Saç Rengi ve Saç Boyama kuaför resmen kandırıyor

5dk sonra yikayacak miyim canim bide direk kuafore gitsem tek seferde beni eski sacima bnzer yapamaz mi

evet canım yıkayacaksın.
farkındaysan saçını bu hale kuaför getirdi zaten :KK54: valla sen bilirsin sana kalmış. ben her zaman kendim yapmaktan yanayım. ne zamanki kendim yapmaya başladım hem içim hem de cebim rahatladı. kiiii ben swiss hotel kaç yüz liraya saç boyatmış insanım. tövbeee bir daha :) kuaförlere güven olmuyor bu devirde.

saçımı sarıya boyamasını istedim ve nasıl acacaksın dedim kendi sacım koyu kumral dedi ki oksijenli özel bir kürümüz var her neyse oturdum sacıma bişi sürdüler o kadar çok yandı ki ben oryal oldugunu anladım tabi çok kızdım her neyse boyadılar yıkadılar tekrar sarı ıstemıstım!! boyamı yaptılar ve yıkadıklarında ne görsem tupturuncu resmen havuc kafa olmuşum bana yardım edin lütfen eski saçıma dönmek istiyorum o kuaföre basiretim bağlandı kızamadım orda adam akıllı gidip dövesim var suan

ne yapıcam ben gidip baska kuaförde boyatsam eskı rengıne yakın bişi aktıkca daha problem olur mu ay nolur kızlar :KK43:
oriyelle açmış saçını...kuaförler böyledir..oriyel derse müşteri kaçar ekmeklerinden olurlar..o yüzden farklı isimlerle yutturuyorlar müşteriye..mesela'' boya silici ''bir adıda..

Back