Saç Rengi ve Saç Boyama kuaför taviyesi

daysleper

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
16
8
3
33
merhaba kızlar ankara da yaşıyorum 3 aydır ve kafayı yemek üzereyim ve kendime uygun bi kuaför bulamadım ne olur yardım edin bana hem ağda hem de bakım için:KK43:

merhaba kızlar ankara da yaşıyorum 3 aydır ve kafayı yemek üzereyim ve kendime uygun bi kuaför bulamadım ne olur yardım edin bana hem ağda hem de bakım için:KK43:
yok mu bi tavsiyesi olan
merhaba arkadaşım. mesajını tesadüfen gördüm ve belki işine yarar diye cevaplamak istedim. ben ankara'da bahçelievler 2.caddede kenan ayan kuaföre gidiyorum. öncelikle ilgi ve alakaları mükemmel ve çok temizler. kuaför hizmetinin yanı sıra diğer işlemler de mevcut. umarım işine yarar.

REKLAMLAR

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de STÜDYO YÜCEL SAÇ TASARIMI ASLA ÖNERMİYORUM GAZİ MAHALLESİ NDE AMA KİMSE GİTMİYOR. bu yüzden oradan gidebilir aynı isimle açarsa başka yerde sakın kanma ben gelin saçı ve makyajı için gittim rezil oldu tüm günüm .

Aynen ya Ankara olacak birde, iyiden öte vizyonu olan sanatı olan kuaför bulamıyorum. Normalde İstanbul'da Hakan Köse'de Cemil'e gidiyorum ama Ank. hep gitmesi zor zahmetli insan yakınlarında kuaför arıyor. Çayyolu'nda oturuyorum bende burada Vivian diye bir kuaför duydum iyi diye bakalım sanırım deneyeceğim. Saçımı açtırmak istiyorum korkuyorum sonuçta hep Ank. kuaförler yaktı saçımı o yüzden çok kısa kestirmiştim.

Kızlar 12 yıldır Ankara'da oturan bir bayan olarak saçlarımı sürekli olarak Mustafa Bey'e yaptırıyorum. Kendisi Çayyolu, Ümitköy gibi yerlerde hizmet verdikten sonra kendi salonlarını açmıştır; şu an ise Batıkent Metro Kuaför'de çalışmalarına devam etmektedir. Özellikle saç kesimi, boya ve röfle konusunda kesinlikle kefil olduğum ve herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir kuafördür. Nitekim 6 yıldır gelin saçım da dahil olmak üzere ailemizin tüm hanımları kendisine gitmekteyiz.. Çalıştığı yerde güzellik, bakım, kaş kontör, lazer gibi bayanların ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetlerde mevcuttur...

Back
X