- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Eskiden yaptım 1 sene bıraktım. Uzun zamandır tüy dökücü ve jilet kullanıyorum aşırı tüylü bir insan değilim sadece kalın tüylerim varJiletle aldığın için fazla acıyabilir. Bir anlık bir acı ama sonrası çiçek sonrası mis. Bir de hiç ağda yaptırmadıysan vay haline. Lazer yaptırmıyorsan asla jilet yapma bir daha derim.
Bana doktor kendi önermişti jileti. Lazer ve ağdayı yapmamamı söyledi ama malum nikah mecbur ağda olacakJiletle aldığın için fazla acıyabilir. Bir anlık bir acı ama sonrası çiçek sonrası mis. Bir de hiç ağda yaptırmadıysan vay haline. Lazer yaptırmıyorsan asla jilet yapma bir daha derim.
nedenki sadece jileti önerdi? ben lazer yaptırıyorum da merak ettimBana doktor kendi önermişti jileti. Lazer ve ağdayı yapmamamı söyledi ama malum nikah mecbur ağda olacak
Surekli gitsen acıyı hissemezsn bile ilk bi kac kez canın acıyabilir cunku sende bilirsin jiletle aldgn zaman kıllarn kalinlasyo bisey olmaz yine git korkmaKızlar haftaya ağdaya gideceğim. Daha önce kuaföre bu konuda hiç gitmedim. Nikahım var o sebeple bu da. Ben kendim jiletle hallediyordum. Nasıl oluyor tamamen açıyorlar mı? Ya da hemen bitiyor mu? Çok da utanıyorum ağdaya gelmesi için kendi haline bıraktım.
Ben bir de çok utanıyorum daha önce kimseye ağda yaptırmadım o beni çok geriyorSurekli gitsen acıyı hissemezsn bile ilk bi kac kez canın acıyabilir cunku sende bilirsin jiletle aldgn zaman kıllarn kalinlasyo bisey olmaz yine git korkma
Utanma canm onlarn. isi bu neler neler görüyorlar çekinmene gerek yok yani alıştırmaya bak kendni ağdaya sonra sen kendin zaten vazgeçemiceksnBen bir de çok utanıyorum daha önce kimseye ağda yaptırmadım o beni çok geriyor
Bana dedi ki lazer epilasyon kısa vadede evet bir sorun teşkil etmiyormuş gibi görünebilir ama uzun vadede kimse bunun garantisini veremez. Belki 5 yıl içerisinde değil ama 10 yıl sonra bu sana cilt kanseri olarak dönedebilir. Orada o tüylerin çıkmasının bir nedeni var. Etrafına ağda yaptırabilirsiniz çok istiyorsanız ama tam o girişin olduğu kısmın afedersiniz dudak kısmının kısa kesilmesi gerekir hiç tüy olmaması değil kısa kesilmesi gerekir dedi. Hatta bir de kızdı Türk kadını marifet biliyor orayı tamamen almayı onların koruma görevi var ph ile oynuyorsunuz dedi. Zaten hamilelik olunca tekrarlayacak üstüne bir de kuruluk tahrişle uğraşacaksın dedinedenki sadece jileti önerdi? ben lazer yaptırıyorum da merak ettim
inşallah bir atlatayım da sürekli gitmem muhtemelen çünkü iyi bir şey değil ağda. Karartma ve sarkıklık yapıyor malumUtanma canm onlarn. isi bu neler neler görüyorlar çekinmene gerek yok yani alıştırmaya bak kendni ağdaya sonra sen kendin zaten vazgeçemiceksn
Ben 2 senedir yaptırıyorum hala bir tık yoknedenki sadece jileti önerdi? ben lazer yaptırıyorum da merak ettim
Ben 2 senedir yaptırıyorum hala bir tık yok
gitmeyeceğin tanımadığın birine git ben ilk öyle yaptım sonra biraz daha rahat oluyorsun ve sürekli aynı kişiye gidersinBen bir de çok utanıyorum daha önce kimseye ağda yaptırmadım o beni çok geriyor
kötü sonuçlanmış bir tecrübe paylaştım diye saçmalık olarak beni mi kastettin anlamadım?Yani ağdaya gidecek birine böyle bir şey anlatmakta anlayışsızlık ve saçmalık nedir?
Evet tabi. Yani yapılacağı kesin olan bir eylem hakkında belli ki desteklenmek isteyen bir paylaşım yapılmış kötü tecrübenizi niye anlatıyorsunuz?kötü sonuçlanmış bir tecrübe paylaştım diye saçmalık olarak beni mi kastettin anlamadım?
Aslında ağda yapsan şimdi bitmiş olurdu kalın tüyler benim baya fazlaydı hep apda yaptım arada bi kaç defa jiletle krem kullandım oda hamile olduğum için çok pişman oldum o zamanda jiletlediğiniz için kalınlaşıyor ve güçleniyor tüyler ağda ayda bir jilet 2güne bir ihtiyaç oluşturuyor temizlemede bencrEskiden yaptım 1 sene bıraktım. Uzun zamandır tüy dökücü ve jilet kullanıyorum aşırı tüylü bir insan değilim sadece kalın tüylerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?