• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kskanlk ilikiyi ykar m?

kiskanilan kisi halinden memnunsaa her dedigini yapiyorsa yipranmazzz..yoksa normal sartlardaaa herkes biryere kadar cekerrr..

Son düzenleme:
Kıskançlık sadece kadın-erkek ilşkilerinde değil,her türlü ortamda karşımıza çıkıyor.Kadının kadını kıskanması kadar tehlikeli bir durum yok.Adeta kıskançlık gözlerini bürüyor,fesatlığa doğru bir geçiş oluyor.kaydirigubbakcemile3 Erkeğin kıskançlığı solda sıfır kalır kısacası.kaydirigubbakcemile3

kıskaçlığın boyutuna ve kişinin yapısına bağlı bir durum
benim eşimin kıskançlıgını ablamlar ve arkadaslarım abartı buluyor bana normalgeliolar cünkü bende bana nasılsa öleyim
ama benim gözümde de abartı kıskanclıklar oluyor herkes farklıdır kimi kaldırır evlilikleri ilişkileri sürer kimi kaldıramaz ve bu yüzden evlilikler ilişkiler biter bunlar yasananların ta kendisidir

türüne bağlı.. suçlayıcı bir kıskançlık mı... sahiplenici mi...

diyelim ki dikkat çekici giyindim. ne bu böyle kendini kime göstericen el aleme kendimize mi güldürcez millet sana bakacak çıkamazsın derse elbette ilişki zedelenir.
ama karıcım çok şahanesin ama seni böyle görmesinler lütfen beni düşün sana nazar değerse ben naparım diyosa(benim kociş gibi) bu ilişkiyi besleyebilir

eşim kıskanç olmayan,baskı altında tutmayan biridir çok şükür. aksi olsaydı ne kadar sevsem de onunla evlenmezdim. sadakat çerçevesinde istediğim yere gitmedikten, istediğim arkadaşlarımla vakit geciremedikten sonra yaşadığıma hayat diyebilir miydim bilemiyorum. bazı hanımlar annelerine bile gidemiyorlar yalnız izin verilmiyor ne acı. ya da insanlar kendileri kıskanç oldukları için bir yerlere gidemiyorlar eşlerini bırakıp aldatılma korkusuyla. kısacası kıskançlık asla ve asla tahammül edemeyeceğim davranıştır, dolayısıyla bana yapılmasını istemediğim gibi kendim de hiç kıskanç biri değilimdir:smiley-cool: kıskançlığın da sevgiyle doğru orantılı olduğuna hiç inanmam,umursamamazlık duygusuyla karıştırılır kıskançkık genelde, azsa veya yoksa sevginin azlığından şüphe edilir.

asırı kıskanclık kesınlıkle yıkar hersey dozunda guzeldır
zaten bı ınsan kendıne guvenmedıgınden karsısındakıne guvenmez bence
karsısındakıne guvenmedıgındende kıskanclıgın arkasına sıgınıp hayatı sana zından eder:delphin:

İlişkisine göre değişen bi durumdur....
Bazı çiftler kıskanılmak ister delice...
Bazıları dozunda ister ama karşı taraf kaçırınca dozunu sonu ya ayrılıkla sonuçlanır yada ilişkilerin yıpranmasıyla...

tam yarama basti bu konu.. kac gündür bu kiskanclik yüzünden kendimizde degiliz ikimizde, cogu zarar gercektende, iliskiyide yikabilir diyorum evet..

bi ilişkide kıskanmak yada kıskanılmak olması gerekir ama fazlası yıkabilir kşişi kendine hakim olmayaıp karşısındaki kkırar kıskanmanın sebebini ona yüklerse kapanmıcak yaralar oluşabilir...

ufak sevimli kıskançlıklar olabilir arada ama abartılırsa kesinlikle yıkar ve hatta başkaları yüzünden ilişkinizi yıkmış olursunuz karşınızdakine güveninve dherşeyi dozunda bırakın yoksa birşey yapmayacak adamın aklındaki şeytanı uyandırabilirsiniz bile ..

kıskanılmayı her iki tarafta ister bence ama herşey kararında iidir hiç kıskanmamakta olmaz çok kıskanmakta ortayı bulabilmek gerek...aşırı kıskançlık ilişkiyi her durumda yıpratır her iki tarafta zarar görür kavgasız gün olmaz sonra..

Back
X