kızlar kuaför arıyordum uzun zamandır saçlarımı yıpratmadan röfle yapıcak. bugün izmir bornova da 3 kuaför gezdim. özellikle lorealin platinium açıcısını kullanıp kullanmadıklarını sordum. bu forumdan ve araştırmalarımdan anladığım kadarıyla saçı yıpratmayan tek açıcı o. 3 kuaförde de yoktu. hadi dedim en son şu ünlü kuaföre uğrayayım malum kuaför ibrahim ibrahime. sordum ve kullanmadıklarını söyledi. ve içerdekilerin hepsi gençti hiç güven vermediler. saçım yıpranır mı dedim garanti veremedi.ve küt olan saçlarıma 110 tl dedi. hem yıpratıcak saçımı hemde 110 tl alıcak. yuh dedim tabi. sonra brezilya fönünü sordum. hoş oraya yaptıracağımdan değil sadece merak. 300 tl dedi.içinde formaldehit var mı dedim. açık açık evet var formaldehit olmayan ürün mü var sanki dedi çocuk pişkin pişkin.bende evet var dedim. birden nefret ettim o kuaförden.neden ünlü olmuş anlayamadım. sonra çamkıranda harun ferhat team var. orayada sordum platinium vardı. bana öyle bi fiyat verdi ki dudağım uçukladı. kısacık saçıma 270 tl dedi. indirim yap dedim peşin verirsen 230 tl dedi. bana yine çok fazla geldi. gider nizamteam e yaptırırım o fiyata be. tolga raziye kuaföre uğricam ama bornovada sanırım sadece harun ferhatta varmış platinium.ordan da fiyat alıcam görüşücem. olmadı platinium u kendim alıp kuaföre yaptırtcam.