Kuaförde bulaşıcı hastalıklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
merhaba kızlar size birşey sorcam dünden beri düşünmekten kendimi alamadım.başka yerede açmıştım ama çok yazan olmadı.benim sorunum kuaför.dün kuaföre gittim saç kestirecektim aslında her zaman kestirdiğim yer.bir an aklıma sonuçta herkese tek tek malzeme kullanmıyorlar ya diye düşündüm.saçımı tararken hafif bir acı hissettim,dedim heralde tarağı biraz dipten taradı sonra bakayım dedim eve gelince,kanama falanda olmamış olsa dedim yara olurdu dokunduğum zaman acırdı dedim.sonra içime kurt düştü hadi olduysa diye.canım çok sıkılıyor ya bu hastalılarıda duyunca biraz telaş yaptım anlayacağınız.peki ben nasıl içimdeki kuşkuyu yok etcem.sanki bundan önce hiç gitmiyordum.o kadar çok yere gittim ki oralarda gelmedi hiç aklıma son gittiğimde geldi işte off off ne zor birşey.birazda herşeyi kafaya takan bir insanım malesef.sizce en çok hastalık riski bulaşan durumlar hangileridir?(kaş,manikür,pedikür,saç kesme v.s)yorumlarınızı bekliyorum.Böyle şeyleri çok kafaya takar oldum

Bu saydıklarınızda hepsinde hastalık bulaşma riski vardır.. Manikür pedikür ilk sıralarda..

Ama bu kadar takarsanız kafanıza daha fazla risklisinizdir demektir.

Rahat olun, sadece derinize fazla sürtünmüştür ondan acımıştır, madem kan akmadı diyorsanız.

Ama bu kadar takıyorsanız kendi fırçanızı, malzemelerinizi yanınızda götürün ki en doğrusuda budur zaten.

Bazen kuaförler alışık olmadığım malzemeleri kullanmak istemiyorum diye bahanede bulunuyorlar; her zaman gittiğiniz kuaförse anlaşın, hangi malzemeleri alacağınızı sorun; yanınızda götürün.

anladım birdaha öyle yaparım birde kafamda sivilce varmış o yüzden taktım ama olduğu gibi duruyor birşeyde yok bilmiyorum galiba çok takıyorum

Son düzenleme:
eve gelince kafamdaki sivilceyi görünce korktum başta açıkcası annem öylece duruyor kanamamış deyince biraz rahatladım sırf o sivilce yüzünden bu kadar taktım galiba.acaba benim gibi başkalarıda var mıdır böyle durumlarla karşı karşıya kaldığınız oldu mu?

Son düzenleme:
Ben ilkokula giderken komşumuzun kızında bitlenme olmuştu...Komşumuz kuaförden olduğunu düşündüğü için kuaföre giderken kendi malzemelerini götürmeye başlamıştı tarak filan...Sizde öyle yapabilirsiniz...Ama ben hep şeye inanırım sakınılan göze çöp batar

Son düzenleme:
en tehlikelisi manikür pedikür, kendi malzemelerinizi götürün giderken veya gözünüzün onunde temizlenmesi yapılsın. Saç kesiminden sonrada eve gelince banyo yapın ben hep öyle yapıyorum.

evet haklısınız işte bazen kuruntulu olunca korkuyor insan bu zamana kadar takmamışım şimdi takıyorum bende anlamadım.umarım bir sorun yoktur sakınan göze çöp batar doğru en iyisi düşünmemek galiba .saç kesiminden sonra geldim saçlarımı yıkadım zaten evde onu bende yaparım hep.teşekkürler kızlar.bundan sonra daha dikkatli olmak lazım galiba birde çok takmamak.benim gibi olan var mı acaba başka??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…