• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kskanmak ya da kskanmamak ...

ufff kıskançç çok kıskançç ama hakkaten sıkıyor kıskanç erkek! neymiş efendim yanımda olduğunda istediğini giy ama ben yokken dikkat et hadi ordan:mymeka: istediğim zaman istediğimi giyerim giyme dedikçe giydim ama hala alışamadı zamanla alışır alışşsın beni böyle sevdi nie değiştirmeye daha kapalı giydirmeye çalışıyor ki:1closedeyes: ama tatlı kıskançlıklarda olmalı her zaman değil kıskanacağı zamanı bilmeli ama hiç kıskanç olmayan bi erkekte istemezdim:1rolleyes:

benım sevgilimde kıskanç degildir çok şükür ve olmasınıda istemezdim çünkü çekemezdim heralde hiç sıkıntıya gelemem çünkü..bende kıskanmam aşırı oda ama tabi bazende tatlı dille uyarırız ve birbirimizde dinleriz..

arkadasımla trende gidiyoruz ön tarafta bir münakaşa oldu arkadasımda telde sevgilisi ile konuşuyor onada o anda ön tarafta munakaşa var dedi yanı teldeki sevgilisine..kız yok aşkım abartma felan üzme beni yok öyle bişey demeye başladı teli kapattı noldu dedim,neden ön tarafa bakıyormuşum o raya bakıyom diye başkalarıda bana bakarmış illa bakıcakmışım bakmassa içim içime yermiş bintane laf söyledi dedi yoruyor bazen benı bu kıskançlığı dedi..

ben de dedim bu tavızı ona sen vermişsin bi bagar bakalım taviz verme birdaha sesiini çıkartabilecekmi ezebilecekmi seni dedi.. çünkü kıza nefes alma dese kız nefes bile almaz yani o derece.. o benden ıdaha bilgili kimden zarar gelecebini bilio belkide o bakma dediğinde bakmamalıydım demezmi ay öldüm sinirimden.. dedim kızım sen bu gidişle kafayı yersin kendi sonunu kendin hazırlıyorsun bir ömür böyle geçermi dedim ben alıştım dedikafamçokkarıştı

acayip bişi bunlar

hıc kıskanclıgım olmamısıtr hayatta...
esım yada sevgılım olsa hayatta kıskanmam..
bu konuda genısım sanırım ısterse gece eglenmelere gtsın hıc neden demem...
ne sıkılmayı nede hayatta sıkmayı sevmem..

benım sevgilimde kıskanç degildir çok şükür ve olmasınıda istemezdim çünkü çekemezdim heralde hiç sıkıntıya gelemem çünkü..bende kıskanmam aşırı oda ama tabi bazende tatlı dille uyarırız ve birbirimizde dinleriz..

arkadasımla trende gidiyoruz ön tarafta bir münakaşa oldu arkadasımda telde sevgilisi ile konuşuyor onada o anda ön tarafta munakaşa var dedi yanı teldeki sevgilisine..kız yok aşkım abartma felan üzme beni yok öyle bişey demeye başladı teli kapattı noldu dedim,neden ön tarafa bakıyormuşum o raya bakıyom diye başkalarıda bana bakarmış illa bakıcakmışım bakmassa içim içime yermiş bintane laf söyledi dedi yoruyor bazen benı bu kıskançlığı dedi..

ben de dedim bu tavızı ona sen vermişsin bi bagar bakalım taviz verme birdaha sesiini çıkartabilecekmi ezebilecekmi seni dedi.. çünkü kıza nefes alma dese kız nefes bile almaz yani o derece.. o benden ıdaha bilgili kimden zarar gelecebini bilio belkide o bakma dediğinde bakmamalıydım demezmi ay öldüm sinirimden.. dedim kızım sen bu gidişle kafayı yersin kendi sonunu kendin hazırlıyorsun bir ömür böyle geçermi dedim ben alıştım dedikafamçokkarıştı

acayip bişi bunlar

Eski ev arkadaşım sevgilisi olmadan markete gidemezdi.. Çocuk Ankara'ya ailesinin yanına gitti 3 günlüğüne.. Ben de başka bir arkadaşımda kalıyordum o sıra.. 3. gün eve bir gittim ki hatun susuzluktan ölmek üzere.. Çıktım hemen su getirdim, yiyecek bir şeyler aldım.. Meğer izin vermemiş sevgilisi markete gitmesine.. O da salak çıkmamış 3 gün evden.. Düşünebiliyor musun :1shok:

Gönül ister ki; Hiç kıskanmasın, hiç ! :olmaz:

Ama maalesef çoğu zaman dozunu kaçırıyoruz:sinifsinif:

benim sevgilimde cok kıskanc aşırı hatta telefonumdaki 1 kontörün hesabını sorar nereye gitti diye.. evden dısarı cıkabilirmişim ama nadir:) hee diyip geçiyorum bnde maksat kavga cıkarmamak

:):) markete bile cıkmıycakmısım ben o yokken..yada gitmem gerekirse msj atcakmısım ama bana bu kıskançlık gibi gelmiyo ki keşke kıskansa:(üsenağlama

ah güzelim iyi bişeymi kıskanması bak bugünden örnek veriyorum gttik cafeye oturduk garsona bakmısım bi kavga hem bnle hemde garsonla 5 saat boyunca kavga ettk en son bıraktım geldim yarım saat önce filan arayıp duruyo ozamndan beri özür dilerim diye yok gözlerine bakmışım yok eline koluna bakmısım bütün günümü zehir etti.. kıskanc olmasa nekadar normal bi gün gecircektikk allah kimseye vermesin bukadar kıskanc sevgili

benim sevgilimde cok kıskanc aşırı hatta telefonumdaki 1 kontörün hesabını sorar nereye gitti diye.. evden dısarı cıkabilirmişim ama nadir:) hee diyip geçiyorum bnde maksat kavga cıkarmamak

he ya diğer kıskançlıkları yetmiomuş gibi kontör hesabınıda yapıo :mymeka:
ben kafama göre takılamam
etek giyemem
bi yere giderken izin almam gerekir(haberin olsunda demicemm)
tatile gitcez şimdi bikini giymem kattiyen yasak hatta tatile bile gitmicekmişim şakkıdı
amannn nolcaksa böle davranınca :sm_confused:

kıyafetle ılgılı konularda hıc kıskanc degıl oyle baska konularıda kıskanmaz oraya gıtme buraya gıtme demez ama neyı kıskancgını bılır yanı o zamanda tepkısını koyar.

he ya diğer kıskançlıkları yetmiomuş gibi kontör hesabınıda yapıo :mymeka:
ben kafama göre takılamam
etek giyemem
bi yere giderken izin almam gerekir(haberin olsunda demicemm)
tatile gitcez şimdi bikini giymem kattiyen yasak hatta tatile bile gitmicekmişim şakkıdı
amannn nolcaksa böle davranınca :sm_confused:

valla çekiyoruz bakalım nereye kadar ama ben onu geri püskürtmek için aynılarını yaptım dahada azıttı.. dahada fazla şeyler resmen kısıtlanıyyorum aslında birazda bizim sucumuz bunu yapma haklarını veriyoruz onlara..

aynen ya benim sevgilimde kıyafetlerime.dışarı çıkmama arkadaşlarıma asla karışmaz hatta evde sıkıldığımda arkadaşınıda al çık dışarı gezin cnm falan der..bu huyu benim çok hoşuma gidiyor.ama gel gelelim erkek kuaför olayına o da takılıyor asla yaptırmıcaksan falan diye emir yağdırmıyor sadece cnm gıcık oluyorum falan die takılıyorlülülülülülü....:asigim:

Aşırı kıskançlık boğar insanı... Benim eşim aşırısından değil ama kıskanç... Accık daha kıskanç olsa da benim için sorun olmazdı , aksine sevinirdim... Ben kıskanmayı da kıskanılmayı da ( aşırı olmadığı müddetçe ) sevgiden sayarım...

ya ben de sevmiyorum kıskanılmayı. ama bazıları sevgiden diyo. bi çocuğu sırf kıskanç diye reddettim bir iki kere konuştuktan sonra. baktım ki millet kıskanınca kocası filan seviniyo. tü dedim kaçırdık boşuna çocuğu. anlamadım ben bu işi ne desem boş

benim eşimde cok kıskanç.(bana göre asırı çünkü boguluyorum):sinifsinif:
oraya gitme buraya gitme onu giyme makyaj yapma onunla görüşme vs..... :oklava:
cocuk olduktan sonra biraz olsun rahat bırakmıstı beni ama simdi askerde oldugu için yine başladı gelidkten sonra cok işim var benim yine ..:mymeka:
bu rada sadece tatilde hiçbişeyime karısmaz her istediğimi yaparım.şakkıdı:delphin::icecream::asigim:

Back
X