Kuaför

sunri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
69
4
28
Ankara
Arkadaşlar ya şöyle uygun ve güzel kuaför tavsiye edebilcek olan varmı gelin saçı için? İlgili yerede yazdım kimse cevp vermedi( muhtemelen burdada kapıtalıcak ama napıyım

Son düzenleme:
Arkadaşlar ya şöyle uygun ve güzel kuaför tavsiye edebilcek olan varmı gelin saçı için? İlgili yerede yazdım kimse cevp vermedi( muhtemelen burdada kapıtalıcak ama napıyım

Bende ariyorum. Iki yere sordum haziran icin. Ama siz nerde oturuyorsunuz il olarak?

Istanbul:)
Onemli degil, ama ankarayi bilmiyorumda istnbulda fiyatlar 350den basliyor

Gelin basi + profosyonel makyaj istiyorum ben

Nişanda yaptrdığım yer 250 dedi nişanda çok hoştıda saç makyaj düğün için fazla profosyenel değiller gibi geldi kararsızım mutsuz çıkmak istemiyorum :) burda da 250 den başlıyo 1500 e kadar çıkıyo

250 sac makyaf flan dahil dedi biir de ne tarafta otuyosun

Son düzenleme:
Ankara'dan kuaför arayan arkadaşım sana bir öneri de bulunabilirim. Çankaya'da Magic Touch Kuaför var. Parası biraz tuzlu ama harika bir kuafördür.

Ankarada değil ama Polatlıda mükemmel bir yer vardı. adam aşmış artık yaptığı at kuyruğu 3 gün bozulmaz. o kadar iyi ki ablamın düğünü Ankarada olduğu halde Polatlıdan getirtmişti kuaförü. İstersen paylaşayım bilgilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…