• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaför

sunri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
69
4
28
Ankara
Arkadaşlar ya şöyle uygun ve güzel kuaför tavsiye edebilcek olan varmı gelin saçı için? İlgili yerede yazdım kimse cevp vermedi:(( muhtemelen burdada kapıtalıcak ama napıyım

Son düzenleme:
Arkadaşlar ya şöyle uygun ve güzel kuaför tavsiye edebilcek olan varmı gelin saçı için? İlgili yerede yazdım kimse cevp vermedi:(( muhtemelen burdada kapıtalıcak ama napıyım

Bende ariyorum. Iki yere sordum haziran icin. Ama siz nerde oturuyorsunuz il olarak?

Istanbul:)
Onemli degil, ama ankarayi bilmiyorumda istnbulda fiyatlar 350den basliyor

Gelin basi + profosyonel makyaj istiyorum ben:nazar:

Nişanda yaptrdığım yer 250 dedi nişanda çok hoştıda saç makyaj düğün için fazla profosyenel değiller gibi geldi kararsızım mutsuz çıkmak istemiyorum :) burda da 250 den başlıyo 1500 e kadar çıkıyo

250 sac makyaf flan dahil dedi biir de ne tarafta otuyosun

Son düzenleme:
Ankara'dan kuaför arayan arkadaşım sana bir öneri de bulunabilirim. Çankaya'da Magic Touch Kuaför var. Parası biraz tuzlu ama harika bir kuafördür. :34:

Ankarada değil ama Polatlıda mükemmel bir yer vardı. adam aşmış artık yaptığı at kuyruğu 3 gün bozulmaz. o kadar iyi ki ablamın düğünü Ankarada olduğu halde Polatlıdan getirtmişti kuaförü. İstersen paylaşayım bilgilerini

Back
X