Saç Rengi ve Saç Boyama KUAFÖR

Çok teşekkür ederim ama bugün hallettim ombre işimi :-) Ben diplerinde daha açık olmasını beklerken burda aynı sizin anlattığınız gibi bir saç rengim oldu şu an :-) Ama ben çok sevdim de ombre olduğu tüm saçlarımı öne atınca anlaşılıyor biraz yine de içime sindi:KK51: Pendik'te devlet hastanesinin yakınlarında Makkas diye bir kuaför de yaptırdım Three Makkas diye de geçiyor sanırım , fiyat olarakta tam benim bütçeme uygun çıktı çok mutlu oldum :KK53: tavsiye ederim daha sonra arayışı olan arkadaşlara da :KK52:

Dimmii , ilk açınca saçları oha çok sarı diyor insan, sonra da yetmez diyor:) bence bizde sarışınlık hastalığı var :) daha dipten alsaydı diye bende dedim bazen bazen, ama uzadıkça daha kötüleşirdi çünkü renk geçişini en dipten başlatanayacağı için,o yüzden kulak çevresinden başlatıyorlar.. Hayırlı olsun canım

Dimmii , ilk açınca saçları oha çok sarı diyor insan, sonra da yetmez diyor:) bence bizde sarışınlık hastalığı var :) daha dipten alsaydı diye bende dedim bazen bazen, ama uzadıkça daha kötüleşirdi çünkü renk geçişini en dipten başlatanayacağı için,o yüzden kulak çevresinden başlatıyorlar.. Hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim canım (: Bana da şu an öyle geliyor keşke daha az dipsen olsaymış, keçke daha sarı olsaymış diye sanırım sarışınlık hastalığı var cidden :KK48: Ama saçıma çok zarar geldiğini farkettim zaten hasarlıydı kendisi bir de o krepeleri açmaya uğraşıyolarken tarağı kafamda kıracaklardı resmen öyle kırdı saçımı artık bakımlarla falan toparlamaya çalışcam (: Burdan bir arkadaşta resim istedi ama ne yaptıysam gerçek saç rengimi çıkartamadım ortaya yanıltıcı olacağı için atasım gelmedi :KK34:

Tamam o zaman bekliyorum :)
Ya ben galeride dolaşırken bu fotoğramı gördüm de sana fotoğrafını atacaktım diye çekilmiştim ama unutmuşum kusura bakma :KK53: Geçte olsa dediğimi yapmak istedim, saçlarımın tam rengi diyemem ama yakın hali bu gerçekten bir sürü fotoğraf çekildim en yakın halini yakalıycam diye ama ışık mışık derken yakalayamadım bir türlü :KK34: Geçişleri de daha iyi diyebilirim valla :KK53:

Eklentiler

• 12283068_10208142795947108_983710541_n.webp
    12283068_10208142795947108_983710541_n.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 299
Ya ben galeride dolaşırken bu fotoğramı gördüm de sana fotoğrafını atacaktım diye çekilmiştim ama unutmuşum kusura bakma :KK53: Geçte olsa dediğimi yapmak istedim, saçlarımın tam rengi diyemem ama yakın hali bu gerçekten bir sürü fotoğraf çekildim en yakın halini yakalıycam diye ama ışık mışık derken yakalayamadım bir türlü :KK34: Geçişleri de daha iyi diyebilirim valla :KK53:

Seninde uclarinda bendeki sıkıntı var :(

Bende de öyle :KK43:
Napıcam bilmiyorum onu :KK43:
Ben yarın elime makası alıp kesiyorum vallah 4-5 cm uçlardan :KK45: Bu sabah sinirimi bozdu o saç uçlarım böyle yapayım dedim. Bir de benim saçlarım aşırı aşırı kurudur işlem görmeye görsün en önce hemen saç uçlarım püsküllenir. ombreden önce pek yoktu aslında hatta ombre yaptırdığım zaman saçlarımın fotoğrafını çekerken daha beter püskülümsü çıkan fotoğraflarım da oldu ben kameradan sanıyodum :KK53: Sonra sonra anladım ama tek çözüm kesmek yani bacım başka yolu yok bence, çok bakım şeysi de denedim ama değişen birşey olmadı o kısımlarda :63:

Ben yarın elime makası alıp kesiyorum vallah 4-5 cm uçlardan :KK45: Bu sabah sinirimi bozdu o saç uçlarım böyle yapayım dedim. Bir de benim saçlarım aşırı aşırı kurudur işlem görmeye görsün en önce hemen saç uçlarım püsküllenir. ombreden önce pek yoktu aslında hatta ombre yaptırdığım zaman saçlarımın fotoğrafını çekerken daha beter püskülümsü çıkan fotoğraflarım da oldu ben kameradan sanıyodum :KK53: Sonra sonra anladım ama tek çözüm kesmek yani bacım başka yolu yok bence, çok bakım şeysi de denedim ama değişen birşey olmadı o kısımlarda :63:

Değişmiyor ya cidden :(

sağda solda her yerde söylüyorum sana da önermek istedim :D Garage hair repair studio. yeri levent'te. ben brushlight yaptırdım ve çook memnun aldım. instagram sayfalarından bakabilirsin çalışmalarına :)

Kızlar uzun zamandır düşündüğüm ombreyi eeeeh deyip yarın yaptırmaya karar verdim ama nerede yaptıracağıma bir türlü karar veremiyorum. Bu da benim şimdilik ufak bir derdim, daha önceden kötü bir saç vakası yaşadığım için güvenemiyorum heryere. Pendik'te bildiğiniz iyi ombre yapan ama çok uçuk fiyat vermeyen, orta maliyetli bir kuaför varsa bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Yarına kadar karar vermem lazım bekliyorum kızlar lütfen :KK53:
Ben de ilk ombrelilerdenim, ama sana tavsiyem dip boya işine girme, saçın doğalsa yada boyatmayı sevmiyorsan. Yoksa bir zamanlar benim gibi renk skalası gibi gezersin :KK70:

bence kızkulesi güzellik merkezi....saçlarınızı görmeden herhangi bir işlem uygulanmıyor ve sizin isteklerinizi dinledikten sonra size olur olmazı söylüyorlar...mükemmel işler çıkıyor tavsiye ederimm

Back
X