benım sevgilimde kıskanç degildir çok şükür ve olmasınıda istemezdim çünkü çekemezdim heralde hiç sıkıntıya gelemem çünkü..bende kıskanmam aşırı oda ama tabi bazende tatlı dille uyarırız ve birbirimizde dinleriz..
arkadasımla trende gidiyoruz ön tarafta bir münakaşa oldu arkadasımda telde sevgilisi ile konuşuyor onada o anda ön tarafta munakaşa var dedi yanı teldeki sevgilisine..kız yok aşkım abartma felan üzme beni yok öyle bişey demeye başladı teli kapattı noldu dedim,neden ön tarafa bakıyormuşum o raya bakıyom diye başkalarıda bana bakarmış illa bakıcakmışım bakmassa içim içime yermiş bintane laf söyledi dedi yoruyor bazen benı bu kıskançlığı dedi..
ben de dedim bu tavızı ona sen vermişsin bi bagar bakalım taviz verme birdaha sesiini çıkartabilecekmi ezebilecekmi seni dedi.. çünkü kıza nefes alma dese kız nefes bile almaz yani o derece.. o benden ıdaha bilgili kimden zarar gelecebini bilio belkide o bakma dediğinde bakmamalıydım demezmi ay öldüm sinirimden.. dedim kızım sen bu gidişle kafayı yersin kendi sonunu kendin hazırlıyorsun bir ömür böyle geçermi dedim ben alıştım dedikafamçokkarıştı
acayip bişi bunlar