Kskanlk m? Yeni rendim...Ne illet bir eymi bu!

Geçer kuzucuğum,bu da geçer:teselli:
Evlen bir,hayata ait sorumluluklar artsın,inan kıskanmak aklına bile gelmez,üstelik yanında olacak hep,kıskanmazsın.
Böyle özeleştiri yapabiliyor olman da kıskansan bile sınırı nerede çizeceğini gösteriyor,sanmıyorum ki kontrolünü kaybedesin.
Mutluluklar canım :1hug:

ya acaba bende kendime aşırımı güveniyorum ben eşimi hiç kıskanmıyorum:roflol:işin tuhafı oda beni kıskanmıyor:roflol:ama aramızdaki aşk efsane olacak şekilde çocukluktan bu yana eşime aşığım o benden yaşça biraz fazla büyük gel zaman git zaman ben büyünce eşimde bana aşık oldu aileler olmaz dedi direndik yaptık ettik evlendik ama bu kadar kolay olmadı tabi.
neyse uzatmayım ama bizde öyle kıskançlık olayı yok ya fazla güvenmekten yada birbirimize çok aşık olduğumuzdan gerçi ben yapı olarak hiçbirşeyi hiç kimseyi kıskanmam aynen eşimde böyle ama inanın böyle olması çok iyi bundan hiç rahatsız değilim.

seven insanın kıskandığını hep savunmuşumdur..
ha bu demek değildirki kıskanç olmayan sevmiyormu?hayır birazda yapı meselesi bu sanırım..
ben de eşimi kıskanıyorum..özgüvenimde var şükürler olsun,güveniyorum da ama yapımla ilgili bir şey..
sende de bu söz konusu.abartmadığın sürece sorun yaratmaz ilişkinizde.ama kısıtlama yoluna fazlaca gidersen mutlak suretle sorunlar olabilir aranızda..

Kisiligimle alakali bir durumdur belki ama bana cok agir geliyor. Hayatimda ne arkadasimi, ne komsumu, ne yakinlarimi kiskanmis bir insan degilim, dayimdan sonra bu ilk defa oluyor ve gercekten cok rahatsiz edici bir durum. Insallah zamanlar gecer ya, hic hos bir duygu degil hemde hic.

kıskançlığınızı içinizde yaşıyorsanız problem yok

zamanla bu duygunun yok olacağına inanıyorum ben

evliliğimin ilk yıllarında bendede aşırı bir kıskançlık vardı

zaman geçip bişiler oturduktan ve çocuklarım olduktan sonra

bunu yavaş yavaş yenmeye başladım

eskiden tek düşüncem tek uğraşım oydu oyüzden

şuan da kıskanırım fakat beni rahatsız edecek birşekilde değil

aşırısı size ve ona zarar verir bence

Canim insallah zamanla yok olur bende bunu umut ediyorum

Off bende eşimi çok kıskanıorm . . . ona olan büyük aşkımdan mı bilmem. Onun bi kızla akraba veya arkadaş konştuğnu görsem deliye dönüyorum . kafayı yiyorum . ters ters bakınca anlıyr bozulduğumu .bazen kendime söz veriorum belli etmicem diorum ama olmuyor işte .. neden böleyim ben yahu :sinifsinif:

Canim sen en azindan belli ediyormussun ben kendi kendimi yiyorum. Ama kuzenleriyle konusmasi beni rahatsiz etmiyor, hepsi beraber büyümüs kardes gibiler.
Ama cok zor canim ya ben seni cok iyi anliyorum:gitme:

passs

kelin ilacı olsa :lepi:

:roflol::roflol:

Ahhh birtanem...:1hug:
Özgüven ile alakası yok inan bunun..
Uzak olmanızın biraz etkisi de vardır..:sinifsinif:
Şimdi sen merak ve heyecandasındır...
Takma kafana,zamanla duygularını dizginleyemeyi öğreneceksin..Şeniz

Caniiiiiim Lalis ablacimŞeniz
Uzak olmamizin etkiside var evet cok dogru.
Ama yanindaykende ayni duygulari hissediyorum:gitme:
Insallah gecer zamanla, resmen kendime iskence yapiyorum:gitme:

bende çok kıskanıyorum. telefonunda bayan ismi bile görmeye tahammül edemiyorum. Ama inan bana herşeyin aşırısı zarar.. Sevmeninde ilgininde ilgisizliğinde herşeyin fazlası zarar. İnsan orta kararlı olması lazım. yoksa üzülmek durumunda kalırız.. Kıskan ama bunu ona çok fazla belli etme.. Hem çok üstüne düşersen kendini birşey sanar.. Erkeklerin huyudur çünkü :jeyyar:

Valla bu konuda hakli olabilirsin canim, bu yüzden belli etmemeye calisiyorum bende.

senin bu durumun gayet normal bence arkadaşım.istisnalar dışında eşini sevgilisini nişqnlısını kıskanmayan biri olduğunu düşünmüyorum.kıskanırsın ama zamanla dizginlemeyi öğrenirsin.aslında seninki benm nişanlımın yanında çok hafif kalıyo.o biz dışarı çıktığımızda gözümü yerden kaldırtmaz,makyaj yapmışsam yol boyunca söylenir günümü rezil eder,giydiğim kıyafete mırıldanır durur.arkadaşarımla görüşmeme karışır.hani elinde değil biliyorum.zamanla ters tepen dizginlenemeyen kıskançlıklarda oluyo görüldüğü gibi.ama sen korkma.onada belli edip bunaltma sakııın tek tavsiyem budur....vereliniortak

Yorumun coook tesekkür ediyorum canimŞeniz

kıskançlık iyi bir şey değil bence. Hem kendını hemde karşındakını boş yere üzüyosun bence... Ben de tam aksıne hıc kıskanc değılım. Eşim eve gecde gelse benı aramasada hıc kıskanmam. kımle konusursa konusursa aklıma kötü şey gelmez. Çünki benım özgüvenım 100%. Giden gider. ben doğru olayım hatasız olayımda o ne yaparsa yapsın dıye düşünüyorum genelde...

Bende birgün böyle düsünmeyi hasretle bekliyorum. Ve cok dogru birsey demissin, ben dogru olayim hatasiz olayimda o ne yaparsa yapsin.

Geçer kuzucuğum,bu da geçer:teselli:
Evlen bir,hayata ait sorumluluklar artsın,inan kıskanmak aklına bile gelmez,üstelik yanında olacak hep,kıskanmazsın.
Böyle özeleştiri yapabiliyor olman da kıskansan bile sınırı nerede çizeceğini gösteriyor,sanmıyorum ki kontrolünü kaybedesin.
Mutluluklar canım :1hug:

Dilarem cok sagol canim, yorumun cok iyi geldi banaopuyorumnanaktan
Ben bi karar aldim, bos vakitlerimide dolduracagim artik, bos kalinca takiliyor cünkü kafama.
Zamanla gecsin ve bitsin bu kiskanclik, ben bu halimden asiri rahatsiz oluyorum.

Ama ben yinede merak ediyorum, bu durumdan kurtulmak icin bos vakitlerimi doldurmaktan baska ne yapabilirim?
Ona belli etmemeye calisiyorum ama bu kezde icim icimi yiyor.
Bunu yenmenin baska yöntemleri yokmu?

Ama ben yinede merak ediyorum, bu durumdan kurtulmak icin bos vakitlerimi doldurmaktan baska ne yapabilirim?
Ona belli etmemeye calisiyorum ama bu kezde icim icimi yiyor.
Bunu yenmenin baska yöntemleri yokmu?
Spor yap,çok ciddiyim,mutluluk hormonu salgılarsın,bir de hem kafan hem vücudun meşgul olur.
Artı daş gibi bir fizik de yanına kar kalır :lepi:

Spor yap,çok ciddiyim,mutluluk hormonu salgılarsın,bir de hem kafan hem vücudun meşgul olur.
Artı daş gibi bir fizik de yanına kar kalır :lepi:

kaydirigubbakcemile3

Valla dogru diyon baci, bunu düsünmedim degil bendeyerimseniben
Bi ara yüzüyordum, acep yine mi baslasam.
Ekimde baslamayi düsünüyordum, ben bi cirpida gidip yeniden yüzme sporuna dalis yapayim:lepi:kaydirigubbakcemile4

Ben bi karar aldim, bos vakitlerimide dolduracagim artik, bos kalinca takiliyor cünkü kafama.
Zamanla gecsin ve bitsin bu kiskanclik, ben bu halimden asiri rahatsiz oluyorum.[/FONT]

Aslinda kilit noktaya parmak basmissin..
Bo$ durmak kesinlikle beyine zarar.. Kendimden biliyorum..
Insanin bi ugra$i olmayinca dolayisiyla düsünmeye cok vakti oluyor..
Zamanla bu düsünceler senaryolara dönüsüyor ve kiskanclik nöbetleri basliyor :bbo:
Kendine hobiler edin derim..
Yeni ortamlara gir,yeni insanlarla tanis..:sm_cool:
Kendini erkek arkadasinin ne yaptigina veya ne düsündügüne odaklama..
Ve;
kiskandigin seylerin aynisini erkek arkadasin da kiskansa ve sana tavir koysa,neler hissederdin? Bunu düsün..Böyle düsünerek kiskansan bile,o an icin dizginleyebilirsin duygularini.

ayhh bende valla çok kıskanıoum hastalık gibi bişey oldu resmen oda bunu biliyo geçicek aşkım diyo çünkü ben anında kavga çıkarıp bagırıorum ama onu bırak kendimi çok yıpratıorum hep bi huzrsuzluk oluoyor içimde kendi kendime senaryo yazıorum ona inanıorum bide sevgılimi uzuorum bıde aglıorum :S:S ayy nie böle oldum bilmıorum sevgilim baya bi yakışıklı bende güzel bir kızım begenilirim hep ama huymudur ne dir anlayamadım oda beni çok kıskanıo ama benım gbi piskopat deil ona aslında çok guvenıorum 2.5 yıldr birlikteiz ciddiyiz sözluyüz ama nolcak bu halim bilmıorum :S

Back
X