Saç Rengi ve Saç Boyama kuaför resmen kandırıyor

susamlisimit

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
427
69
38
saçımı sarıya boyamasını istedim ve nasıl acacaksın dedim kendi sacım koyu kumral dedi ki oksijenli özel bir kürümüz var her neyse oturdum sacıma bişi sürdüler o kadar çok yandı ki ben oryal oldugunu anladım tabi çok kızdım her neyse boyadılar yıkadılar tekrar sarı ıstemıstım!! boyamı yaptılar ve yıkadıklarında ne görsem tupturuncu resmen havuc kafa olmuşum bana yardım edin lütfen eski saçıma dönmek istiyorum o kuaföre basiretim bağlandı kızamadım orda adam akıllı gidip dövesim var suan

ne yapıcam ben gidip baska kuaförde boyatsam eskı rengıne yakın bişi aktıkca daha problem olur mu ay nolur kızlar :(

Herkes oryelden korktuğu için kuaförler isim değiştiriyorlar
yağla oksijenle vs açıyoruz gibi
küllü tonlar turunculuğu kapatır
bence kuaförünüze gidin ve hatasını telafi etmesi gerektiğini söyleyin

Ah ah naptin sen arkadasim.. O sacin yapisi duzelmiycek coooook uzun bir sure. Yikadiginda hamur gibi sunucek. Taranmiycak. Kirilicak. Çalı süpürgesi gibi olucak. Doğal haliyle güzel durmiycak... Ben de oyleyim de ;) gittim marketten kendim boyadm o turuncu kafayi.

saçımı sarıya boyamasını istedim ve nasıl acacaksın dedim kendi sacım koyu kumral dedi ki oksijenli özel bir kürümüz var her neyse oturdum sacıma bişi sürdüler o kadar çok yandı ki ben oryal oldugunu anladım tabi çok kızdım her neyse boyadılar yıkadılar tekrar sarı ıstemıstım!! boyamı yaptılar ve yıkadıklarında ne görsem tupturuncu resmen havuc kafa olmuşum bana yardım edin lütfen eski saçıma dönmek istiyorum o kuaföre basiretim bağlandı kızamadım orda adam akıllı gidip dövesim var suan

ne yapıcam ben gidip baska kuaförde boyatsam eskı rengıne yakın bişi aktıkca daha problem olur mu ay nolur kızlar :KK43:

2-3 boyamadan sonra turunculuk kalmaz zaten. ama bence önce açık kahverengiye boyat turunculuğunu iyi kapatır. sonra istediğin tonda kumrala boyat.

Ah ah naptin sen arkadasim.. O sacin yapisi duzelmiycek coooook uzun bir sure. Yikadiginda hamur gibi sunucek. Taranmiycak. Kirilicak. Çalı süpürgesi gibi olucak. Doğal haliyle güzel durmiycak... Ben de oyleyim de ;) gittim marketten kendim boyadm o turuncu kafayi.
sorma canim bin pismanim guya en dilde olan kuafore gittim ben limpn dedim o havuc verdi elime evde kendim boyasam tutar mi bide tutmazsa diye korkuyorum sn hangi no kullandin canim

tabi ki de. ama daha önce hiç saç boyamadıysanız yapmanız biraz zor. mesela dipleriniz geldi mi. geldiyse dipleriniz beyaz mı ?? bunlar önemli. söylerseniz ona göre yardımcı olurum.
cook sagol canim yok beyaz degil diplerim 3cm kadar geldi koyu kumral kendi sacim ilk defa boyattim

[QUOTEturuncu gba, post: 37702035, member: 619391"]sorma canim bin pismanim guya en dilde olan kuafore gittim ben limpn dedim o havuc verdi elime evde kendim boyasam tutar mi bide tutmazsa diye korkuyorum sn hangi no kullandin canim[/QUOTE]
Ben o turuncu kafayi görür görmez siyaha boyamstm canm

[QUOTEturuncu gba, post: 37702035, member: 619391"]sorma canim bin pismanim guya en dilde olan kuafore gittim ben limpn dedim o havuc verdi elime evde kendim boyasam tutar mi bide tutmazsa diye korkuyorum sn hangi no kullandin canim
Ben o turuncu kafayi görür görmez siyaha boyamstm canm[/QUOTE]
siyaha boyatinca nasil bir renk cikiyo bide yikandikca yesillenme olur diyorlar dogru mu

cook sagol canim yok beyaz degil diplerim 3cm kadar geldi koyu kumral kendi sacim ilk defa boyattim

tamam o zaman anlatiyim.
1) açık kahverengi boyayı önce gelen diplerine sür. yaklaşık 15-20 dakika bekle.
2) sonra geri kalan boyayı tüm saçına sür. yaklaşık 5 dk bekle. (saç boyamayla ilig videolar var onlara da bakabilirsin)
3) 1 ay bekleyip 1 ayın sonunda istediğin tonda kumrala boya. 1 ay beklemenin sebebi saçın dinlenmesi ve boyanın iyice oturması.

Ben o turuncu kafayi görür görmez siyaha boyamstm canm
siyaha boyatinca nasil bir renk cikiyo bide yikandikca yesillenme olur diyorlar dogru mu[/QUOTE]
Simsiyah oldu boya tuttu ama aktikca özellikle uçlarimda o turunculuk sari gibi cikti ortaya tepemdeki siyah boya da akti tamamen kahverengi oldum birkaç ay sonra uclarim da sarimtrak oldu

ne yapıcam ben gidip baska kuaförde boyatsam eskı rengıne yakın bişi aktıkca daha problem olur mu ay nolur kızlar :KK43:

Aynisi bi kac sene once geldi basima brn 3 tonlu rofle istedim turuncu ciktim akar akar dedi. Ertesi gun beklemedim akmasini fln gittim ayni yere baska cocuga gosterdim agzina sicmis bu ne boyle dedi arkadasi icin duzeltti.

tamam o zaman anlatiyim.
1) açık kahverengi boyayı önce gelen diplerine sür. yaklaşık 15-20 dakika bekle.
2) sonra geri kalan boyayı tüm saçına sür. yaklaşık 5 dk bekle. (saç boyamayla ilig videolar var onlara da bakabilirsin)
3) 1 ay bekleyip 1 ayın sonunda istediğin tonda kumrala boya. 1 ay beklemenin sebebi saçın dinlenmesi ve boyanın iyice oturması.
5dk sonra yikayacak miyim canim bide direk kuafore gitsem tek seferde beni eski sacima bnzer yapamaz mi

Aynisi bi kac sene once geldi basima brn 3 tonlu rofle istedim turuncu ciktim akar akar dedi. Ertesi gun beklemedim akmasini fln gittim ayni yere baska cocuga gosterdim agzina sicmis bu ne boyle dedi arkadasi icin duzeltti.
mahvediyorlar sacimizi iste cok sinir oldum ben de gidip duzelttirsem mi diye dusunuyorum

mahvediyorlar sacimizi iste cok sinir oldum ben de gidip duzelttirsem mi diye dusunuyorum
Illa sari olsun diyosan duzelttir ama ayni adama yaptirma kuaforde baska biri calisiyosa ona yaptir. Tehditinide et dava acicam bgun istedigim gibi olmazsa de. Ama ayni kisiye sakin ola yaptirma

Back
X