- 24 Mayıs 2018
- 270
- 73
- 98
- 33
Dondurma için de ücret alınıyor diye biliyorum orda hiç tüp bebek yaptırmadım sadece rapor aldım.hoca seçeceksen 5 bin kadar ekstra ücret veriyorsun bu arada fiyat artmış da olabilirPeki tüp bebek için hastaneye ödenen ücret dışında dondurma çözdürme vs için ödenecek farklı ücretler çıkıyor mu?
Hayır raporu trabzondan alacağın için trabzondan alman gerekiyor sgk dökümünü.ben de trabzonda yaşamıyorum ama ordan aldimBiz Trabzon'daki yaşamıyoruz, sigorta dökümünü yaşadığımız yerden alsak geçerli olmuyor mu?rapor ücreti de iyiymiş
O boşalmayı cavit hocaya gidince ben de yaşadım beni bi pencereden aşağı atmadığı kaldı okadr sinirli sinirli konuştu ki neye uğradığımi şaşırdımAlakasiz oldu kusura bakmayin, farabi tüp bebek rapor deyince bi boşalma yaşadim
İmkan varsa başka hastaneler tercih edilmeli. Allah herkesin yardimcisi olsun, 2017 de 18 de negatiflerim var o hastanede. Caviti Süleymani hic birisi güven vermiyorO boşalmayı cavit hocaya gidince ben de yaşadım beni bi pencereden aşağı atmadığı kaldı okadr sinirli sinirli konuştu ki neye uğradığımi şaşırdım
Benim gibi amh düşük olanlar özellikle zaten tercih etmemeli kesinlikle farklı yerler olmalı cavit hocanın bana o tutumunu hiç unutmuycam çok.degisikti gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsunİmkan varsa başka hastaneler tercih edilmeli. Allah herkesin yardimcisi olsun, 2017 de 18 de negatiflerim var o hastanede. Caviti Süleymani hic birisi güven vermiyor
Amin.. ben de ilk zamanlar "aman devlette yaptirayim param cebimde kalsin evladima harcayim" filan derdim. Maalesef ki pişmanim, gerçi nasip diyorum o zaman da öyle diyordum ama.. bu süreç cok zorlu, imkanlar olmadan kesinlikle olmuyor ama maddiyat bi sekilde aşiliyor, umutlarimiz beklentilerimiz beden cok yoruluyoruz. Bu noktada işin ehillerine kendimiz birakmaliyizBenim gibi amh düşük olanlar özellikle zaten tercih etmemeli kesinlikle farklı yerler olmalı cavit hocanın bana o tutumunu hiç unutmuycam çok.degisikti gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun
7000 olmuş :))Dondurma için de ücret alınıyor diye biliyorum orda hiç tüp bebek yaptırmadım sadece rapor aldım.hoca seçeceksen 5 bin kadar ekstra ücret veriyorsun bu arada fiyat artmış da olabilir
Çok teşekkür ederim, o kadar faydan oldu ki bana anlatamamHayır raporu trabzondan alacağın için trabzondan alman gerekiyor sgk dökümünü.ben de trabzonda yaşamıyorum ama ordan aldim
Rica ederim dosya ekliyorum orda hepsi yazıyorÇok teşekkür ederim, o kadar faydan oldu ki bana anlatamam
Kesinlikle çok haklısın aslında cavit hoca ya fa başka bi hoca seçersen nerdeyse özel hastaneyle aynı fiyatı veriyosun raporlaysan eğer bana 7 buçuk hesap çıkarmışlardı raporlu olduğum halde.ben.raporlu özelde zaten o parayı veriyorum tüp bebek tedavisinde trabzon benim için bitti başka yerde baslicam Allah nasip ederse çok zorlu bi süreç çok yıpranıyoruz biz kadınlar gerçekten Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ve bu yolda doktora güven çok önemliAmin.. ben de ilk zamanlar "aman devlette yaptirayim param cebimde kalsin evladima harcayim" filan derdim. Maalesef ki pişmanim, gerçi nasip diyorum o zaman da öyle diyordum ama.. bu süreç cok zorlu, imkanlar olmadan kesinlikle olmuyor ama maddiyat bi sekilde aşiliyor, umutlarimiz beklentilerimiz beden cok yoruluyoruz. Bu noktada işin ehillerine kendimiz birakmaliyiz
Çok teşekkür ederim, o kadar faydan oldu ki bana anlatamam
Maşallah valla git özelde yaptır rapor çıkart özele git yazık yani o paralara gördüğün muamele de çabası memnun kalan da vardır tabiki7000 olmuş :))
Hangi ildesin, şu an hangi aşamadasin, ben de hastane ve yöntem konusunda elimden geldiği kadat yardimci olmak isterimKesinlikle çok haklısın aslında cavit hoca ya fa başka bi hoca seçersen nerdeyse özel hastaneyle aynı fiyatı veriyosun raporlaysan eğer bana 7 buçuk hesap çıkarmışlardı raporlu olduğum halde.ben.raporlu özelde zaten o parayı veriyorum tüp bebek tedavisinde trabzon benim için bitti başka yerde baslicam Allah nasip ederse çok zorlu bi süreç çok yıpranıyoruz biz kadınlar gerçekten Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ve bu yolda doktora güven çok önemli
Ben artvindeyim başlamadım henüz Allah razı olsunHangi ildesin, şu an hangi aşamadasin, ben de hastane ve yöntem konusunda elimden geldiği kadat yardimci olmak isterim
Belge için teşekkür ederim canımKesinlikle çok haklısın aslında cavit hoca ya fa başka bi hoca seçersen nerdeyse özel hastaneyle aynı fiyatı veriyosun raporlaysan eğer bana 7 buçuk hesap çıkarmışlardı raporlu olduğum halde.ben.raporlu özelde zaten o parayı veriyorum tüp bebek tedavisinde trabzon benim için bitti başka yerde baslicam Allah nasip ederse çok zorlu bi süreç çok yıpranıyoruz biz kadınlar gerçekten Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ve bu yolda doktora güven çok önemli
Bende hopadayımBen artvindeyim başlamadım henüz Allah razı olsun
Kafam karmakarışık rapor çıksında gerisine bakacağım artık :'(Maşallah valla git özelde yaptır rapor çıkart özele git yazık yani o paralara gördüğün muamele de çabası memnun kalan da vardır tabiki
Şuan tedavi görüyor musun baya yakınmışız yarim saatlik yol var aradaBende hopadayım
Kafam karmakarışık rapor çıkaracağım önce ama nereye gideceğim tedaviyi nerede olacağım bilmiyorumŞuan tedavi görüyor musun baya yakınmışız yarim saatlik yol var arada
Merhaba çok şaşırdım genellikle cavit hoca için iyi konuşuluyor. Ben de ocakta başlamayı düşünüyorum normalde bursaya gidecektik ama ödemeleriniz var ilk fakültede deneyelim dedik neler yaşadığınızı paylaşır mısınızİmkan varsa başka hastaneler tercih edilmeli. Allah herkesin yardimcisi olsun, 2017 de 18 de negatiflerim var o hastanede. Caviti Süleymani hic birisi güven vermiyor
Ustunden bes yil gecti, çok detay hatirlayamiyorum ama aklimda oraya ait hic iyi bir sey yok. Bende maddi imkansizliklarla özele gittik. İyi ki de öyle yaptik, isinin ehli olmayan doktorlarda, kötü sartlarla lütfen kendinizi yipratmayin tavsiyemdir. Maddiyat yerine konuyor lakin saglik ve kaybedilen vakit, bosa giden umutlsr bunlarin telafisi yok. Yaşim 35'in altinda diye cift embriyo transfer etmeyim digerini cözdürüp imha etmislerdi inanabiliyor musunuzMerhaba çok şaşırdım genellikle cavit hoca için iyi konuşuluyor. Ben de ocakta başlamayı düşünüyorum normalde bursaya gidecektik ama ödemeleriniz var ilk fakültede deneyelim dedik neler yaşadığınızı paylaşır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?