• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuaför saçlarımı mahfetti :(

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
kuaföre gittim oturdum koltuğa dedim ki bakın ben ne zaman kuaföre gitsem saçım çok kesiliyor sadece uçlarından 1 en fazla 2 cm gitsin
arkası da üçgen olsun dedim ama keskin bi üçgen değil bu kadar boyu kalsın dedim
o da tamam ben çok iyi anladım dedi.saçımı arkama aldı kesiyor.çok anlamış gibi bakıyordu kesti saçlarımı bitti.ayağa bi kalktım şok oldum 1 karış kesmiş saçlarımı.o benim düzleştirmeye kıyamadığım saçlarım artık yok :((
çevremdeki herkes naptın sen dedi.inanın dışarı çıkamıyorum ya.arkası üçgenle alakasız u gibi kesmiş düzden biraz değişik
kadın saç bol diye çok çok kesti.offfffff eve geldim sinirimden ağladım bi kadın için saç ne kadar önemli.
çıldırıcam ya benim kuaföre derdimi anlatmam için ne yapmam lazım her defasında aynı sorun:(

canım kuaföre kızmadın mı yaa??
sacların yerine gelmeyecekti ama yine de verseydin agzının payını

kızmaz olur muyum ya ama kızsam ne fayda giden gitti bide utanmadan azcık kestim diyor utanmaz

ama var ya bütün kuaförler aynı yaa (olmayanları tenzih ederim ama).

dert anlatmak cok zor
sanırım durduramıyorlar kendilerini hastalık olmus artık.
benim bir arkadasımın uzun sacını küt kesmiş kız da sormus böyle mi istedim diye kendimi durduramıyorum hastalık gibi demiş.
cogunda böyle heralde.

ama var ya bütün kuaförler aynı yaa (olmayanları tenzih ederim ama).

dert anlatmak cok zor
sanırım durduramıyorlar kendilerini hastalık olmus artık.
benim bir arkadasımın uzun sacını küt kesmiş kız da sormus böyle mi istedim diye kendimi durduramıyorum hastalık gibi demiş.
cogunda böyle heralde.

nası bi hastalık bu cnm ya.uzun bi süre gitmem asla zaten 3 sene de uzatmıştım saçlarımı eminim kestiğine çok mutlu olmuştur hem saçımı mahfetti üstüne bide para verdim.

nası bi hastalık bu cnm ya.uzun bi süre gitmem asla zaten 3 sene de uzatmıştım saçlarımı eminim kestiğine çok mutlu olmuştur hem saçımı mahfetti üstüne bide para verdim.

müsteri haklarına sıkayet edecegım sızı deseydın vallahi ben cok sinirlenirim bu tür seylere

vermeseydin keske para falan da
ah ben olacaktım ki yaa:47:

kuaförlerin çoğu böyle canım..uzun saç gördüler mi tutamıyorlar kendilerini. Ben koltuğa oturduğum zaman açık açık diyorum kuzu gibi kırpacaksan kalsın:1:

Aynı sorunu ben de hep yaşardım ki belimde olan saçlarımı omzuma getirirler.
Artık şöyle bir taktik deniyorum, kestiği boyu her seferinde bana gösteriyor, ben azalt ya da çoğalt gibi onaylıyorum.
Bir de en başından 'bak gerçekten bu saçlar kısalırsa bu kuaförü başına yıkarım, daha önce ağlamışlığım, rezillik çıkarmışlığım var ona göre bozuşmayalım' derim ve otururum.
Yaklaşık 3 yıldır saçlarımı 1.5 cm den fazla kesebilen olmadı:52:

parasını alsın ya hakettiğini düşünüosa doya doya harcasın

Son düzenleme:
kuaförlerin çoğu böyle canım..uzun saç gördüler mi tutamıyorlar kendilerini. Ben koltuğa oturduğum zaman açık açık diyorum kuzu gibi kırpacaksan kalsın:1:
kuzu gibi kırptı yaa:52:
Aynı sorunu ben de hep yaşardım ki belimde olan saçlarımı omzuma getirirler.
Artık şöyle bir taktik deniyorum, kestiği boyu her seferinde bana gösteriyor, ben azalt ya da çoğalt gibi onaylıyorum.
Bir de en başından 'bak gerçekten bu saçlar kısalırsa bu kuaförü başına yıkarım, daha önce ağlamışlığım, rezillik çıkarmışlığım var ona göre bozuşmayalım' derim ve otururum.
Yaklaşık 3 yıldır saçlarımı 1.5 cm den fazla kesebilen olmadı:52:

ne güzel bende aynen öyle anlattıgımı düşündüm artık kuaföre gitmem kendim kesmeyi öğrenicem:2:

kuzu gibi kırptı yaa:52:

ne güzel bende aynen öyle anlattıgımı düşündüm artık kuaföre gitmem kendim kesmeyi öğrenicem:2:

Hatta bir hafta önce saçım kesildi, yine aynı terane, testi kırılmadan azarlamacalar, göster bakiim makasını, önümü aç görcem çabuklar, 5 dakika sonra yıkarım burayı ona göreler havada uçuşuyor:52:
Adam kesti kesmesine de maşallah benden bir para aldı sormayın gitsin.
Ama kestiği saç nasıl diyim size, kaş düzeltmede daha çok kıl olur inanın o kadar az:)))
Bu sefer de ben diyemedim utancımdan, şuna mı para alıyorsunuz diye.
Kuaför illa bi yerden alacak, ben de saçımdan almasındansa neyse parası batsın dedim sustum.

Hatta bir hafta önce saçım kesildi, yine aynı terane, testi kırılmadan azarlamacalar, göster bakiim makasını, önümü aç görcem çabuklar, 5 dakika sonra yıkarım burayı ona göreler havada uçuşuyor:52:
Adam kesti kesmesine de maşallah benden bir para aldı sormayın gitsin.
Ama kestiği saç nasıl diyim size, kaş düzeltmede daha çok kıl olur inanın o kadar az:)))
Bu sefer de ben diyemedim utancımdan, şuna mı para alıyorsunuz diye.
Kuaför illa bi yerden alacak, ben de saçımdan almasındansa neyse parası batsın dedim sustum.
çok gitmesinden az gitmesi her zaman iyidir ya ucuz atlatmışsın :)
Üzülme canım inş. yine uzar.Kendine Moral Ver,Sürekli Yıka Çabuk Uzar,Olmuş Bir Kere

yıkayınca gercekten cabuk mu uzuyor?
bide her gün saç yıkamaktan hasta olurmuşum.

çok gitmesinden az gitmesi her zaman iyidir ya ucuz atlatmışsın :)

yıkayınca gercekten cabuk mu uzuyor?
bide her gün saç yıkamaktan hasta olurmuşum.

Benim saçlarım çok çabuk uzar, buna düzenli gittiğim kuaförümün yorumu ise beslenme tarzım.
Normalde saç 1 ayda 1 cm uzuyorsa benimki 2 cm uzuyormuş.
Genellikle hatta sadece diyebilirim ki protein ağırlıklı besleniyorum.
Süt, peynir, yoğurt, yumurta, et vb...
Saçları c vitamini beslermiş, gece yatmadan c vitamini al demişti yine aynı şekilde.
Neredeyse hergün yıkarım bende.
Çok fön çektirmem, işlem yaptırmam.
Birkaç ayda bir de badem, susam yağı (2 şey daha vardı unuttum, ısırgan olabilir biri) karışımını annem saçıma sürer, 2 saat sonra yıkarım.
Çok kurutmam saçımı, dipleri kuruktan sonra nemli bırakırım.

Kafanıza yatanları bir deneyin derim, gerçekten üzülmeyin kökü sizde nasıl olsa.
Uzayana kadar güzel toplu, at kuyruğu modelleri deneyebilirsiniz, hem de size değişiklik olmuş olur.

Benim saçlarım çok çabuk uzar, buna düzenli gittiğim kuaförümün yorumu ise beslenme tarzım.
Normalde saç 1 ayda 1 cm uzuyorsa benimki 2 cm uzuyormuş.
Genellikle hatta sadece diyebilirim ki protein ağırlıklı besleniyorum.
Süt, peynir, yoğurt, yumurta, et vb...
Saçları c vitamini beslermiş, gece yatmadan c vitamini al demişti yine aynı şekilde.
Neredeyse hergün yıkarım bende.
Çok fön çektirmem, işlem yaptırmam.
Birkaç ayda bir de badem, susam yağı (2 şey daha vardı unuttum, ısırgan olabilir biri) karışımını annem saçıma sürer, 2 saat sonra yıkarım.
Çok kurutmam saçımı, dipleri kuruktan sonra nemli bırakırım.

Kafanıza yatanları bir deneyin derim, gerçekten üzülmeyin kökü sizde nasıl olsa.
Uzayana kadar güzel toplu, at kuyruğu modelleri deneyebilirsiniz, hem de size değişiklik olmuş olur.

bende tavuk eti,yumurta,peynir bunları cok tüketirim limon çok yerim saçlarımı da en geç 2 güne bir yıkarım şu saç maskesi dışında söylediklerini yapıyorum:)saçlarımı kestireli 1 hafta oldu bana uzadı gibi geliyo kafayı yiyiorum :)
bu arada teşekkür ederimmm

Aynı şey benim başıma geldi :( Belimi geçmişti saçlarımın uzunluğu. Düğünden sonra kırıkları aldırmaya gittim. Birazda kısaltabilirsiniz dedim. 1 karıştan daha fazla kesmiş. Bir de demesin mi ben öyle dansöz gibi saç sevmiyorum. Sanki kendi saçı ne olur sev.. Allah'tan çabuk uzuyor saçlarımda biraz olsun kendimi yatıştırdım

bende saçta takıntılıyımdır. Ama kuaförüme güvenirim çünkü kuaförüm benden çok sever benim saçımı nerdeyse kısaltalım desem o hayır der. Bende düğün öncesi baya uzatmıştım. düğün sonrası gittim kısaltalım dedim. kısalttık ama çok değil. Bide saç yapımı bildiği için nasıl rahat kullana bilirsem öyle şekil veriyo saçıma. Saçları hafif dalgalıdır. öyle çok düzleştirmem jölelememde çabukta uzar.

Sende iyi bi kuaför bul güvenilir koltuğa oturduğunda kalkınca ne görücem diye bekleme.

Benimde kuzenimin başına gelmişti.. boyadan saçını yakmışlardı.. hostes olduğu için çok büyük problem olmuştu..peruk takmıştı uzun süre..sende peruk takabilirsin çok kötüyse..okadarda değil diyosan arkadaşların dediği gibi hergün yıka saçını çabuk uzar..

Back
X