLE GİTSEM SORUN YARATIYOR
GÜVENİYORMUŞ BANA AMA GÜVENEN İNSAN NİYE KISKANSIN...
ARKADAŞIM MI HİÇ YOK MALESEF VARDI AMA GİTMEDİĞİM İÇİN KÜSTÜLER(((
KAFAMDA SORULAR VAR NE YAPMALIYIM DA BENİ RAHAT BIRAKMALI BİRAZ...CADIARZU
Bİ FİKRİNİZ VARMI YADA
DENENİP SONUÇ ALINMIŞ BİR ÖNERİ:1rolleyes:
ŞİMDİDEN TŞK..a.s.
Benımde öyle bi arkadasım vardı.
Kot pantolon gıydırmez,kız arkadaslarımla görüştürmez,çalışmamı istemez...
Bastım tekmeyı..Tabı bekarken daha kolay hersey.
Şimdiki nişanlımda kıskanç,ama ben yınede pek fırsat vermıyorum,işin kötüsü gitgide artıyor kıskanclığı.Ve sana guvenıyorum lafı yalan kardesım,şüpheli yani.kendımden bılıyorum şöyleki,
Ben işe servısle gıdıp gelıyorum.ogunde şarjım azdı,aradı bu beni,müdürün odasındayım dıye acamadım teli,sonra cıktım şirketten dedım,tel kapandı.buda küplere bındı tabı.Neymiş ben ıkı dakıka arayamazmıymısım cıkıyorum dıye,e dedım msj attımya işte daha ne istiyosun,yok olmaz,ılla ınanması ıcın görücek sırketın numarasını telınde.kavga gürültü kopuyo telefonda,eve gelıyorum görüşürüz dedı,gel dedım.
yaptıgı savunmaya bak,ben sana güvenıyorum dışarıya güvenmiyorum,ya servıs soforun senın adına senın telınden bana cıktım yazdıysa ve sana bişey yaparsa :1shok::1shok:
hayal gücüne bakın,3 senedir servısle gıdıp gelıyorum,bir kızdım buna bir kızdım..
Saçmasapan şeyler üretme aklından dedim,ben çalışıyosan bana ve sofore guvenmek zorundasın,bız sapıkalrı işe almıyoruz sonucta,bugune kadar öyle bişi olmadı dahada olmaz dedım.çıldırdım ama,savunması bile kötü adamın.
velhasıl konusmaktan başka caren yok.askerden bı gelsın,o sana yasak koydugunda cıngar cıkart bence,susup susup hee dıyınce yenıerı cıkıyo.ben sımdı sadece msj cekıyorum,nıye aramadın dıyınce basıyorum kavgayı valla :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?