Kskanmak ya da kskanmamak ...

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
selaammm kızlar,
siz sevgiliznizin kıskanmasından yada kıskanmamasındanmı şikayetcisiniz ? hiç dozunu aştığı oluyormu acaba ?? keşke biraz daha kıskansa yada kıskanmasa dediğiniz oluyor mu ? ilişkinizi olumlu olumsuz etkiliyormu bu tavırları ?? CADIARZU

ben söyliyim. benim sevgilim ben ne giysem karışmıyor. Hatta bazen açık giyiniyorum birazcık bilerek bişey diyecekmi diye. yine bişey demiyor :sm_confused:. '' çok yakıştı üstündeki yine çok güzel olmuşsun'', '' etraf yine kıskanacak seni aşkım '', '' bu fizik bende olsa bitanem bende böyle güzel giyinirdim hep'' diyip duruyor...
ama tabii bazende etraftakiler erkekler tip tip bakınca rahatsız oluyor aşkım. Hemen yolumuzu değiştiriyoruz o zaman...
İçimden diyorum ama bazen keşke kıskanc olsa sevgilim diye. acaba yanlış mı düşünüyorum -tatlicadiarzu-

Hiç kıskanmamaları kötüdür bence, insan sevmiyor mu acaba diye düşünür. Çünkü ne demişler seven insan kıskanır... Dozunu bilmeyip abartınca da işkenceye dönüyor bu seferde gınağa geliyor.. benneyaptımki

Ben sevmem kıskanç erkek.. Benim erkek arkadaşım eskiden hiç kıskanmazdı.. Çok memnundum ben de o halinden.. Ama askerlik dönemine girdiğnden beri tuhaflaşmalar var.. Böyle inceden inceye laf sokmalar, onu giymesen mi acaba demeler başladı.. Ciddi tartışmalar yaşadık, biraz duruldu gibi.. Bakalım..

ne mutlu ki kendine ve sana güvenen bir sevgilin var ki kıskançlıklarıyla seni boğmuyor. zemuszemus

eltimin kınasında giydiğim elbisenin dekoltesini yaşlı ninelerden bile kıskanması dışında çok şükür dozunda kıskançlığı...

Off,kıskançlığa asla tahammülüm yok!..Eşim kıskançtır,ama ben asla taviz vermem.Taviz tavizi getirir çünkü.Eşim de alıştı artık .N'apalım sen çuval da giysen dikkat çekersin ,diyor.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 Sesini çıkaramıyor.kaydirigubbakcemile3
Kıskançlık özenilecek bir şey değil,aksine tehlikeli.zemuszemus

sevmiyor gibi bi düşüncem yok, ama ne bilim bazen böyle çok çok kıskanmasını istiyorum. ama sonrada etrafımdaki kıskanc sevgilileri olanları görüyorum, yok bu hali iyi diyorum sonrada -tatlicadiarzu-
biliyomsenin durumu anlatmıştın bi ara. Askerlik piskolojisi bitanem askerlik piskolojisi onunki... :ecrin_bebek:

ne mutlu ki kendine ve sana güvenen bir sevgilin var ki kıskançlıklarıyla seni boğmuyor. zemuszemus
içime şöyle bi su serptin. teşekkürler opuyorumnanaktan

eltimin kınasında giydiğim elbisenin dekoltesini yaşlı ninelerden bile kıskanması dışında çok şükür dozunda kıskançlığı...
ne mutlu sana kaydirigubbakcemile5

herşeyin fazlası zarar bunu anladım şimdi vereliniortak

anacım o kadar uzağızki nasıl kıskanacak diye düşünüyorum hep:çok üzgünüm:

anacım o kadar uzağızki nasıl kıskanacak diye düşünüyorum hep:çok üzgünüm:
kıskanan için uzak yakın fark etmiyor kuzum :umursamaz:. kıskanan öyle yada böyle kıskanıyor. ama demkki seninkide benimkinden :1closedeyes:

adama aşkım şunu giydim bunu giydim çok güzel oldum diyorum aşkım benim diyor odun :1shok:inanmıyor bana sanırım ama olmadık şeylerdede olay çıkartıyor neymiş kuförüm nasıl erkekmiş anlasam ah bir anlasam bu adamı

erkekleri anlamak zor bazen gerçekten, bende hala çözmeye çalışıyorum :1ninca:

Arkadaşım bence giydiğine karışmaması seni kıskanmadığı anlamına gelmez. Bak işte rahatsız oluyormuş başkaları bakınca daha ne. Hem seni kıskançlıkları ile sıkmıyor, hem de rahatsız olduğu zaman tavrını koyuyor daha ne. Benim aşkımcım da böyle ve ben hiç şikayetçi değilim bu durumdan.
Senin ne hissettiğini de anlıyorum. acaba nedne kıskanmıyor beni diyorsun ama her attığın adıma karışacak biri olsa, o zaman da her şeyime karışıyor dersin. bence erkeğin sevgi gösterisi saçma salak kıskançlıklar yerine, senin onun için ne kadar önemli olduğunu hissettirmesi ile olmalı

eşimin de hiç kıskanma huyu yoktur
ayrıca ben bu kıskanma işini de çözemedim
giydiğine karışmak kısakanmak mıdır ki bilemiyorum walla
ayrıca seven insan kıskanır lafına da zerrece katılmıyorum
eğer öyleyse eşimle ben birbirimizi hiç sevmiyoruz demek ki
böyle bi sonuç çıkıyor

kıskanclık uffff..
yıllar once mınubusle 10-15 dk yolu (annemlere)tek başıma gıdemezdım...
ya kızkardeşım gelıp alacaktı yada gorumcemle gıdecektım...
ne bıktırmıştı benı o yıllar (aradıgım yıllarım)..
artık cozumler aramaya başlamıştım kopekten korkan ben kopek almasını teklıf etmıştım eşime...
bırı bırşey soyler veya yaparsa uzerıne salarım demıştım...
şimdı 15 yılı devırdık hamd olsun...
hıc sorun yok bu konuda....

benimkininde kıskançlığı dozundadır...
benim babam ,abilerim daha kıskançtı...zaman zaman yersizdi...
eşimi başta garipsedim,çokmu rahat filan demiştim...
ama sonradan dozunda olmasının çok daha iyi olduğunu gördüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…