Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuaföre gittim oturdum koltuğa dedim ki bakın ben ne zaman kuaföre gitsem saçım çok kesiliyor sadece uçlarından 1 en fazla 2 cm gitsin
arkası da üçgen olsun dedim ama keskin bi üçgen değil bu kadar boyu kalsın dedim
o da tamam ben çok iyi anladım dedi.saçımı arkama aldı kesiyor.çok anlamış gibi bakıyordu kesti saçlarımı bitti.ayağa bi kalktım şok oldum 1 karış kesmiş saçlarımı.o benim düzleştirmeye kıyamadığım saçlarım artık yok(
çevremdeki herkes naptın sen dedi.inanın dışarı çıkamıyorum ya.arkası üçgenle alakasız u gibi kesmiş düzden biraz değişik
kadın saç bol diye çok çok kesti.offfffff eve geldim sinirimden ağladım bi kadın için saç ne kadar önemli.
çıldırıcam ya benim kuaföre derdimi anlatmam için ne yapmam lazım her defasında aynı sorun![]()
ama var ya bütün kuaförler aynı yaa (olmayanları tenzih ederim ama).
dert anlatmak cok zor
sanırım durduramıyorlar kendilerini hastalık olmus artık.
benim bir arkadasımın uzun sacını küt kesmiş kız da sormus böyle mi istedim diye kendimi durduramıyorum hastalık gibi demiş.
cogunda böyle heralde.
cnmm arkadaşının saçlarını satmak için kesmişlerdir.... saç eğer birde doğal ise an kısası 100tl den başlıyor bu yüzden çoğu kuaför özellikle uzun saçlarda fazla kesmeyi tercih ediyor... eğer saçları birde sağlıklı görünüyorsa daha fazla para alıyorlar![]()
ama var ya bütün kuaförler aynı yaa (olmayanları tenzih ederim ama).
dert anlatmak cok zor
sanırım durduramıyorlar kendilerini hastalık olmus artık.
benim bir arkadasımın uzun sacını küt kesmiş kız da sormus böyle mi istedim diye kendimi durduramıyorum hastalık gibi demiş.
cogunda böyle heralde.