Ktü farabi hastanesi tüp bebek

Peki tüp bebek için hastaneye ödenen ücret dışında dondurma çözdürme vs için ödenecek farklı ücretler çıkıyor mu?
Dondurma için de ücret alınıyor diye biliyorum orda hiç tüp bebek yaptırmadım sadece rapor aldım.hoca seçeceksen 5 bin kadar ekstra ücret veriyorsun bu arada fiyat artmış da olabilir

O boşalmayı cavit hocaya gidince ben de yaşadım beni bi pencereden aşağı atmadığı kaldı okadr sinirli sinirli konuştu ki neye uğradığımi şaşırdım
İmkan varsa başka hastaneler tercih edilmeli. Allah herkesin yardimcisi olsun, 2017 de 18 de negatiflerim var o hastanede. Caviti Süleymani hic birisi güven vermiyor

İmkan varsa başka hastaneler tercih edilmeli. Allah herkesin yardimcisi olsun, 2017 de 18 de negatiflerim var o hastanede. Caviti Süleymani hic birisi güven vermiyor
Benim gibi amh düşük olanlar özellikle zaten tercih etmemeli kesinlikle farklı yerler olmalı cavit hocanın bana o tutumunu hiç unutmuycam çok.degisikti gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim gibi amh düşük olanlar özellikle zaten tercih etmemeli kesinlikle farklı yerler olmalı cavit hocanın bana o tutumunu hiç unutmuycam çok.degisikti gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin.. ben de ilk zamanlar "aman devlette yaptirayim param cebimde kalsin evladima harcayim" filan derdim. Maalesef ki pişmanim, gerçi nasip diyorum o zaman da öyle diyordum ama.. bu süreç cok zorlu, imkanlar olmadan kesinlikle olmuyor ama maddiyat bi sekilde aşiliyor, umutlarimiz beklentilerimiz beden cok yoruluyoruz. Bu noktada işin ehillerine kendimiz birakmaliyiz

Kesinlikle çok haklısın aslında cavit hoca ya fa başka bi hoca seçersen nerdeyse özel hastaneyle aynı fiyatı veriyosun raporlaysan eğer bana 7 buçuk hesap çıkarmışlardı raporlu olduğum halde.ben.raporlu özelde zaten o parayı veriyorum tüp bebek tedavisinde trabzon benim için bitti başka yerde baslicam Allah nasip ederse çok zorlu bi süreç çok yıpranıyoruz biz kadınlar gerçekten Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ve bu yolda doktora güven çok önemli

Eklentiler

• 20220730_122655.webp
    113,1 KB · Görüntüleme: 88

Eklentiler

• 20220730_122655.webp
    113,1 KB · Görüntüleme: 52
Hangi ildesin, şu an hangi aşamadasin, ben de hastane ve yöntem konusunda elimden geldiği kadat yardimci olmak isterim

Belge için teşekkür ederim canım

Merhaba çok şaşırdım genellikle cavit hoca için iyi konuşuluyor. Ben de ocakta başlamayı düşünüyorum normalde bursaya gidecektik ama ödemeleriniz var ilk fakültede deneyelim dedik neler yaşadığınızı paylaşır mısınız

Ustunden bes yil gecti, çok detay hatirlayamiyorum ama aklimda oraya ait hic iyi bir sey yok. Bende maddi imkansizliklarla özele gittik. İyi ki de öyle yaptik, isinin ehli olmayan doktorlarda, kötü sartlarla lütfen kendinizi yipratmayin tavsiyemdir. Maddiyat yerine konuyor lakin saglik ve kaybedilen vakit, bosa giden umutlsr bunlarin telafisi yok. Yaşim 35'in altinda diye cift embriyo transfer etmeyim digerini cözdürüp imha etmislerdi inanabiliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…