Kt olan ben miyim arkadalar? Bir el atn bu duruma

bir insan neden yalan soyler karsisindakinin tepkisinden cekinir..esinin uzerine belkide cok gidiyorsun o da senden gizliyor..ki arkadasinda demis gozunu korkutmussun diye orada da panik oldu belkide..arkadasinin yanlislarini gorduysen iliskini kes.esine guven ve aklina sokma boyle seyleri..kendini de huzursuz etme..a.s.

bir insan neden yalan soyler karsisindakinin tepkisinden cekinir..esinin uzerine belkide cok gidiyorsun o da senden gizliyor..ki arkadasinda demis gozunu korkutmussun diye orada da panik oldu belkide..arkadasinin yanlislarini gorduysen iliskini kes.esine guven ve aklina sokma boyle seyleri..kendini de huzursuz etme..a.s.

tavsiyelerin icin tsk ederim canim ama iste iliskiyi kese kese hic arkadasim kalmadi birtane bile ama insanin kotu dostu olacagina dusmani olsun daha iyi demisler burdan sizlerle paylasarakda rahatliyorum ben

Bayram günü neden böyle incir kabuğunu doldurmayacak bir sebep için kendinizi yıpratıyorsunuz?Sizin ne düşündüğünüz değil şuan bence önemli olan ve yapılması gereken tek bir şey vardı;eşinize neden orada olduğunu sakladığını sormak?Arkadaşınızın aradığını ve kurduğu cümleyi,ses tonunu eşinizle paylaşmaktı.Yani yerini gizlemesinden hoşlanmadığınızı,ondan duymanız gereken bir şeyi başkasından duyduğunuza sinirlendiğinizi,rencide olduğunuzu vs.. eşinize iletmeli ve böyle bir şeyin tekrarlanmamasını istemeliydiniz.Bence konuşulacak kafa yorulacak çok da birşey yok ortada...Güven bütün ilişkilerde önemlidir eğer arkadaşım dediğiniz şahısla ilgili güvensizlik varsa kafanızda bence onunla da görüşmeyin nolur yani?Anladığım kadarıyla sorun arkadaşlarınız da değil eşinize karşı bir güvensizliğiniz de var ya da kıskançlık sınırlarını aşıyorsunuz.Çalışan bir bayanmışsınız da hani evde olsanız kafanızda kuruyorsunuz diyeceğim ama ...Neyse okudum ve yorumlamak istedim umarım sizi kırmamışımdır.

Tanımam etmem sizi de eşinizi de..
Ama bana öyle geldi ki; eşinizi çok fazla baskı altında tutuyorsunuz.. Adam sizin arkadaşınıza uğradığını bile size söyleyemez olmuş sizin korkunuzdan.. Anlıyorum zaman kötü ama kaç yıllık dostluktan söz ediyorsunuz.. Arada küslük olmuş ama yeniden barışıldığına göre demek ki kıymetli arkadaşınızmış. İnsan o kadar zaman sonra artık kardeş gibi olmaz mı?
Bu şekilde yaparak hem arkadaşlarınızı kaybedersiniz hem de eşinizle ilişkinize zarar verirsiniz Allahım korusun..

Bence esin önemsememis olabilir canim yani illa orayada ugradim surayada ugradim dememis olabilir akli dalgin olabilir yada o an konusmak istemistir cani esinde bir tuhaflik sezmedim ama arkadasin bile bile söylemedigini belliki özellikle aramis seni ve özellikle burdaydi demis ben biraz kiskanclik sezdim kiskaniyor sanki sende olanlari...

valla kizlar ne derseniz diyin evet calisan bi bayanim esimi cok seviyor ve asiri derecede kiskaniyorum ama zaman oyle zamanki bekar bayanlar artik kesinlikle evli erkekleri tercih ediyo kimin neoldugu belli degil ! akrabadan bile bekliyor insan ki oluyor boyle seyler ... buarada o arkaadas msj atmis goruselim diye hic icimden gelmiyor tabiki gorusmek suan onunla ama bakalim kusura bakmayin bu konuyu acip rahatsizda ettiysem sizi ama icimde kalmisti paylasmak istedim

biraz kıskanç bir yapınız var bu doğru.ama şu da var ki hiç kimse durduk yerde eşini kıskanmaz

mutlaka sizi rahatsız eden durumlar vardır,böyle düşünmeniz için. şimdi bu oniki yıllık arkadaşlağınız süresince eşinizde sizin kadar samimi miydi arkadaşınızla. sizin yanınızda samimi iseler çok önemli değil.ama sizin yanınızda resmi ise o zaman kızmakta haklısınız derim.

bunu ayrımını sizden daha iyi kimse yapamaz eğer bir kadının midesi bişeylerden bulandıysa
dikkat etmekte fayda vardır derim..

valla kizlar ne derseniz diyin evet calisan bi bayanim esimi cok seviyor ve asiri derecede kiskaniyorum ama zaman oyle zamanki bekar bayanlar artik kesinlikle evli erkekleri tercih ediyo kimin neoldugu belli degil ! akrabadan bile bekliyor insan ki oluyor boyle seyler ... buarada o arkaadas msj atmis goruselim diye hic icimden gelmiyor tabiki gorusmek suan onunla ama bakalim kusura bakmayin bu konuyu acip rahatsizda ettiysem sizi ama icimde kalmisti paylasmak istedim

hiçbir kız arkadaşınız olmasın sizin. bence.bu düşünceyle onlarıda üzersiniz.gamyoncuiremsu.

ayrıca arkadaşım 12 yıllık dostum bana güvenmiyorsa ,bu dostluğu sorgularım ben. böyle dostumada yol veririm çoktan.

ayrıca arkadaşım 12 yıllık dostum bana güvenmiyorsa ,bu dostluğu sorgularım ben. böyle dostumada yol veririm çoktan.

12 yillik arkadasim 3 yil kus kaldik sebebi ise ben esimle flort ederken onla ilgilenmemem di benimle gorusmedi soracaksiniz ilgilenmedinmi belki ilgilenmemisindir bilmiyorum ama
eger bu uc yil icerisinde bu arkadasin degistigini ozelikle erkeklere karsi bakisi hareketini fark ederseniz sizde benim gibi dusunurdunuz neyse bosa ugrasiyorum ben burda galiba yasamayan bilemiyor ama

biraz kıskanç bir yapınız var bu doğru.ama şu da var ki hiç kimse durduk yerde eşini kıskanmaz

mutlaka sizi rahatsız eden durumlar vardır,böyle düşünmeniz için. şimdi bu oniki yıllık arkadaşlağınız süresince eşinizde sizin kadar samimi miydi arkadaşınızla. sizin yanınızda samimi iseler çok önemli değil.ama sizin yanınızda resmi ise o zaman kızmakta haklısınız derim.

bunu ayrımını sizden daha iyi kimse yapamaz eğer bir kadının midesi bişeylerden bulandıysa
dikkat etmekte fayda vardır derim..

tsk ederim arkadasim anlayan biri cikti sonunda esimle ayni ulkede yasamiyorduk o yuzden bu arkadasim ile ilk tanistiklari yer dugunumuz oldu 5 ay evvel yani samimilermi diye sorarsan normal idare eder benim onun arkadaslari ile oldugum kadari ile sinirli yani ama inaninki yani yasayinca insan anliyor boyle butun olaylari birlestiriyor ve kafasinda kocaman b ir soru isareti oluyor

Kilzar gecenlerde 12 yillik arkadasimi anlatmistim hani size...
bikc gun evvel esim beni araba ile almaya gelecekti disairda beklemeyim diye arkadasimin dukkkanina ugrarim orda beklerim hava soguk dedim.
ben girdim kiz sasirdi gorunce sok oldu gibi sonra toparladi kendini 5 dakika oturmadan esim geldi hadi kalk canim diye kosturark gelmis beni ordan almaya cok garip geldi kiz onu gorunce gozlerinin ici parladi iste esime oturun filan beni unuttu gozu gormuyor bile uzaktan bunlari inceledim kizin gozlerinin ici parliyor guluyor esime filan esim gayet resmi birsekilde kusura bakma r.... gitmemiz gerek arabada baska biri daha var filan dedi. kiz zorluyor donuste ugrayin diye ama esim orali bile olmadi cok garipti hala dusunuyorum .
yani o arkadasimda 12 yildir tanidigim biri idi dusunemiyorum esime asilmis olmasin ama gozlerimle evli erkeklerle nasil konustugunuda gordum of kafam cok karisik ya

12 yıllık dostum olan birine aklımdan bile geçirmem doğrusu...Bu kadar arkadaşlık paylaştığım birinden de asla şüphe etmem. Etsem zaten 12 yılımı onunla geçirmem baştan biter.
Benimde dostum var geliriz gideriz eşimi abisi gibi kardeşi gibi görür eşim ona uğrasa yada yolda karşılaşsa konuşsa hatta alıp eve bile birlikte gelseler sevinirim geldiklerine hiçççç aklıma dahi gelmez gelemez çünkü güvenirim hem eşime hem arkadaşıma...
Ama bence hata senin eşinde neden saklıyor söylemiyor sen telefondayken atıyorum ''aa bende ayşenin yanındayım canım'' diye...Belkide eşinde art niyet...
Eşin söylemeliydi arada bir uğradığı bi yerse eğerki mutlaka unutmaz söylemesi gerekirdi
Sen eşine güvenmiyorsun arkadaşında arııyorsun.Arkadaşın belkide iyi niyetle söyledi.Haa kötü niyetlide söylemiş olabilir tanımıyorum bilemem ama ben sadece 12 yıl dediğin için bunları yazıyorum arkadaşın hakkında ...

Canim kusura bakma tam anlatmadim 12 yil taniyorum ama bunun 3 yili kus kaldik biz benle konusmadi esime cok zaman ayiriyorum onunla ilgilenmiyorum diye kustu aradim okadar konusmayi denedim karsilik vermedi dugun davetiyemi goturdum sonradan duzeldi yani uc yil gorusmedik ve cok degismis...
en son gittigimde esime b akarken gozlerinin ici parliyordu esimde gayet ciddi bisekilde konusuyordu...
ve bizim bir tanidigin kardesi var evli cocugu var o dukkanina geldi arkadasimin onunlada oyle samimi idi ben uyardi bu evli ve cocugu var biliyormusun evet dedi gecti inanki canim insanlari taniyamiyorsun esimden suphelenmedimmi saniyorsun suphelendim ama esim ile biz ayri ulkelerde yasiyorduk 5 yil ve trde okadar guzel kizlar variken neden beni bekledi 5 yil diye dusunuyorum evlendikten sonrami kizlara bakmaya basladi esime biz henuz cikarken birlikte dolasirken bile kizlar laf atiyordu benim yanimda o gormuyordu yani neden bu adam en yakin arkadasima baksinki??? baska kizmi yok bunu neden trde degilde burda yapti??? hani anlatabiliyormuyum bu dunyada kimseye guvenmeyeceksin 12 yil gecti evet ama 3 yil gorusmedik dedigm gibi birtek esime degil evli oldugunubildigi baska erkeklerede gozumun onunde terbiyesiz bisekilde soylicem anlatamiyorumda cilveli bisekilde evli oldugunu bildigi halde yapiyor yani uyariyorum biliyorda gozlerininb icine bakiyor adamlarin gulumsuyor suzuyor?? sence normalmi????

Bence sen arkadaşını yanlış anlamak istemişsin ve anlamışsın...
Eğer 12 yıllık arkadaşının eşinde gözü olsaydı, sana rahatça yok kocanı çok korkutmuşsun, yok g... gibi bi kocam olsa falan gibi şeyler söylemezdi... Arkadaşınızın bu sözlerinden sizinle çok samimi olduğunu ve artniyetsiz kcanızın size karşı davranışlarını beğendiği için onun gibi bir erkek isteği içinde olduğunu düşünüyorum..
Eğer kocanızda gözü olsa size hiçbişey söylemeden, tabiri caizse eşeğin kulağına su kaçıradan kocanızı ayartmaya çalışırdı....
Arkadaşınızın dükkanı eşinizin yolu üzerinde olmadığı halde onun dkkanına uğrayıp alışveriş yapan, ve bunu sizden saklayan sizin kocanız...
Yani şüphelelecek biri vrsa o ulu orta bunu söyleyebilen kişi değil, yalan söyleyip saklayan kişidir..
Daha sonra dükkanda 3ünüz birlikteyken arkadaşınızın gözleri parlamış, eşinize iyi davranmış, eğer arkadaşınız eşinizden hoşlansa kadın salak mı ki adamın karısının yanında ona iyi davransın... Eşiniz resi davranmış, resmi davranması masum olduğunu mu gösteriyor.....
Ben olsam yolunun üstü olmadığı halde arkadaşınızın dükkanına uğrayan size yalan söyleyen sizden bunu saklayan karşılaştıklarında da resmi ve mesafeli duran kocanızdır...
Olanca açıklığıyla size kocanı korkutmuşsun, kocan çok iyi biri falan diyen arkadaşınız değil bence....

Hmm...gerçek arkadaş dost olan zaten basit bi kıskançlık için 3 yıl küs kalmazdı.
Ozaman bitirecektin belkide arkadaşlığını...
Madem rahatsızlık duyuyosun ondan ve hareketlerinden ....Eşini en iyi sen tanıyabilirsin tabiki madem güvensizliğin arkadaşına yol ver gitsin...

Hmm...gerçek arkadaş dost olan zaten basit bi kıskançlık için 3 yıl küs kalmazdı.
Ozaman bitirecektin belkide arkadaşlığını...
Madem rahatsızlık duyuyosun ondan ve hareketlerinden ....Eşini en iyi sen tanıyabilirsin tabiki madem güvensizliğin arkadaşına yol ver gitsin...

zaten arttik oyle fazla SIK gorusmuyoruz daha evvel konu actigim ve gecenlerde dukkanina ugradigim icin yazma geregi duydum ...

Bence sen arkadaşını yanlış anlamak istemişsin ve anlamışsın...
Eğer 12 yıllık arkadaşının eşinde gözü olsaydı, sana rahatça yok kocanı çok korkutmuşsun, yok g... gibi bi kocam olsa falan gibi şeyler söylemezdi... Arkadaşınızın bu sözlerinden sizinle çok samimi olduğunu ve artniyetsiz kcanızın size karşı davranışlarını beğendiği için onun gibi bir erkek isteği içinde olduğunu düşünüyorum..
Eğer kocanızda gözü olsa size hiçbişey söylemeden, tabiri caizse eşeğin kulağına su kaçıradan kocanızı ayartmaya çalışırdı....
Arkadaşınızın dükkanı eşinizin yolu üzerinde olmadığı halde onun dkkanına uğrayıp alışveriş yapan, ve bunu sizden saklayan sizin kocanız...
Yani şüphelelecek biri vrsa o ulu orta bunu söyleyebilen kişi değil, yalan söyleyip saklayan kişidir..
Daha sonra dükkanda 3ünüz birlikteyken arkadaşınızın gözleri parlamış, eşinize iyi davranmış, eğer arkadaşınız eşinizden hoşlansa kadın salak mı ki adamın karısının yanında ona iyi davransın... Eşiniz resi davranmış, resmi davranması masum olduğunu mu gösteriyor.....
Ben olsam yolunun üstü olmadığı halde arkadaşınızın dükkanına uğrayan size yalan söyleyen sizden bunu saklayan karşılaştıklarında da resmi ve mesafeli duran kocanızdır...
Olanca açıklığıyla size kocanı korkutmuşsun, kocan çok iyi biri falan diyen arkadaşınız değil bence....

canim konuyu pek iyi okumamisin belliki iki arkadasdan bahsettim ben orda karistirdin sen ikisinide bir kisi olarak anladin galiba :))

Canim kusura bakma tam anlatmadim 12 yil taniyorum ama bunun 3 yili kus kaldik biz benle konusmadi esime cok zaman ayiriyorum onunla ilgilenmiyorum diye kustu aradim okadar konusmayi denedim karsilik vermedi dugun davetiyemi goturdum sonradan duzeldi yani uc yil gorusmedik ve cok degismis...
en son gittigimde esime b akarken gozlerinin ici parliyordu esimde gayet ciddi bisekilde konusuyordu...
ve bizim bir tanidigin kardesi var evli cocugu var o dukkanina geldi arkadasimin onunlada oyle samimi idi ben uyardi bu evli ve cocugu var biliyormusun evet dedi gecti inanki canim insanlari taniyamiyorsun esimden suphelenmedimmi saniyorsun suphelendim ama esim ile biz ayri ulkelerde yasiyorduk 5 yil ve trde okadar guzel kizlar variken neden beni bekledi 5 yil diye dusunuyorum evlendikten sonrami kizlara bakmaya basladi esime biz henuz cikarken birlikte dolasirken bile kizlar laf atiyordu benim yanimda o gormuyordu yani neden bu adam en yakin arkadasima baksinki??? baska kizmi yok bunu neden trde degilde burda yapti??? hani anlatabiliyormuyum bu dunyada kimseye guvenmeyeceksin 12 yil gecti evet ama 3 yil gorusmedik dedigm gibi birtek esime degil evli oldugunubildigi baska erkeklerede gozumun onunde terbiyesiz bisekilde soylicem anlatamiyorumda cilveli bisekilde evli oldugunu bildigi halde yapiyor yani uyariyorum biliyorda gozlerininb icine bakiyor adamlarin gulumsuyor suzuyor?? sence normalmi????

siz arkadaşınızın,her hareketini bakışını ,kötüye yormaya kendinizi şartlandırmışsınız. kız ne yapsa nereye baksa ,kötüye yoruyorsunuz.
bende insanlarla konuşurken gözlerinin içine bakarak konuşurum. bu kendine güven belirtisidir.
ne yani biriyle konuşurken erkekse çenesine yada ellerine mi bakıp konuşmamız lazım yanlış anlaşılmasın diye.
gülümsedi ,suç ,gözüne bakarak konuştu suç. yakında ,eşim geldiğinde oradan ani uzaklaşması gerekiyordu,orayı terketmesi lazımdı diyeceksiniz. o raddeye yaklaşmış olay.:delphin:

Back
X