• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuaförlere derdimi anlatamadım gitti arkadaş...

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
bütün sinirim zıplamış haldeydim...kaç defadır saçımı kestirmek için gittiğim çeşitli kuaförlere bi türlü istediğim şekli kestirtemedim... izah ediyorum anlatıyorum ama sanki atomu parçalamasını istemişim gibi dediğimin tam aksi bir kesim yapıyorlar.. deneme yanılma yöntemi değilki bu arkadaşım saç yani, kestinmi biter... olmadı bi daha deneyelim yok yani... istediğim model, saçımın boyunu hiç kısaltmadan sadece kat kat kestirmek... katlar bol bol olsun, çok katlı seviyorum dedim... tamam dedi, kesti... bittikten sonra bi baktım, saçımın boyunu kısaltmış, ve katlar yok denecek kadar az... zar zor uzattığım saçlarım kısacık kaldı sırf kesim hatasından :KK61:şu hayal ettiğim modeli kesecek bir kuaför bulamadım gitti... istediğim model bu... meğer ne imkansız bir model istiyormuşum...

sac-kesim-3-300x300.webp

İki kaş bıyık alan, saç kesebiliyorum diyen çıkıp kuaför oluyor maalesef. Bir model gösteriyorsun mesela. Yok o modeli yapamam senin saçına olmaz diyor bazısı. Ki bal gibi olur gayet uygun saçım o modele. Diğerine gidiyorsun kırıklarını al diyorsun saçı bir 3 numara yapmadığı kalıyor. Diğeri kaşları yamuk alıyor.
Neyse ki sonunda işi bilen bir kuaför buldum da kurtuldum artık diğerlerinin rezilliklerinden.
Bide şu var kuaför olayında ucuza kaçmayacaksın. Parayı biraz fazla veriyorsun ama değiyor gerçekten. Çevrende ortalamanın biraz üstünde fiyatı olan çok tercih edilen bir kuaför varsa oraya git canım.

İki kaş bıyık alan, saç kesebiliyorum diyen çıkıp kuaför oluyor maalesef. Bir model gösteriyorsun mesela. Yok o modeli yapamam senin saçına olmaz diyor bazısı. Ki bal gibi olur gayet uygun saçım o modele. Diğerine gidiyorsun kırıklarını al diyorsun saçı bir 3 numara yapmadığı kalıyor. Diğeri kaşları yamuk alıyor.
Neyse ki sonunda işi bilen bir kuaför buldum da kurtuldum artık diğerlerinin rezilliklerinden.
Bide şu var kuaför olayında ucuza kaçmayacaksın. Parayı biraz fazla veriyorsun ama değiyor gerçekten. Çevrende ortalamanın biraz üstünde fiyatı olan çok tercih edilen bir kuaför varsa oraya git canım.

bundan önceki gittiğim kuaförde başıma geleni anlatsam inan şok olursun.. ben hala aklıma geldikçe sinirden kusuruyorum... kapıdan girdim, hoşgeldiniz dedi.. saç kesitrecem dedim.. tabi tabi hemen alayım dedi.. oturdum.. anlatttım aynen bu isteğimi, tamam dedi kesmeye başladı... kesimin sonuna geldi , son rötüşleri yapıyordu.. içerden bi kadın çıktı hoşgeldiniz dedi, hoşbulduk dedim, sonra dedi ki AAA KIZ SEN Mİ KESTİN ? :KK57:
ben aynen şok... ne olduğunu anlamaya çalıştım, kız da ne cevap verse şaşarsın, EVEEET BEN KESTİM TABİ, NASIL BECEREBİLMİŞMİYİM :KK57:
hemen döndüm arkama, sen ilk deneyimini mi yapıyorsun, nasıl yani ddim... diğer kadın hemen savundu, KESİMİ FENA DEĞİL ÖĞRENDİ :KK57:
resmen kızın elinde denek olmuşum haberim yok.. saçımı berbat etti çıktı zaten, birdaha asla gitmedim oraya ama akıllısı beni bulmayacak mı yaa :KK11:

Anlayan bulursanız haber verin olur mu? Zira ben kumral tonlarından biri olsun dediğimde patlıcan moru, dorelik bakırlık olmasın dediğimde bakırın şahıyla, kuruduğunda saçlarım omuz hizamda olacak şekilde kesin dediğimde kulak hizamdan hallice bir kısalıkla buluştum. :KK51:

inanamıyorum ya, kumral deyip de patlıcan rengini nasıl yapmış hayret bişey...
diğer arkadaşın dediği gibi kaş bıyık almayı öğrenen kuaförüm diye çıkıyor...
kuaförlük bir sanattır... yıllarca ustanın yanında çıraklık yapmadan olur mu öyle kaşla bıyıkla.. bende alabiliyorum kaş bıyık, hadi bene alayım bi makas küt küt keseyim... insan biraz özenir.. hepsi mi aynı bunların :KK11:

Kuaförlük ciddi bir iş aslında ve o kadar türediler ki iyisini bulmak zor. Ben şunu anladım deneyimlerimden iyi bir kuaför bulmak zor buldun mu da onun en iyi yaptığı şeyi bulmalısın..mesela ben taşınmadan önce bulmuştum. Kesimi başka yerde boyayı başka yerde kaşı başka yerde ağdayı başka yerde yaptırıyodum. Kaşı aldırdığım yer hiç saç işi yapmıyodu. Ağdayı yaptırdığım yer de öyleydi. Yalnız saç Kesme konusunda öyle bilmediğin yere oturmayacaksın önemli çünkü

Canım youtube dan bence katlı kesim nasıl yapılır diye bak otur kendin kes. Ben saçımı kendim keserim, kendim boyarım, fönümü maşamı kendim yaparım, kaş bıyık ağda onlarıda ben yaparım.
Gidipte sinir krizi geçiriceğme paramla rezil olmaktansa oturup kendim yapıyorum valla.

Kuaförlük kursları türedi ya bitiren hemen dükkan acıyor. Derhal kapatılmalı bu kuaforlük kursları. Hiç emek vermeden işi öğrenmeden saç kesip boyuyorlar.

Saçlarımı kestirmiştim yazın saçlarım normalde şimdiye kadar üç katı uzardı ama saçlarımı tabiri caizle küstürdü kadın 1 ayda çok hızlı uzayan saç 2 santim bile uzamıyo :KK11:

bundan önceki gittiğim kuaförde başıma geleni anlatsam inan şok olursun.. ben hala aklıma geldikçe sinirden kusuruyorum... kapıdan girdim, hoşgeldiniz dedi.. saç kesitrecem dedim.. tabi tabi hemen alayım dedi.. oturdum.. anlatttım aynen bu isteğimi, tamam dedi kesmeye başladı... kesimin sonuna geldi , son rötüşleri yapıyordu.. içerden bi kadın çıktı hoşgeldiniz dedi, hoşbulduk dedim, sonra dedi ki AAA KIZ SEN Mİ KESTİN ? :KK57:
ben aynen şok... ne olduğunu anlamaya çalıştım, kız da ne cevap verse şaşarsın, EVEEET BEN KESTİM TABİ, NASIL BECEREBİLMİŞMİYİM :KK57:
hemen döndüm arkama, sen ilk deneyimini mi yapıyorsun, nasıl yani ddim... diğer kadın hemen savundu, KESİMİ FENA DEĞİL ÖĞRENDİ :KK57:
resmen kızın elinde denek olmuşum haberim yok.. saçımı berbat etti çıktı zaten, birdaha asla gitmedim oraya ama akıllısı beni bulmayacak mı yaa :KK11:
Ay yok artık yaa. Rezil etmedi inşallah saçlarını?

Saçlarımı kestirmiştim yazın saçlarım normalde şimdiye kadar üç katı uzardı ama saçlarımı tabiri caizle küstürdü kadın 1 ayda çok hızlı uzayan saç 2 santim bile uzamıyo :KK11:
Bunun kestirdiğiniz dönemle ilgisi olabilir mi acaba?
Ay takvimine göre belli tarihlerde kesildiğinde saç daha çabuk uzuyor veya daha geç uzuyor. Aynı epilasyonda ay küçülürken tüyleri alınca tüylerin daha geç ve daha az çıkması gibi.

Bunun kestirdiğiniz dönemle ilgisi olabilir mi acaba?
Ay takvimine göre belli tarihlerde kesildiğinde saç daha çabuk uzuyor veya daha geç uzuyor. Aynı epilasyonda ay küçülürken tüyleri alınca tüylerin daha geç ve daha az çıkması gibi.
Hep yazın kestiririm hepte uzardı bilmiyorum ki bu konuda bilgim yok

Back
X