Saç Kesim Şekilleri kuaförün saçımı çıtçıt yapmak için izinsiz aldı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

burcum1511

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
3
0
30
Arkadaşlar saçımı kestirmek itediğim modeli boyunu gösterdim özellikle kısa olmasın dedikçe kesti kesilen saçları tarayıp bi kenara düzgün bir şekilde ayırdı saçlarımı istedim vermedi şikayet etmek istiyorum nereye edebilirim

Arkadaşlar saçımı kestirmek itediğim modeli boyunu gösterdim özellikle kısa olmasın dedikçe kesti kesilen saçları tarayıp bi kenara düzgün bir şekilde ayırdı saçlarımı istedim vermedi şikayet etmek istiyorum nereye edebilirim

ciddimisin:KK57::KK57: hem kısaltıyo hemde o saçı alıp satıcak ve kar yapıcak saçınız üzerinden ve sizde saçınızı kibarca istiyosunuz inanamıyorum keşke azarlasaydınız bağırsaydınız başka türlü anlamazlar laftan ben olsam parayıda ödemezdim saçıda alıp giderdim

bu durumda nereye şikayet edersiniz sikayetiniz geçeli olurmu bilmiyorum( kanıtlayamazsınızda sonuçta)
ama yinede en yakın adliyeye sorun onlar yönlendirirler

Hangi şehir, hangi kuaför. İsmini yazmalısınız . Herkes bilsin. yada en azından özelden gönderin.

X