kuaför !?

ozaman gidip kuaförle sağlam bir kavga edin, uçların rengini daha güzel açsınlar. üzgünüm söylediğim için ama gerçekten çok kalitesiz duruyor :KK43:

5den sonra gideceğim zaten bunun için konu açtım suan ne işlem talep etmeliyim bilmiyorum

benim kuaföre dediğim şunlardı, aşırı soğuk bir ton istemiyorum tatlı bir sarı olsun geçişleri düzgün olsun. şimdi bana soğuk istemıyosun diye cevirebilir mi o var işte

küçük bir ilde yaşıyorum, burda çoğu arkadaşın gittiği kuaföre saçımı ombre yaptırmak için gittim. aslında bayağı bir araştırmıştım, güvenilir güzel yapan bir yer olsun diye, en sonunda burayı tercih ettim.Tüm çabam saçlarımın kibrit çöpüne benzememesi, geçişlerin kalın olmaması içindi. Bi de bilirsiniz kuafördeki ışıklar, saça verilen dolgunluk vs hata olsa da göremiyorsunuz müşteri olarak, yani ben göremedim. Arkadan fotoğraf çektirdim evde, geçişleri çok özensiz, dip boyası gelmiş saç gibi duruyor. Hayatımda ilk kez bir kuaföre bu kadar para verdim.Düzelttirmek için gideceğim ama memnuniyetsizliğimi belli edince savunmaya geçebilirler mi ki. hatta bu paranın bu saça çok olduğunu, bir miktarın iadesini bile talep edesim var.

Edit: 2.sayfada fotoğraflar mevcut

para iadesi yapmazlar fakat düzeltebilirler şikayetlerinizi anlatırsanız

Gittim ve boyanin kesimle alakali olduunu krepe yaparken kısa yerleri görmediğini söyleyip işlem yapmadi. Üstüne farklı işlem yaptırırsan yakarsin dedi. Ve evet yine paramla sac konusunda rezil oldum.

Ombre gıbı degılde gercekten dıbın gelmıs gıbı olmus moralın zaten bozuk bende bozmak ıstemem ama dıplerı uclara uygunbı renkboyatırsan geçişi güzel olur

Bence kötü değil ayrıca para vermezler evet geciste ufak sıkıntılar var onları duzelttirebilirsin ama renk iyi ton farki yok aralarda

kuaforler dehşet para kazaniyor en ucuz ve toptan malzemelerle yani aşırı fiyatlar bence
ben de el becerim olduğundan mıdır nedir bana aşırı geliyor
çok kotu olmamış aslında sadece kenci sac renginiz olan yerleri bi kaç ton açması yeterli

Ombre işine bulasmamak lazim. Ombre degil dibi cikmis gibi oluyor cogunlukla.
Ben begenemedim saclarinizi, bi kere renk cok kotu duruyor zaten ve gecisler hic olmamis.
3 yildir sacimi boyamiyorum. Uclarda sarilar kaldi ve onlari ombre saniyorlar (renk gecişi bende bile daha uyumlu cidden) :KK70: Boyle ombre yapacak olduktan sonra bi kere boyayin sacinizi birakin aksin veeee ombre :KK70:

Şahsi fikrim çok doğal görünüyor dip gibi değil de güneşte diplerden hafif başlayıp uçlara doğru iyice açılmış gibi duruyor ve sarının tonu çok güzel bir sarı
Anlattığınız şekilde ben hayalimde diplerden kara fatma karasu uçlarda da çiğ bir sarı hayal ettim ama resimle alakası yok gayet güzel yani:KK37:

Ombre gıbı degılde gercekten dıbın gelmıs gıbı olmus moralın zaten bozuk bende bozmak ıstemem ama dıplerı uclara uygunbı renkboyatırsan geçişi güzel olur

Ben çok beğendim sadece sarının kötü tonunu kullanmış kirli sarı gibi, bu ton yerine platin sarısına yakım bi renkle ombre yapılıyor o olsa süper ılurdu ama maşallah saçlrınjn kendi güzelliği gürlüğü yeter:) moralini bozma her şeyin çaresi var:)

dün gittim. arkaları gösterdim. bu benm hatam değil kesim hatası ara makası var dedi yüzsüz yüzsüz. üstüne basa basa suna yapacak bir şeyim yok mu diyorum yok diyor ya. çalışanları da bakıyor bence kusur yok gayet güzel diyorlar, şaka gibi. baska kuaföre gitme boyatıyosan kendı rengıne boyat bence dedi bide. gittim gerisindeki kuaföre, kesinlikle yalan söylemiş size dedi acıdı resmen yani adam :KK70: rengi çiğ gibi, istersen bi cilayla bide geçisleri yumuşatarak toplayabilirz dedi. bi 50 de ona verdim. en azından toplandı biraz. küllü sarı, kumrala yakın bişey oldu diğerinden iyidir. ona paramı helal etmiyorum, kesinlikle haksız kazanç

dün gittim. arkaları gösterdim. bu benm hatam değil kesim hatası ara makası var dedi yüzsüz yüzsüz. üstüne basa basa suna yapacak bir şeyim yok mu diyorum yok diyor ya. çalışanları da bakıyor bence kusur yok gayet güzel diyorlar, şaka gibi. baska kuaföre gitme boyatıyosan kendı rengıne boyat bence dedi bide. gittim gerisindeki kuaföre, kesinlikle yalan söylemiş size dedi acıdı resmen yani adam :KK70: rengi çiğ gibi, istersen bi cilayla bide geçisleri yumuşatarak toplayabilirz dedi. bi 50 de ona verdim. en azından toplandı biraz. küllü sarı, kumrala yakın bişey oldu diğerinden iyidir. ona paramı helal etmiyorum, kesinlikle haksız kazanç
yeni halini de link atabilir misiniz, merak ettim.

Resimleri gördüm kötü olmuş.. geçici bir çözüm önerebilirim.. watsonlarda ve kuaför malzemeleri satan yerlerde mor şampuan var. Onu alın saçınızda çok bekletmeyin en fazla 5 dk. Sampuan gibi kullanıcaksınız.. hem geçişleri düzeltiyor hemde rengini daha güzel bi sarı yapıyor ama cok bekletirseniz griye döner sarılar..

Bu sampuanı kesfettigimden beri sacıma ombre yaptırmırmıyorum. En son 1 sene önce yapılmıstı

canım mor şampuan nasıl kullanılıyor illa açık mi olması lazım saç renginin

çok üzüldüm memnuniyet için en azından istediğinizi yapması gerekiyordu

Ben de mor şampuanı öneriyorum. Saçın çok çok mu kötü? Değil. Ama ombre bu değil. Röflen akmış gibi olmuş. Kuaföre git ilkönce para iadesi işte yok düzeltiriz derlerse sorun yok. Ama düzeltemezlerse mor şampuanı kullan derim.
Şimdi gördüm kuaföre gitmişsin. Ah bir de hatalarını kabul etmezler onlar

Back
X