kuaför !?

renk bilgisi olan kuaför çok çok az ton çok önemli açık renk saçta balyajsa ombre de rezılde vezır de eder insanı ton farkı .sizinki çok çok kötü değil ama kullanılabılır

aynen bende o şekilde düşünüyorum, aklım paramda kaldı gidip kavga edip alasım var yemin ederim 100 lirayı bile hak etmiyor eski sacım
hafta da bır ıkı mor şampuan ya da saç kremı kullanın .ama platın ya da platine yalın renkte etki eder sadece bu ürünler.ben kullanırım haftada bır rengi kötü olmasada ton farklı kullanırım değişiklik oluyor ama sık sık kullanmayın saçı kurutuyor ürün.

Canım sen buna ne kadar ücret verdin ? Öncelikli olarak çok kötü değil , ama evet geçişleri yapamamış, balyaj gibi olmuş a rengi güzel bence ben onu beğendim , bunu dipten boyanarak düzeltecek büyük ihtimalle tekrar paket atmaz buna
350 ilk kuaföre düzeltmek için başka kuaföre 400... ilki içime sinmedi kesinlikle.. paranın hayrını görür mü bilmem.

Kötü değil. Sadece dipler çok koyu duruyor. Biraz açtırın tonu
Ben çözümümü buldum.
Doğal saç rengimi kullanıyorum.(beyazım hiç yok)
Kuaföre hiç gitmem yıllardır.

En iyisi hiç boyatmamak zaten. :KK45:
32 yaşımda 1 defa saç boyattım ve hiç sevmedim bu işi.. Neden boyuna bukelamun gibi renk değiştirirler hiç anlamam. Hem boyatıp hem doğal dursun istiyorlar.. :KK48:
Tepemdeki beyazlar için arada bir retuch sıkıyorum kapanıyor :KK48:

350 ilk kuaföre düzeltmek için başka kuaföre 400... ilki içime sinmedi kesinlikle.. paranın hayrını görür mü bilmem.
Baya da para vermişsin sen , yani bu paraya nasıl oldu bunu çıkarttı ki , yaklaşık çünkü paket atılmış bunun düzelmesi zor ve masraflı olur tabiki ama gidip göstercektin böyle olur mu diye o kadar para vermişsin ya üzüldüm bak , ee peki şimdi düzeldi mi , hani rengi kötü felan değil lakin o kadar paraya kıyıp bu sonuç can sıkar evet insallin istediğin gibi olmustur

Bence çok tatlış olmuş, ben çok beğendim. Yaşınız da 25in üstündeyse cuk oturmuş. Bende hata felan göremedim. Ya da anlamıyorum o yüzden. Güle güle kullan. Boşver braz da böyle takıl. :)

Bence çok tatlış olmuş, ben çok beğendim. Yaşınız da 25in üstündeyse cuk oturmuş. Bende hata felan göremedim. Ya da anlamıyorum o yüzden. Güle güle kullan. Boşver braz da böyle takıl. :)
24yasina basicam.. tesekkur ederim

J jalexx
Aynen öyle valla ilk kez bı kuafore bu kadar para verdim. Gelin saçı olacak bu size emanet ediyorum dememe ragmen ortaya çıkardığı buydu. Yuzunun guzelligi kapatir dedi bide dalga geçer gibi, saka gibi. Çok güzel katardim ortalığı birbirine de, yapmadim. yanına kalmaz insallah

Back
X