Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuaför moralimi çok bozdu:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

JaneNora

karmakarışık
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
270
4
46
Ankara
bunlar kırık, bugün kesmezsem yarın kesecem, fön tutmaz, püskül gibi görünür..Birkez fön çektir hepsi elinde kalır neler neler ya of:(
saçım belimde küt kestircen kulağına kadar bunlar saç mı diyor ya...kırıkları al diye gitmiştim:50:
kızlar napcam ben:30:

manyakmısın yaa kesilirmi o saçlar beline kadarmış hemde
azıcık uçlarını aldır bi kaç ay sonra tekrar aldır...
kuaförler para almak için insanı gaza getiriyo
esmerim sarı saçları sewiyorum dedim kuaför hemen atladı öff sana nasıl yakışır şöyle yaparız böyle yaparız
bırak bacım yaa uyma onlara kendinde kesebilirsin

manyakmısın yaa kesilirmi o saçlar beline kadarmış hemde
azıcık uçlarını aldır bi kaç ay sonra tekrar aldır...
kuaförler para almak için insanı gaza getiriyo
esmerim sarı saçları sewiyorum dedim kuaför hemen atladı öff sana nasıl yakışır şöyle yaparız böyle yaparız
bırak bacım yaa uyma onlara kendinde kesebilirsin

120 tlye bakım ürünü gösterdi birde komple soğudum zaten.:25:
2 ayda beline gelir diyor ben neler çektim onu uzatana kadar turplar yağlar:53:
istemiyorum kestirmek kısa saçtan nefret ediyorum ben

aman sen kuaförün dediğine ne bakıyosun boşverrrrrrrrrrrr
azcık azcık uçlarından aldır düzelir bişecik olmaz

mezuniyet için uzatmıştım ben onları çünkü:7:
bakalım kuaförlerdende soğudum.
Saçımı boyuycam diyorum boyada elinde kalsın diyor ya:53:

Ee ya gerçektende elinde kalırsa,daha kötü değil mi
Güvenmediğin kuaföre gitmeseydin keşke
Başka kuaförlerede sor sen en iyisi :31:

benim saçım da belimdeydi, uçlarında 3er beşer kırıklar vardı o derece, ve bunlar birden gözüme batmaya başladı. aslında kesilen saç kendini daha çabuk toparlar ve daha güçlü görünür, ama kestirmek istemiyorsan saçına bakım yapacaksın. şampuanına evigen, bemix ampul katabilirsin. saçına yumurta sarısı ve zeytinyağıyla bakım yapabilirsin.
...
ama bence kestir, ve sinemakiye başla. ben de kestirdim ve şuanda kafamda sinemakinin de içinde olduğu bi formül var, uzattığı kanıtlanmış kuaför tavsiyesi bi formül, kullananlar memnun istersen verebilirim, sıkma canını hiiiiç :*

bi gez bakalım 3-4 kuaför o kadar kötü madem sen hiç mi anlamadın...bakım falan yapmadın mı hiç ...yazık olur yha kesmek beline kadarsa saçların göğüs ten birazz ağşaya kestirsen gene toparlanır yhaa..o kdr da kötü olmamıştır herhalde yha ...

bi gez bakalım 3-4 kuaför o kadar kötü madem sen hiç mi anlamadın...bakım falan yapmadın mı hiç ...yazık olur yha kesmek beline kadarsa saçların göğüs ten birazz ağşaya kestirsen gene toparlanır yhaa..o kdr da kötü olmamıştır herhalde yha ...

sürekli bakım yaparım
saçımı perma mahvetmişti zamanında..:26:

hmm bnimde bi ara permadan mavholmuştu aynı senin gibi olmuştu göğusten ağşa olan saç omuzuma kadar kestirdim am ben o zaman hiç bakım yapmıyodum ondan yhni ama alışa alışa kestirdim...jnm yha dediğim gibi kesme hepsini göğüsten biraz ağşada olsun saçın uzadıkça alırsın uçlarından...bnm saçım sarımsak ve zeytin yağıyla müthiş oldu ve bi da hiç boyamadım cam kavanoza 5 baş sarımsak koy içine 3 parmağını geçicek kadar zeytin yağı 15 gun beklet sonra sarımsakları al her hafta diplerine sür 3 saat bekle..3 ay boyunca kullanılcakmış bn 1 aydır kullanıyorum ve sonuç müthiş dolgun ve parlak ki saçlarım omuzlarımda şuan ...ama dediğim gibi ne boya ne fön hiç bişi yapmıyorum artık doğal rengime dönuyorum

Ya bence uzun ama kötü durmasındansa kısa ama güzel durması daha iyi. Önce saçlarındaki kırıkları aldır. Haftada 1 kere sinameki kürünü ve zeytinyağını uygula derim. Saç uzatıyor. Bende kullanıyorum 1 haftadır ama sonuçlar iyi.

mezuniyet için uzatmıştım ben onları çünkü:7:
bakalım kuaförlerdende soğudum.
Saçımı boyuycam diyorum boyada elinde kalsın diyor ya:53:

konu acılalı bayagı omlmus ama bu yoruma cok güldüm yaa:))

bana da her gıttıgım kuafor permamı yaptırdın dıyor ne alaka yahu??

hepsı aynını dıyor :47:
dedıkten sonrada bılmem kac lıralık bakım ürünü gosterıyorlar.

amac tıcaret işte.

boya sen bakma onlara

her ay 2 cm şeklinde kesersen hem fazla kısalmamış olur hemde saçının sağlıksız kısmları gitmiş olur 5 ay gibi bir sürede bu şekilde yaparak düzeltebilirsin
veya keratin bakımı yaptırabilirsin

Bende iki hafta once kiriklarimi temizletiyim diye gittim sacimi kusa dondurdu.Sacimin onunde percem gibi kahkulun uzunu birsey kesmis.Devamli gozume girip sinirimi bozuyor.Sanki ben ona percem kes dedim.Sacimin boyunu zaten iyicene kisaltmis belimdeki sac omuzumda nerdeyse.Herseferinde diyorum ama busefer gercekten son kez soyluyorum birdaha asla sac kestırmıcem.

Birinin kuaförlere bu yorumların hadlerine olmadığını söylemesi lazım bence de. Yok dibin çıkmış, yok saçın kırık sanane arkadaşım? ben sana fön için gelmişsem fön çekmen lazım. O koltukta beni gerip sinirlendirmenin anlamı var mı? Hayret bir şey.

bunlar kırık, bugün kesmezsem yarın kesecem, fön tutmaz, püskül gibi görünür..Birkez fön çektir hepsi elinde kalır neler neler ya of:(
saçım belimde küt kestircen kulağına kadar bunlar saç mı diyor ya...kırıkları al diye gitmiştim:50:
kızlar napcam ben:30:

valla canım benimkide kırık hemde asırı kırık ama kestirmiyorum neden çünkü kısacık oluyo iğrencccc :) normalde ben alıyorum makası bakıyorum saçıma nereye kadar yıpranmış oraya kadar kesiyorum tel tel yani gördüklerimi tabi senin ne kullandığına bağlı o saç sen bakmadan sevgi göstermeden düzelmez :)

Back
X