Kuaförde Ağda

Benanneyiim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
226
19
Meraba arkadaşlar,
Yarın ilk kez güzellik salonunda ağda yaptırıcam çok gerginim bu yüzden(özel bölge dahil tüm vücut)
Kafamda bir sürü soru işareti var
İlk olarak sadece sütyenimizle kalıyormuşuz doğru mu?
Ağdayı nasıl yapıyolar yani hangi pozisyonlarda hep yatarak mı
Çok fazla acır mı?
Ne kadar sürer?
Ve benim önceden yapmam gereken bir hazırlık var mı
Lütfen açık açık yazın kızlar

Ben sırf sutyenle kalmadım hiç
Alt yapılırken altı soyundum üst yapılırken ustu.
Her agdacının farklı bir tarzı var önleri alırken sadece bacaklarını kenarlara cekiyorsun ama altlara inince kimisi bacaklarını kaldırmanı istiyor kimisi yüzüstü yatmanı vs vs
Daha önce hep jilet yaptıysan özellikle ilk cektikleri acıyacak ama sonra uyusuyorsun.
Tüm vucut yaptıracaksan yarım saat 1 saat arası değişir kadının hızına göre.
ama cıktıgındaki hissettiğin rahatlık hepsine değer. Üstünden tonlarca yük kalkmış gibi oluyor.
Hazırlık yapmana gerek yok duş al ve temiz git yeter.
Ha birde kolay giyinip cıkartabileceğin şeyler giy.

Ben sırf sutyenle kalmadım hiç
Alt yapılırken altı soyundum üst yapılırken ustu.
Her agdacının farklı bir tarzı var önleri alırken sadece bacaklarını kenarlara cekiyorsun ama altlara inince kimisi bacaklarını kaldırmanı istiyor kimisi yüzüstü yatmanı vs vs
Daha önce hep jilet yaptıysan özellikle ilk cektikleri acıyacak ama sonra uyusuyorsun.
Tüm vucut yaptıracaksan yarım saat 1 saat arası değişir kadının hızına göre.
ama cıktıgındaki hissettiğin rahatlık hepsine değer. Üstünden tonlarca yük kalkmış gibi oluyor.
Hazırlık yapmana gerek yok duş al ve temiz git yeter.
Ha birde kolay giyinip cıkartabileceğin şeyler giy.

Çok teşekkürler
Sir ağdadan sonra duş almak gerekiyor mu

canım eskiden sirden sonra 2 saat su değmesin diyorlardı ama ben bant ağda kullandığımda mesela yağlandıktan 5-10 dakika sonra yıkadım sorun olmadı
sen yine de riske atma derim

pozisyon ağdacıya göre değişiyor evet
özellikle kalçaların arasında sadece yüzüstü yatıran da var dizlerinin sütünde durmanı isteyen de
sen rahat edeceğin pozisyonu söylemeye çekinme
tamamen soyunmana gerek yok tabii ki
arkadaşın dediği gibi yaparsın

gerilme bu kadar:)
acısına dayanamam dersen emla krem var...5 tüpü 100 tl ama genital bölge için değer yaniiuyuşturuyor hissetmiyorsun hiç

14 yaşımdan beri düzenli gidiyorum ve hiç sadece sütyenle kalmadım bence o biraz tercih meselesi:KK70: poziyonlarda korkulacak bisi yok uzanıp bacaklarını kırarak kendine çekmen gerekiyo arka taraf için onun dışında bacaklarını baya açıyorsun. Takma bu kadar. Evet canın yanar ama sonraki rahatlık hissi paha biçilemez zaten 15 dkcık bisi

X