Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim oyle kiskanc insanlari hayatina sokma allah korusun yuvan yikilir iki uc densiz yuzunden. Sen bilirsin zaten kimle gorusup gorusmiyecegini yada kimin sana tehlike tasidigini anlarsin. O ilk arkadasta bana hic masum gelmedi ne o oyle, aklina kotu sey getirmek istemem asla yikici degil yapici olmaliyiz sonucta ama yinede dikkatli ol ilkine derim, ikincide pek masum degil zannimca ne o oyle kocani ovmeler umarim masumca ovmelerdir, mesafe koy derim ben..
( bu arada cnm 100 msj ulasmadigi icin sana msj atamiyorum neyazikki \)
İkinci arkadaşınla diyaloglarına mesafe koy bence de... Sizin konuşacağınız konular başka olmalı eşin değil!! onu övmesine ne gerek var yani..
İlkine gelince dikkatli ol. Hemen tepki verme.. Kafandaki sorunları eşine de belli etme ona güvenmediğini anlarsa daha kötü olur bnce arkadaşlarınla aranda halletmeye çalışş.. Herşey gönlünce olsun.
Yanlış anlamadım, 2 arkadaşın var biri 2 yıllık biri 12. Senin anlatmana göre ikisi de sanki memlekette başka erkek kalmamış gibi senin kocana göz dikmişler... Kocan da ahlak abidesi masun adamcık...
2 yıllık olanla kesmişsin ilişkini zaten...
12 yıllık olanın dükkanı var...
Kocan o 12 yıllık arkadaşının dükkanı yolunun üstünde olmasa da onun dükkanına gidip alışveriş yapıyo, kadın seni arayıp kocanı iyi korkutmuşun demese senin bundan haberin omayacak.. Kocan sana hiiiç arkadaşının dükanına uğradığından falan bahsetmiyor, yani düpedüz gerçeği saklıyor.
Şimdi sizi arayıp kocan burdaydı diyen mi kötü niyetlidir, yoksa arkadaşının dükanna gidip sana selam söylendiği halde bunu söylemeyip saklayan mı kötü niyetlidir...
O kadın kötü niyetli olsa senin yanındayken eşine yakın davranmaz, samimi olmaz ve saman altından su yürütürdü... Senin yanıda mesafeli durup yolu üstü olmadığı halde dükkana uğrayan eşiniz bence daha kötü niyetli gibi geldi bana..
Sizde kocası melek, ama dışardakı kadınlar kocamı kandırıyor ayartıyor diyen kadınlardansınız bell ki....
Siz kendinizi kadırmaya ve arkadaşlarınızı suçlamaya devam edin....
HAtta etrafınızda hiç arkadaş bırakmayn, sizingibi bir arkadaşım olmasını istemezdim doğrusu, arkadaşlarınıza yazık, eşinize biraz iyi davransalar potansiyel ayartıcı konumuna sokup arkadaşlığınızı kesmeye kalkıyorsunuz.....
Bu arada istediğiniz cevapları alamayınca da terbiye sınırlarını zorlamanızın bir anlamı yok.. Burada okypete de diğer yorum yapan herkes de az çok yorumlarndan tanınıyor... Sizin lafınızla kötü kadın olmazlar, ama hiçkimse hakkında akretvari kelimeler kullanmak da sizin haddinize değil....
Siz etrafınızdaki tüm kadınları kötü kadın, kocanızı da melek görmeye devam edin...
ay ne abartmışsıın yaa,benim arkadaşlarımda eşimi tanır sever ve banada derler her fırsatta,gram kötü bişey geçmedi içimden,
aksine doğru insan bulmuşum diye sevinirim.
yani eşin seni tanımış,yanlış anlayacağını düşünmüşki demek istememiş sana oraya uğradığını.
böyle her lafın,olayın ardına düşersen çabuk yorulursun cnm.
sakin ol,yumuşak ol biraz,hakkaten korkutmuşsun adamın gözünü yani,burdan bile anlaşılıyo.
ne var desin kaç yıllık arkadaşın,teraziylemi konuşacak seninle,gözünü korkutmuşsun lafında ne varki..
naçizane düşüncem,evlilik sıkmaya,sıkılmaya gelmez,bi tek eşine değil etrafına karşıda esnek ol biraz bence cnm..