kuaför !?

dün gittim. arkaları gösterdim. bu benm hatam değil kesim hatası ara makası var dedi yüzsüz yüzsüz. üstüne basa basa suna yapacak bir şeyim yok mu diyorum yok diyor ya. çalışanları da bakıyor bence kusur yok gayet güzel diyorlar, şaka gibi. baska kuaföre gitme boyatıyosan kendı rengıne boyat bence dedi bide. gittim gerisindeki kuaföre, kesinlikle yalan söylemiş size dedi acıdı resmen yani adam :KK70: rengi çiğ gibi, istersen bi cilayla bide geçisleri yumuşatarak toplayabilirz dedi. bi 50 de ona verdim. en azından toplandı biraz. küllü sarı, kumrala yakın bişey oldu diğerinden iyidir. ona paramı helal etmiyorum, kesinlikle haksız kazanç
yeni renginin fotosu var mı ? güle güle kullan, kuaför deme bana valla saçlarımı nasıl yaktılar hiç sorma 3 senedir hala toparlanamadı

yeni renginin fotosu var mı ? güle güle kullan, kuaför deme bana valla saçlarımı nasıl yaktılar hiç sorma 3 senedir hala toparlanamadı
attım bir önceki sayfada var

çok üzüldüm memnuniyet için en azından istediğinizi yapması gerekiyordu

yapmayı bırakın hala üste cıkmaya calısıyor bide. siz cok bilmiş konusuyordunuz o gün diyor şaka gibi. parayı veren benim istediğim gibi konuşurum ki asla bilmiş gibi konusmadım. saç kesimime laf etti , ben de öyle seviyorum demiştim. 1saatte sayemizde o kadar para kazanıpta bir de sımarıyorlar ya sinir oluyorum

Bence kötü olmamış hatta gayet hoş başıma bir şey gelmeyecekse. Bu gözler neler gördü, ondan da olabilir :) Edit: Pardon son resminize bakmamışım, orada bahsettiğiniz olay daha bariz görünüyor. Aslında fırçalama yanlışlığı olmuş. Biraz acemice vurmuş fırçayı. Yoksa tonu güzel.

bence bildiğin röfle olmuş, ombre ile uzaktan yakından ilgisi yok. ve benim en sevmediğim renk, çünkü kimseye yakışmıyor ve aşırı yaşlı gösteriyor. siz bilirsiniz ama bence aynı yere gitseniz de yine istediğiniz gibi yapamayacaklar. o rengi tutturabilen kuaför sayısı çok az.
Evet röfle balyaj arası bir uygulama gibi.

Bence kötü olmamış hatta gayet hoş başıma bir şey gelmeyecekse. Bu gözler neler gördü, ondan da olabilir :) Edit: Pardon son resminize bakmamışım, orada bahsettiğiniz olay daha bariz görünüyor. Aslında fırçalama yanlışlığı olmuş. Biraz acemice vurmuş fırçayı. Yoksa tonu güzel.

işte pislik hatasını kabul etmiyor. ordaki geçişsizliği sac kesimime bağladı ne alakaysa. evet hata var diyor ama benden kaynaklı değil. krepe yanlıs atması işte hata. gidip suankı sacımı gösterip paramı alasım var ama yapmayacağım. Allahından bulsun. o paranın katları çıkar umarım

işte pislik hatasını kabul etmiyor. ordaki geçişsizliği sac kesimime bağladı ne alakaysa. evet hata var diyor ama benden kaynaklı değil. krepe yanlıs atması işte hata. gidip suankı sacımı gösterip paramı alasım var ama yapmayacağım. Allahından bulsun. o paranın katları çıkar umarım
Bakın işini bilen kuaför nasıl hemen toparlamış saçınızı. Son hali güzel olmuş bence daha fazla uğraşmayın, 2-3 haftada bir yıkandıkça turunculaşma başlarsa düzelttiğiniz kuaförde cila yaptırın bence ya da silver şampuan kullanın söyleyen arkadaşlar olmuş.

Bakın işini bilen kuaför nasıl hemen toparlamış saçınızı. Son hali güzel olmuş bence daha fazla uğraşmayın, 2-3 haftada bir yıkandıkça turunculaşma başlarsa düzelttiğiniz kuaförde cila yaptırın bence ya da silver şampuan kullanın söyleyen arkadaşlar olmuş.
aynen bende o şekilde düşünüyorum, aklım paramda kaldı gidip kavga edip alasım var yemin ederim 100 lirayı bile hak etmiyor eski sacım

Evet öncekine gore daha ıyı duruyo

Son attiginiz hali gayet iyi duruyor bence. Bundan sonra bir sey yaptiracaginiz zaman o duzelten kisiye gidersiniz Hoppa ilk boyayan arkadas bariz gecisleri ayarlayamamis, cok amator sekilde resmen kesik kesik duruyor ozellikle ic taraflar.

Son attiginiz hali gayet iyi duruyor bence. Bundan sonra bir sey yaptiracaginiz zaman o duzelten kisiye gidersiniz Hoppa ilk boyayan arkadas bariz gecisleri ayarlayamamis, cok amator sekilde resmen kesik kesik duruyor ozellikle ic taraflar.
aynen öyle yapacağım, teşekkür ederim^^

iç kısımları halen öyle kesik kesik malesef, görünen yerlerı yapabildi. su sac 400tl ye patladı bana :C içim gidiyor

Acıkcası 350 az bile vermişsiniz saclarınız baya uzun
Benim küt koyu sacımı acık kahveye döndürmek icin mahalle kuaförü bu parayı istedi

Kuaförler asla para iadesi yapmaz ama istediginiz gibi düzeltirler
Abartmış mahalle kuaförü saçmalamasın hem kısa hemde çok değil sadece birkaç ton açılacak saça o kadar para asla vermem

Bence sorun sacta degil parada
350 liraya saca nasil bi islem yapabilir ki memnun biraksin :)
Para arttikca beklenti artiyor bence
İlk hali bana kotu gelmedi, diplerin rengini acmayin demis olabilir misiniz?
Bir arkadasim da ombre yaptiracakti gittik kuafore dibi ellemeyin dibi ellemeyin diye diye adama islemi yaptirdi e dibi ellemeyip uclari sari yapinca arada bi uyum olmadi haliyle, sonra bu olmadi dedi adam e yani ne olacakti ben sizi uyardim dedi hakli olarak :)
Sonra dibin rengini kirip cilayla mis gibi toparlandi

Kuaförde insanın basireti bağlanıyor resmen, herşeye tamam, güzel deniliyor, eve gelince ağlamalar:) Para iadesi yapmazlar ama düzeltirler umarım.
Ayy kız vallahi doğru dedinnn yaa orada bir şey oluyor sanki , fark etmiyosun güzel tespit:KK70:

Back
X