Ktü farabi hastanesi tüp bebek

Ezel61

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
48
5
6
34
Merhaba arkadaslar ktü farabi hastanesinde tüp bebek tedavisi görenler burda paylasim yaparsaniz cok sevinirim tedavileriniz ne sekilde gecti memnun kalip kalmadiginiz noktalar tavsiye ettiginiz doktorlar tedavi surecleriniz

Merhaba arkadaslar ktü farabi hastanesinde tüp bebek tedavisi görenler burda paylasim yaparsaniz cok sevinirim tedavileriniz ne sekilde gecti memnun kalip kalmadiginiz noktalar tavsiye ettiginiz doktorlar tedavi surecleriniz
Ben cavit hocada yaptırdım ilki 5.gun embriyosuydu 9.haftada kalbi durdu ikinci 3.gün embriyosuydu şuan 27.haftadayiz süreçten de doktorumdanda memnunum gebelik takibimde kendisinde. Eski konularimdan bulabilirsin belki bahsetmisimdir baya ktü tüp bebek ve cavit hocadan.

Evet canim konusmustuk seninle cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icinn

Merhaba ktu de muayeneler ucretli bilgi verebilir misiniz

Merhaba canım.ben de trabzonda tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum Farabide yaptırdığını söylemişsin benim amh çok düşük benim.gibileri de tedavi ederler mi acaba farabide rapor çıkardım ama hangi doktora gideceğime karar veremedim yardımcı olur musun bir de farabinin embriyologlar ve labaratuarları nasıl

Embriyolog ve labaratuvarla ilgili bisey soyleyemiycem cunku o konuda bi arastirma yapmadim. Doktorumdan memnundum ve cok guveniyodum tercih sebebim oydu. Elbette tedavi ederler buna doktorla karar vermek lazim. İllaki tum tahlillerine vs bakim ihtimalleri konusacaktir cok kiai var amh dusuklugunden tedaviye baslayan. Senin degerin dusuk tedavi etmem diye bisey demezler. Hele cavit hoca aile ve cocuk kavramlari okadar kiymetli ki onun icin. Ben cavit hocadam baska doktora gitmedim orada o yuzden diger hocalarla ilgili bisey diyemiycem sanirim iki kadin hoca var biri doçent biri prof. Burada bir kac arkadas gulseren hocadan cok memnunum diye yazmisti. Senin gidip konusup deneyimlemen lazim. Benim tavsiye ettigim cok kisi oldu hocayi sevip devam edende var sevmeyip vazgecende. Bu baya kisisel bir karar. Tecrube ve birikim olarak dersen hocaya gozun kapali guvenebilirsin.

Allah razı olsun canım cevap yazdigin için cavit hocaya gitmeyi düşünüyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Aminn

Kızlar farabide tüpbebek raporu çıkarmak için istenen belgeler neler, lütfen biri vana yardım edebilir mi?
adetin 3.gunu kan hormon testleri.dahiliyeden onay eşinin sperm testi ve urolojinin onayı eğer erkek kaynakliysa 2 hafta aralıkla yapılan sperm testi.rahim filmi 3 kez aşılama yapıldığına dair belge eğer amh 1 in altındaysa aşılama gerekmiyor.senin ve eşinin 3 er tane vukuatlı nüfus kayıt örneği 3 er tane resim trabzon sgk dana alacağn sigorta primi. Rapor bin tl bu arada 12 güne cikiyor

Kızlar farabide tüpbebek raporu çıkarmak için istenen belgeler neler, lütfen biri vana yardım edebilir mi?
İki defa rapor cikarttim, ikincisi pandemiye denk gelmişti anami ağlattilar resmen. Tamam sikintili hastaydim diyabetliydim hemen olur vermeleri zordu ama o raporda ki memur kadin cani sağolsun kriz gecirtmişti. Ayni yerden arkadaşim da rapor aldi iki kez onu da cok zorlamisti. Resmen aglama krizleri gecirmistik sorumsuzlugu yüzünden. İns o orda degildir, kimse o kadinin nazina egosuna maruz kalsin istemem. O ara prosedür olarak rapor vermemek için ellerinden geleni yapiyor gibiydiler. Bi daha ki ay tekrat transfer yaptircam özel hastanede, son bi rapor hakkim olmasina ragmen o stresleri göze alamadigim için rapor çikartmiycam. Allah sizlerin yardimcisi olsun

Biz Trabzon'daki yaşamıyoruz, sigorta dökümünü yaşadığımız yerden alsak geçerli olmuyor mu?rapor ücreti de iyiymiş

Peki ktüde transfer mantıklı mı?laboratuvarı ve emriyoloğu nasıl?süreç rapordan sonra nasıl işliyor?

Birde ktüde yapılacak transfer için yinede rapor ücreti alıyorlar mı

Aksine ben de çok.kolay rapor aldım tüp bebek rapor odasındaki kız da çok iyidi asla zorlama falan yapmadi çok da yardımcı oldu ben.kolay rapor aldım 12 güne de çıkıyor sizin diyabet sorununuz olduğu için dahiliye onayı kolayca vermemiş olabilir çünkü dahiliyede bi sorun çıkarsa doktor onay vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…