Kskan m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bayansu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

bayansu

Ziyaretçi
KIZLAR BEN EŞıMıN KISKANÇLIĞI YÜZÜNDEN ÇALIŞMIYORUM...

SADECE BU DEĞıL ANNEME BıLE GıTSEM SORUN YARATIYOR

GÜVENıYORMUŞ BANA AMA GÜVENEN ıNSAN NıYE KISKANSIN...

ARKADAŞIM MI HıÇ YOK MALESEF VARDI AMA GıTMEDıĞıM ıÇıN KÜSTÜLER(((

KAFAMDA SORULAR VAR NE YAPMALIYIM DA BENı RAHAT BIRAKMALI BıRAZ...CADIARZU

Bı FıKRıNıZ VARMI YADA

DENENıP SONUÇ ALINMIŞ BıR ÖNERı:1rolleyes:

ŞıMDıDEN TŞK..a.s.

oooooooo yanmışsın arkadaşım sen hayat geçermi böyle

bundua baştan düşünücektin şahsen ben böyle bir adamla evlenmezdimi evlenmedimde benimde başımda vardı böyle bir tane

hee ama baştan bilmiyorsan böyle olduğunu sonradan değiiştiyse allah yardımcın olsun gerçekten canımm

değişmez değişmez bunu bilir bunu söylerim..

EVET YAA BAŞTAN VARDI HAFİFTİ AMA BU KADAR AĞIR OLACAĞINI BEKLEMEZDİM

NAPICAM BEN YAAA YİNE KAVGA ETTİK:çok üzgünüm:

ANNEANNEMİ GÖRMÜYORDUM 2 SENEDİR ANNEMLERE GELMİŞTİ GEÇEN HAFTA EŞİMDE ASKERDE

BEN GİDİCEM DEDİM O DA DAHA GEÇEN HAFTA GİTTİN OLMAZ DEDİ

HEP KAVGA ETMEKTEN BIKTIM YAWSSSsenağlama

canım askerdeyse bunun etkisi çok fazladır eminim aklı her an sende olduğu için

kıskanıyodur çalıştırmamasına bişey diyemem ama annene neden göndermek istemiyor anlamadım??

kıyamam sana ya kafesteki kuş muamelesi yapıyor resmen sana

Şiddet de uyguluyormu sana sözünü dinlemediğin zaman yoksa canım

kıyamam sana ya kafesteki kuş muamelesi yapıyor resmen sana

Şiddet de uyguluyormu sana sözünü dinlemediğin zaman yoksa canım

tabiki hayır şiddet fln değil sadece dışarıya onsuz çıkmamı istemiyor...

ben onu üniversitede tanıdığım zaman kaşında pirsing bile vardı kulağında küpe fln..rahat biri sanmıştım..

ben mi çok güzelim acaba millet fln bakıyor dışarda ondan mı böyle yapıyor bilemiyorum kikafamçokkarıştı

sırtım gözükecek die ödü patlıyor zıbın giyiyorum bendekaydirigubbakcemile2

hımm iyi o zaman çünkü var biliyosun öyle psikopatlar dediği olmadığı zaman hır gür çıakran kıskançlıktan karısını tartaklayan

aman evlerden uzak olsun..

askerden gelince biraz durulur o zaman şimdi aklı sende
idare ediceksin artık o zaman asker psikolojisi

ayy askerde cok ozluyordur senı herkesten kıskanıyorduuurr a.s.
hepsıne pekı de canım benımkı de kıskanctı ben ne derse piki dedim, dıye dıye bı sure sonra kıskanclıgı kestı yani şu an kıskanmıyor hem de o kadar kıskanmıyor kı özluyorum kıskanmasını,

ustumu cıkarıp yarı cıplak yurucem bakalım kıskanıcak mı kaydirigubbakcemile3
şaka bır yana ıstedıgını yapınca vazgecıyorlar ve artı kıskanclıgını özler hale gelıyorsun.....

abooowwwwww :1shok: ne erkekler var yaa..

alemde ne güzeller var kendini bu şekilde kandırma bence
adamın huyu bu
güzel olmasan da aynı şeyi yapardı muhtemelen.

Benımde öyle bi arkadasım vardı.

Kot pantolon gıydırmez,kız arkadaslarımla görüştürmez,çalışmamı istemez...

Bastım tekmeyı..Tabı bekarken daha kolay hersey.

Şimdiki nişanlımda kıskanç,ama ben yınede pek fırsat vermıyorum,işin kötüsü gitgide artıyor kıskanclığı.Ve sana guvenıyorum lafı yalan kardesım,şüpheli yani.kendımden bılıyorum şöyleki,

Ben işe servısle gıdıp gelıyorum.ogunde şarjım azdı,aradı bu beni,müdürün odasındayım dıye acamadım teli,sonra cıktım şirketten dedım,tel kapandı.buda küplere bındı tabı.Neymiş ben ıkı dakıka arayamazmıymısım cıkıyorum dıye,e dedım msj attımya işte daha ne istiyosun,yok olmaz,ılla ınanması ıcın görücek sırketın numarasını telınde.kavga gürültü kopuyo telefonda,eve gelıyorum görüşürüz dedı,gel dedım.

yaptıgı savunmaya bak,ben sana güvenıyorum dışarıya güvenmiyorum,ya servıs soforun senın adına senın telınden bana cıktım yazdıysa ve sana bişey yaparsa :1shok::1shok:

hayal gücüne bakın,3 senedir servısle gıdıp gelıyorum,bir kızdım buna bir kızdım..

Saçmasapan şeyler üretme aklından dedim,ben çalışıyosan bana ve sofore guvenmek zorundasın,bız sapıkalrı işe almıyoruz sonucta,bugune kadar öyle bişi olmadı dahada olmaz dedım.çıldırdım ama,savunması bile kötü adamın.

velhasıl konusmaktan başka caren yok.askerden bı gelsın,o sana yasak koydugunda cıngar cıkart bence,susup susup hee dıyınce yenıerı cıkıyo.ben sımdı sadece msj cekıyorum,nıye aramadın dıyınce basıyorum kavgayı valla :1closedeyes:

önce büyük harfle yazmayın. yasak.
baştan koyacaktınız, tavrınızı. dinlemeyecektiniz. arkadalarınızla,illişkinizi,kesmeyecektiniz.
taviz, tavizi doğurmuş. burada emir veren eşiniz sizde emredilen, olmuşsunuz.
siz onun eşisiniz ,emir eri ,değil..,
yapmayın bence. annenize bile gitmenize karışan eşinize artık karşı çıkmanın zamanı gelmiş. dinlemeyin hatta gidin...
onun askerde oıması size oradan saçma sapan emirler yağdırmasına sebep değil bence..

kendine güvenmeyen erkek şüphecidir...

ben eşimle sevgiliykende,evlenincede hiç kıskançlık problemi yaşamadık ...bu yüzden anlamam zor böyle durum yaşayanları ama etrafımda kıskançlık sorunu yaşayan arkadaşımda çok allah sabır versin...
kıskanmanın sevmekle uzaktan yakından alakası yok bence kendine güvenen insan kıskanmaz karşıdakine güven problemi değil bence ..kişi kendine güvenmediği için öz güveni olmadığı için karşıdaki kişiyi bu şekilde elde tutcağını sanır ama nereye kadar ....annesinin evine bile gitmesi problem oluyosa bence bu konu iyice abarmış karşılıklı iyice konuşulmalı yoksa abartılmaya devam edilebilir..

Bence tavrını birazda olsa koymalısın özellkle ailen konusunda....Sonuçta onlar senin ailen istedigin zaman gidip gelebilirsinn...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hay allah iyiliğini versin canım yaa

alemde ne güzeller var kendini bu şekilde kandırma bence
adamın huyu bu
güzel olmasan da aynı şeyi yapardı muhtemelen.

alemde güzeller olduğu kadar her güzele bakan hanzolarda var canım laelaelaelaelae

ben başka bişi kasteddim sen beni anlamadın yoksa kendini beğenmiş fln değilim

benimki hafif kararında benim için yeterli düzeyde fazlasına dayanamzdım zaten:1hug:

sağol canım ellerine sağlık verdiğin bilgiler için:1hug:

kişi kendınden bılır işi, benım eşım o kadar kıskanç olsa altında başka şeyler ararım. baştan tavrınızı komalıyıdınız sanırım artık bıraz geç. alttan aldıkça daha fazlasını ıster ınsanlar. Askerlık psikolojısını az cok anlıyorum ama anneannene göndermeyecek kadar yobaz bır duşunce hıç bır kalıba sıgmaz. olum var kalım var bunu nasıl duşunmez,onlar yaşlı, göndermemek ne demek. boğarım valla o adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…