• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuaför !?

Mor şampuan ombreden sonra öneriliyor. Onu kullanın ama bh haliylede güzel bence :KK16:

Acıkcası 350 az bile vermişsiniz saclarınız baya uzun
Benim küt koyu sacımı acık kahveye döndürmek icin mahalle kuaförü bu parayı istedi

Kuaförler asla para iadesi yapmaz ama istediginiz gibi düzeltirler

Acıkcası 350 az bile vermişsiniz saclarınız baya uzun
Benim küt koyu sacımı acık kahveye döndürmek icin mahalle kuaförü bu parayı istedi

Kuaförler asla para iadesi yapmaz ama istediginiz gibi düzeltirler

Bu da geçen yılki sacimdi. 150tl tutmustu ve daha uzundu, sacimi kestirdikten 10gun sonra boyattim bu sefer

http://i.hizliresim.com/2apgVO.png

Alıntı yaparken bosluk bırakınca gözüktü :)
Acıkcası ilk koydugunuz fotolardan bazıları çiğ dururken bazısı bal köpüğü rengi duruyor
Isıktan kaynaklı sanırım hangisi dogru olan

Alıntı yaparken bosluk bırakınca gözüktü :)
Acıkcası ilk koydugunuz fotolardan bazıları çiğ dururken bazısı bal köpüğü rengi duruyor
Isıktan kaynaklı sanırım hangisi dogru olan

Bal köpüğü gibi gorunen evde, güneş almayan bir anda çekilen fotoğraf. Digeri isyerimde güneşin direk vurduğu bir fotoğraf.. :C bukalemun gibi ortamdan ortama değişiyorum şuan da turuncu gibiyim :KK70:

Bence kötü değil
Sadece geçişlerde sıkıntı var bir de tepe kısmı koyu kalmış
Para iadesi istemeyin düzeltmelerini isteyin

Bal köpüğü gibi gorunen evde, güneş almayan bir anda çekilen fotoğraf. Digeri isyerimde güneşin direk vurduğu bir fotoğraf.. :C bukalemun gibi ortamdan ortama değişiyorum şuan da turuncu gibiyim :KK70:
Kötü o zaman hoş kimide öyle cig renkten hoslanıyor ama ben begenmedim
Ama ücret cok iyi gercekten bide lüks yer diyosunuz

Kuafor fiyatlari gercekten uctu.
Ben de bu fiyatlara yaptiriyorim ama aciyorum artik parama
Bu arada saciniz bana kotu gelmedi
Gecisler biraz daha iyi olabilirdi o kadar.

Para iadesi yapmazlar

ay ben beğendim gayet güzel bazı tutamlarda geçiş sıkıntısı var onu evde bile halledersin çok kolay cila attır nette tarifleri var koyultursun saçını daha düzgün durur geçişler

Back
X