Kskanlk

bence kıskanmak ayrı ona özenmek ayrı birşey.kıskançlığın içinde kötü şeyler var o kişinin kötülüğünü bile istersin.gereksiz yere nefret edersin.

bende katılıyorum ama bazı kişiler hem o kişye özenip onu örnek alıyorlar hemde kalplerinin kötülüğünden dolayı orada durmayı bilmeyip ona kötülük yapmaya çalışıyorlar ve bana göre en tehlikeli insan profilide onlar

ben kocamı kıskanırım arkadaş.karşımdaki hem çinsimi tanımadığım için,kendimle kıyaslama yapamam. .bunun içinde kendine güven burda pekde rol almıyor.asıl sebeb kocaya fazla güvenilmemekten kaynaklanıyor.bazen olmuyormu,dönüp bakasın bile gelmeyen hatunlara eşlerin sevdalandığını duyarız.karısı bin bastığı halde kocanın gözü dışarda olur.eeeee hal böyle olunca kendime güvensem ne yazar.şüpheler,kuşkularda kıskançlığı ister istemez doğuruyor.
tüm bunlar olmasa bile siz yinede kıskanın kocalarınızı,şöyle tatlı tatlı,kıvamında,acıtmadan

Malesef ki bende çok kıskancımdır.Ama bunu karşı tarafa mümkün olduğu kadar belli etmem.bu herkesde var mı bilmiyorum ama kıskanılmakda hoşuma gidiyor tabi belli ölçülerde.Arada tabiyki güven var güven olamadan bir ilişkiye başlamak bana göre zaten yanlış.Zaten kıskançlıkta engellenemiyor sadece yansıtıp yansıtmamak sizin elinizde.yerimseniben

NEFRET EDERİM
Ben kadının şerrinden
Ben kadının kıskançlığından
Ben kadının bölücülüğünden (Yapıcı olmak varken)
Ben kadının huzur bozanından
Ben kadının kadınlar arasına girip yılan gibi sokmasından
Nefret ederim.
Yeşilimin duyguları

NEFRET EDERİM
Ben kadının şerrinden
Ben kadının kıskançlığından
Ben kadının bölücülüğünden (Yapıcı olmak varken)
Ben kadının huzur bozanından
Ben kadının kadınlar arasına girip yılan gibi sokmasından
Nefret ederim.
Yeşilimin duyguları

ayynennnn.
deli oluorum şu tip kadınlara yaa
hasetinden resmen çatlayan,kıskançlıktan neyaptığını bilmeyen,yılan gibi sokmak için peşinde dolaşan bütün kadınlardan nefret ediorum.:kızgın:
saç baş kılık kıyafet fizik güzellik bilmemne herkes kendinden sorumludur yahu.
bak aklıma geldi şimdi:bizim şirkette bi kadın var her sabah serviste bana laf sokuo
yine çok süslüsün bugün aaa sen kilomu aldın gözkalemin akıcak gibi duruotatlicadiarzukadın bozmuş kafayı
sustum sustum patladığım nokta ise sınırını çok aşmış olması oldu:kime beğendircen bugün kendini demezmi:1shok:aaa üstüme iyilik sağlık.iki laf soktum apışıp kaldı pis fesat
bu ne cürettir neoluoruz yani,işte dediğim gibi kıskanan insan saçmalamaktan başka bişi yapmıo.
Allah yardımcıları olsun nediyim:enbuyukkk:

ayynennnn.
deli oluorum şu tip kadınlara yaa
hasetinden resmen çatlayan,kıskançlıktan neyaptığını bilmeyen,yılan gibi sokmak için peşinde dolaşan bütün kadınlardan nefret ediorum.:kızgın:
saç baş kılık kıyafet fizik güzellik bilmemne herkes kendinden sorumludur yahu.
bak aklıma geldi şimdi:bizim şirkette bi kadın var her sabah serviste bana laf sokuo
yine çok süslüsün bugün aaa sen kilomu aldın gözkalemin akıcak gibi duruotatlicadiarzukadın bozmuş kafayı
sustum sustum patladığım nokta ise sınırını çok aşmış olması oldu:kime beğendircen bugün kendini demezmi:1shok:aaa üstüme iyilik sağlık.iki laf soktum apışıp kaldı pis fesat
bu ne cürettir neoluoruz yani,işte dediğim gibi kıskanan insan saçmalamaktan başka bişi yapmıo.
Allah yardımcıları olsun nediyim:enbuyukkk:

"Allah yardımcıları olsun nediyim" İşte şu cümleye bayıldım

"Allah yardımcıları olsun nediyim" İşte şu cümleye bayıldım

valla çok güzel söylemiş bende allah yolunu açık etsin gölge etmesin başka ihsan istemem derim
aslında böyle tiplere kızmak yerine acımak lazım nasılda üzülüyorlardır ben onun gibi olamıyorum diye zavallıcıklar

Kıskançlık hastalıksa,yardım almaları gerektiğine inananlardanım. Zararı o kadar derin ki....
Mümkünken telâfi edilmeli..

kadın eğer güveni sarsıldıysa kıskanır sevdiğini.en azından ben böyleyim.bi kere yanlışını gördümse,her hareketi yaptığı her şey artık takip edilmeli bence,eğer buna deyiyosa.deymiyosa hiç uğraşmaya değmez bırakıcaksın,herkes kendi yoluna.

kadın kadını neden kıskanır.neden hemcinsleriyle kıyasıya rekabettedir.

kıskançlık doğal bi duygudur.itirafı zordur belki ama sonuçta insana has duygulardan biridir.
hangimiz hissetmeyiz ki kıskançlığı
hemen herşeyi kıskanabiliriz
bu kendine güvensizlikle açıklanacak bi duygu da değildir.
bizden daha güzel daha iyi bi şeyi olan hemcinsimizi kıskanırız işte
ne var bunda.
rahatsızlık noktası bu kıskançlığın sinsice ve fesatlıkla dışa vurumudur
kontrol altına alabilecek akılda ve olgunluktaysak.
kimseye bi zararı olmaz kıskançlığın.
rekabet etmemize sebep ise erkeklerdir.
hep dahasını istedikleri için ya da gözleri dahasında olduğu için
onların gözünde en iyi en güzel olmak için savaşır dururuz birbirimizle
arada nemalanan da erkekler olur.

kadın kadını neden kıskanır.neden hemcinsleriyle kıyasıya rekabettedir.

kıskançlık doğal bi duygudur.itirafı zordur belki ama sonuçta insana has duygulardan biridir.
hangimiz hissetmeyiz ki kıskançlığı
hemen herşeyi kıskanabiliriz
bu kendine güvensizlikle açıklanacak bi duygu da değildir.
bizden daha güzel daha iyi bi şeyi olan hemcinsimizi kıskanırız işte
ne var bunda.
rahatsızlık noktası bu kıskançlığın sinsice ve fesatlıkla dışa vurumudur
kontrol altına alabilecek akılda ve olgunluktaysak.
kimseye bi zararı olmaz kıskançlığın.
rekabet etmemize sebep ise erkeklerdir.
hep dahasını istedikleri için ya da gözleri dahasında olduğu için
onların gözünde en iyi en güzel olmak için savaşır dururuz birbirimizle
arada nemalanan da erkekler olur.

Dikkate alınası güzel bir yorum. Teşekkürler Cinsilatif

kadın eğer güveni sarsıldıysa kıskanır sevdiğini.en azından ben böyleyim.bi kere yanlışını gördümse,her hareketi yaptığı her şey artık takip edilmeli bence,eğer buna deyiyosa.deymiyosa hiç uğraşmaya değmez bırakıcaksın,herkes kendi yoluna.

Aynen katılıyorum Nursunaz

ya kızlar bende eşime guvenen bırıyımdir, gecenlerde 1 msj geldı hemde kötubişey yazmıodusakıncalı bı durum yoktu anlıyacagınız,ben öle köyuseyler düşündüm ve eşime yansıttımkı cok yıprandık, bana küstü eşim , sonundada eşime tekrar tekrar guvenebılecegımı anladım..özur dıledım.. kıskançlıgın ne kadar kötu bı duygu oldugunu ozaman anladım..tavsiyem eşine sonuna dek guveven bırı ısenız asla kıskanmayın.. guvenlır kişler böle şeylere mahal vermezler.. Allah böle bı duyguyuda kımseye yaşatmasın..

Kübra, gerçekten karşı taraftan kışkırtma olmadığı sürece kıskançlığa yer olmamalı.

Bir kadın hissediyor veya görüyor. işte o zaman insanın gururu yıkılıyor.

Durup dururken kıskançlık ise hastalık boyutuna geliyor

aslinda bunun sebebini bilmiyorum... benimde kiskandigim olmustur... ve kiskanildigimda olmustur...

belkide kendimizde olmayani karsi tarafta görüyoruz... mutlu bir beraberlik... iyi bir is... vs... bu yüzden "benim neden yok" diyerek bu psikolojiye giriyoruz...
ama ayni sekilde bizim kiskandigimizda belki bizi kiskana bilir... farkli sebeblerden...
mesela arkadas cevrese... güzel bir fizik yapisi... vsvsvs...

bu cok kötü ve yanlis bir düsünce aslinda...

insan kendinle barisik oldugu zaman kimseyi kiskanmaz bence...

Bence bir kadının diğerini kıskanması onun sahip olduklarına sahip olamamasıdır...

Back
X