Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok valla epey beğenenler oldu şaşırdım ben beğenilmez diye düşünüyordumBir tek ben mi beğendim saçınızı?![]()
teşekkür ederim, fönün etkisiyle filan canlı duruyor biraz da bakmak lazım tabi hiç bakmazsam kırpık kırpık oluyor saçlarım5 yıllık kuaförlük yapmış biri olarak belirtiyorum:) Herhangi bir sorun yok hatta çok iyi olmuş :) saç rengi bayağı iyi tutmuş, gözünüze öyle görünmesinin öyle düşünmenizin sebebi saç diplerini boyatmamış olmanız. direkt koyudan sarıya olunca öyle bi görüntü çıkıyor ortaya. karamel çikolata gibi kahve tonlarından sarıya geçiş olmalıydı. yine de dediğim gibi kötü durmuyor, çok da güzel dolgun saçlarınız var, 2 ay sonra gittiğinizde dipleri boyatarak , uçlarına ışıltı vererek yenileyebilirsiniZ, güle güle kullanın
ilk iki de sarı, son iki de kumral gibi çıkmış. farklı günler mi yoksa ışıkla mı alakalı?
çk kötü değil bu arada içiniz rahat olsun.
Saçınızın iç kusımlarına özenilmemiş. Üstte de 4. fotoğrafta çizgi şekkinde bıya atılan yer belli. Bu olmamış. Geçişler sert konusunda size katılıyorum. Diğer konuda da saçınızın dibi fazla koyu. Biraz daha açık bir ton olsa daha güzel olurdu. Bu bşraz da sizin hatanız.
doğal görüntü için o şekilde oluyor, ön tarafta yukarıda arka tarafta daha aşağıdan başlaması falan size eşit değişmiş keskin geçiş varmış gibi görünüyor da daha doğal görünmesi için öyle yapılıyor. tüm geçişin aynı yerden başladığını düşünsenize ne kadar sahte durur fabrika işi gibi... bu 2 aylık süreçte tek yapmanız gereken keratin bakım ya kuaförde yaptırırsınız ya da keratin bakım kremleri var onlardan alırsınızteşekkür ederim, fönün etkisiyle filan canlı duruyor biraz da bakmak lazım tabi hiç bakmazsam kırpık kırpık oluyor saçlarım
ben şimdi düzelttirmek için gitsem o orta kısımlarını yapmazlar mı üst üste işleme mi giriyor, yanar mı ki o zaman. kamufle edince iyi duruyor da kapatmayınca çok keskin gerçekten
ay ne zor vallahi![]()
Saçın çok kötü değil ya. Cila filan düzeltir sanki ayrıca Aklınızda olsun kuaförden çıkarken boya olsun kesim olsun dalgalı değil düz fön çektirin ki kusurları saklamasınlar
ben sorarlar diye beklıyordum, genelde gittiğim kuaförler soruyor düz mü dalgalı mı diye. burdakiler hic sormadı direk maşalı fön yapıştırdı. orda anlamalıydım
ben sorarlar diye beklıyordum, genelde gittiğim kuaförler soruyor düz mü dalgalı mı diye. burdakiler hic sormadı direk maşalı fön yapıştırdı. orda anlamalıydım
sizce ne yapmalıyım şu durumda, parayla rezil olmak bu sanırımbence bildiğin röfle olmuş, ombre ile uzaktan yakından ilgisi yok. ve benim en sevmediğim renk, çünkü kimseye yakışmıyor ve aşırı yaşlı gösteriyor. siz bilirsiniz ama bence aynı yere gitseniz de yine istediğiniz gibi yapamayacaklar. o rengi tutturabilen kuaför sayısı çok az.
bence direkt üstüne tek renk boyayın daha iyi olur. ben saçımı asla kuaförde boyatmadım, 10 yıldır hep kendim evde boyuyorum ve herkes saçımı nerede boyattığımı soruyor. marka söyleyemem sanırım ama renk altın parıltılı bal. sizde şimdilik üstüne tek renk kahveye boyayın bu renkten daha güzel durur.sizce ne yapmalıyım şu durumda, parayla rezil olmak bu sanırım
param çöp yani :S üstelik hiç dipten boya vurmuyorken. ben evde boya şu bu uğraşmamak için kuaföre gidiyorum kibence direkt üstüne tek renk boyayın daha iyi olur. ben saçımı asla kuaförde boyatmadım, 10 yıldır hep kendim evde boyuyorum ve herkes saçımı nerede boyattığımı soruyor. marka söyleyemem sanırım ama renk altın parıltılı bal. sizde şimdilik üstüne tek renk kahveye boyayın bu renkten daha güzel durur.
param çöp yani :S üstelik hiç dipten boya vurmuyorken. ben evde boya şu bu uğraşmamak için kuaföre gidiyorum ki