Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuaför moralimi çok bozdu:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kuaförler para almak için söylerd söyler boşver onları sen git 2-3 cm aldır .2-3 cmden birşey çıkmaz ama toparlamaya yeticek kadar bi cm. diğer ay uzama aralığına göre 1-2 cm aldır öyle öyle toparlar.Kendimden biliyorum

Yaklaşık 7 aydır saçıma boya sürmedim ve sadece 1 kez anneme uçlarını kestirdim. Saçım şu an belimde ve gayet sağlıklı ve hızlı uzuyor. Uçlarının kırık olması birşey değiştirmedi yani. Saç maskesi uyguluyorum ben uçları yumuşasın diye. Kestirmiyorum. Bu kadar uzatana kadar canım çıktı çünkü kaç senemi aldım ilk kez hayatımda bu kadar uzattım. Kuaförlerin sözüne aldırmayın valla ya... Uçlarından her ay aldırmaya gerek yok, sadece görünümü değilştirir saçı kestirmek, uzama hızını falan etkilemiyor.

Yaklaşık 7 aydır saçıma boya sürmedim ve sadece 1 kez anneme uçlarını kestirdim. Saçım şu an belimde ve gayet sağlıklı ve hızlı uzuyor. Uçlarının kırık olması birşey değiştirmedi yani. Saç maskesi uyguluyorum ben uçları yumuşasın diye. Kestirmiyorum. Bu kadar uzatana kadar canım çıktı çünkü kaç senemi aldım ilk kez hayatımda bu kadar uzattım. Kuaförlerin sözüne aldırmayın valla ya... Uçlarından her ay aldırmaya gerek yok, sadece görünümü değilştirir saçı kestirmek, uzama hızını falan etkilemiyor.

Aynen katılıyorum. Ben de uzun süredir boyasız ve kestirmeden duruyorum. Saçlarım gayet sağlıklı duruyor ve uzuyor. Gerçi çok sık fönleyenlerin veya düzleştirenlerin saçları ne haldedir bilemiyorum. Ama her ay uçlarından aldırsak o saç uzar mı acaba? Yaklaşık 4 yıldır kısa veya çok kısa kullandım. Bu yıl doya doya uzasın diye uçlarından bile aldırmadım.

Bir kuaföre gidin, uçlarında aldırın. Birkaç gün sonra saçınızın doğal haliyle başka kuaföre gidin. Kırılarım var uçlarından aldırmak istiyorum deyin. Acaba kaç kuaför saçların yeni kesilmiş ben kesmeyim der merak ediyorum... :24::27:

sürekli bakım yaparım
saçımı perma mahvetmişti zamanında..:26:

Yani kuaförün yorum yaptığı ve senin bahsettiğin saçında şuan perma mı var? :53:

Ben son yorumumda bunu bilmiyordum. Ben de uzatmaya başlamadan önce saçımda perma vardı. Permalı saç bitene kadar uzatmaya kalkışmadım. :/ Perma varsa kötü hale gelmiştir artık o kadar uzattıysan.

Kesim için; bu ara şöyle saçlar görüyorum hoşuma gidiyor. Çok uzun saçlılar genelde böyle kestirmeye başladı. Bu modelden daha kısa şekilde dümdüz güzel oluyor.

uzun-sac-kesimleri-01-225x300.jpg

Yani kuaförün yorum yaptığı ve senin bahsettiğin saçında şuan perma mı var? :53:

Ben son yorumumda bunu bilmiyordum. Ben de uzatmaya başlamadan önce saçımda perma vardı. Permalı saç bitene kadar uzatmaya kalkışmadım. :/ Perma varsa kötü hale gelmiştir artık o kadar uzattıysan.

Kesim için; bu ara şöyle saçlar görüyorum hoşuma gidiyor. Çok uzun saçlılar genelde böyle kestirmeye başladı. Bu modelden daha kısa şekilde dümdüz güzel oluyor.

uzun-sac-kesimleri-01-225x300.jpg

Saçıma keratine sinemakiye devam ettim.Uzadı biraz daha ama yanık görüntü hala var gibi.Saçımıda hiç boyamadım açık kahverengi görünüyor.2ay sonra mezuniyete yakın boyamayı düşünüyorum en azından renkli görünsün biraz diye.
hiç kuaföre gitmedim bir daha:ssz::1::1:

o kuaföre bir daha asla gitme canım kaba şey ne biçim öküzlük o yaaa
insan böyle mi davranır kibar olur azıcık tatlı dille sana olayı anlatır ne bilim kalp kırmadan yapar
takma canım kafana başka kuaföre git
ben kuaför olsaydım sana "canım çok kırılmış saçların biraz kısa kesip bakım yapmamı istermisin ,bana sorarsan yapalım bunu ne dersin"derdim
off ya kuaför olmalıymışım kibarlık fışkırıyor her bir yanımdan:)

valla canım benimkide kırık hemde asırı kırık ama kestirmiyorum neden çünkü kısacık oluyo iğrencccc :) normalde ben alıyorum makası bakıyorum saçıma nereye kadar yıpranmış oraya kadar kesiyorum tel tel yani gördüklerimi tabi senin ne kullandığına bağlı o saç sen bakmadan sevgi göstermeden düzelmez :)
Hepimiz aynı dertteyiz. Ben de neler çektim yıpranmış, matlaşmış saçlarımdan. Denemediğim kalmadı. Zaten kimyasal ve sentetik ürünlerden daha da zarar gördüm. Doğal bakımlar tercih ediyorum. Bu konuda en iyisi Hindistan cevizi yağı argan yağı jojoba yagı hint yağı... Bir de yorumlarda okuyup aldığım keratin yüklemesi var. Bu en mükemmeli oldu benim için. Önce katkısız keratin yüklüyorum sonra diğer bakımları yapıyorum, saçlarım günden güne diriliyor.

Back
X