kuaför !?

Wendy24

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2018
64
45
18
küçük bir ilde yaşıyorum, burda çoğu arkadaşın gittiği kuaföre saçımı ombre yaptırmak için gittim. aslında bayağı bir araştırmıştım, güvenilir güzel yapan bir yer olsun diye, en sonunda burayı tercih ettim.Tüm çabam saçlarımın kibrit çöpüne benzememesi, geçişlerin kalın olmaması içindi. Bi de bilirsiniz kuafördeki ışıklar, saça verilen dolgunluk vs hata olsa da göremiyorsunuz müşteri olarak, yani ben göremedim. Arkadan fotoğraf çektirdim evde, geçişleri çok özensiz, dip boyası gelmiş saç gibi duruyor. Hayatımda ilk kez bir kuaföre bu kadar para verdim.Düzelttirmek için gideceğim ama memnuniyetsizliğimi belli edince savunmaya geçebilirler mi ki. hatta bu paranın bu saça çok olduğunu, bir miktarın iadesini bile talep edesim var.

Edit: 2.sayfada fotoğraflar mevcut

Son düzenleme:
Bahsettiğiniz kadar iyi bir kuaförse para iadesi değil de yaptıkları işin telafisini ederler bence.
düzeltmelerini isteyeceğim ama paramın bi kısmının iadesini düşünüyorum

Foto atma imkanınız varsa atar mısınız?

küçük bir ilde yaşıyorum, burda çoğu arkadaşın gittiği kuaföre saçımı ombre yaptırmak için gittim. aslında bayağı bir araştırmıştım, güvenilir güzel yapan bir yer olsun diye, en sonunda burayı tercih ettim. 2017 temmuzda farklı bir yerde 150 TL'ye yaptırmıştım onda da geçişler konusunda sıkıntı yaşadığım için bir kaç defa düzeltmeye giderek kullandım 14ay.. en azından verdiğim paraya değmişti yani. Benzer sorunu yaşamayayım,bu sefer küçük değil büyük bir yere gideyim , hem düğünüm de yakın pahalı olursa da en azından değsin dedim. Demez olaydım, fiyatı yüksek olan güzeldir algısına kapıldığımı geç farkettim.

Tüm çabam saçlarımın kibrit çöpüne benzememesi, geçişlerin kalın olmaması içindi. Özellikle de belirtmiştim bunu. Bi de bilirsiniz kuafördeki ışıklar, saça verilen dolgunluk vs hata olsa da göremiyorsunuz müşteri olarak, yani ben göremedim. Arkadan fotoğraf çektirdim evde, geçişleri çok özensiz, dip boyası gelmiş saç gibi duruyor. Hayatımda ilk kez bir kuaföre bu kadar para verdim, kesinlikle 350 TL edecek bir saç değildi ama verdim.. Düzelttirmek için gideceğim ama memnuniyetsizliğimi belli edince savunmaya geçebilir, tartışmanın önünü alamazsam diye çekiniyorum. hatta bu paranın bu saça çok olduğunu, bir miktarın iadesini bile talep edesim var. o an sersemletilmiş arı gibiydim ama şuan zor tutuyorum kendimi.
Saçınız ilk yapıldığında niye tepki vermediniz ?
Kuaför para iadesi yapmaz
Hatta düzeltirse de sevinin.

Kuaförde insanın basireti bağlanıyor resmen, herşeye tamam, güzel deniliyor, eve gelince ağlamalar:) Para iadesi yapmazlar ama düzeltirler umarım.

çıkarken memnundum, 360 ama 350 yapayım dedi şaka gibi. aslında yuvarlak 300 diyecektim ama bir kayserili kadar olmasa da pazarlık yapabilen ben noldu da verdim anlayamadım.

Saçınız ilk yapıldığında niye tepki vermediniz ?
Kuaför para iadesi yapmaz
Hatta düzeltirse de sevinin.
valla bilmiyorum normalde susmam ama yukarıdaki yazıda yazıldığı gibi, basiretim bağlanmıştı resmen

Para iadesini asla yapmazlar sonucta o fiyata anlastiniz.siz dua edin de duzeltme yapsinlar.genelde kuafore itiraz edince oyle bi konusuyorlar bi bakiyosun hic bi degisme yapmadan gelmissiniz

Başta direkt itiraz etseniz belki daha azını verirdiniz ama şimdi anca düzeltme olur. Bir de yanınızda saçtan anlayan birini alıp gidin böyle işkere. Dışarıdan bakan daha iyi görüyor. Onlar tarama şekliyle bile gizliyorlar orada hatalarını. Düz fön çektirip incelemek lazım.

çok kötü değil bence istersen diplerini biraz daha karamel tonlarında yapsın o zaman bu kadar fark belli olmaz gibi :) sıkma canınıı çaresi bulunur ama para iadesi yapacağını bende pek sanmıyorum :KK43:
parama acıdım ya. töbe vermezdim o parayı ben de işte.. gecisleri kurtarsalar bile değer mi orası meçhul

Son düzenleme:
Resimleri gördüm kötü olmuş.. geçici bir çözüm önerebilirim.. watsonlarda ve kuaför malzemeleri satan yerlerde mor şampuan var. Onu alın saçınızda çok bekletmeyin en fazla 5 dk. Sampuan gibi kullanıcaksınız.. hem geçişleri düzeltiyor hemde rengini daha güzel bi sarı yapıyor ama cok bekletirseniz griye döner sarılar..

Bu sampuanı kesfettigimden beri sacıma ombre yaptırmırmıyorum. En son 1 sene önce yapılmıstı

Back
X