Kuaförün tavrı :/

Rebekahh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
291
45
0
35
Bursa
Arkadaşlar selam :) Büyük bi dert değil ama paylaşmak istedim. Nasipse saçlarımı boyatıyorum yarın gideceğim yerde en iyi güzellik merkezi olduğunu söylediler işini ciddi yapan bi kadın belli kendisiyle yüz yüzede görüştük. Neyse bugün randevu almak için aradım dedim
'Merhaba ben geçen hafta gelmiştim saçlarımı boya siliciyle açıp boyayacaktınız '
'evet hatırladım .....'dan gelmiştiniz dedi yarın gelicem müsaitseniz fiyatı 150 diye anlaşmıştık sanırım dedim
'evet hanımefendide benim hafızam cok kuvvetlidir beni sürekli teyit eder gibisiniz belirtmek istedim' dedi bozuldum bi an ama peki yarın görüşürüz deyip kapattık.
Şimdi aklıma geliyor yarında bana böyle ters ters konuşursa olur rengi beğenmem bişey olur çokta kırılganım yani :1:

ayy şöyle kuaförlere bi uyuz oluyorumki anlatamam :47:
bende geçen bu tip bişey yaşadım bayramda aradım kuaförü açıkmış gittim fön çektirdim benden iki katı fiyat aldı sonraki gitmemde sordum neden ogün öyle aldınız diye. cevap şu "o gün bayramdı" bende bana özelmi çalışıyosunuz bayram da ne alaka dedim bi dahada gitmedim.
bence baska bi kuaför bak o kuaför bana pek kafa dengi gelmedi :50:

yarın git kuaföre ,sacını yaparken sohbet etmeye baslarsınız zaten ..arada lafını söyle . de ki : dün sizi aramım sebebi yoğun oldugunuzu düsündüm ,kendimi hatırlatmak adına fiyatı söyledim. baskasılya karsıtırmayın diye. ama gördüm ki sizin buna ihtiyacınız yokmuş . ne olursa olsun müsteriyle daha nazik konuşulmasına inanırım dersin gülümseyerek , olur biter. dert etme ,sacını begenmezsen senin en dogal hakkın ,söyle yani .

bende geçen bu tip bişey yaşadım bayramda aradım kuaförü açıkmış gittim fön çektirdim benden iki katı fiyat aldı sonraki gitmemde sordum neden ogün öyle aldınız diye. cevap şu "o gün bayramdı" bende bana özelmi çalışıyosunuz bayram da ne alaka dedim bi dahada gitmedim.

demek siz ilk defa bayramda kuaföre gittiniz , çünkü türkiyenin her yerinde her kuaför bayram gününde çift katı para alır .size özel değil ...

Saçmalığa bak bayram diye iki katı fiyat :31: Ben fiyatı tekrar belirttim çünkü bakarsın yarın giderim 200 der belli mi olur yani ona göre paramı ayarlıcam sonuçta :31:

yarın git kuaföre ,sacını yaparken sohbet etmeye baslarsınız zaten ..arada lafını söyle . de ki : dün sizi aramım sebebi yoğun oldugunuzu düsündüm ,kendimi hatırlatmak adına fiyatı söyledim. baskasılya karsıtırmayın diye. ama gördüm ki sizin buna ihtiyacınız yokmuş . ne olursa olsun müsteriyle daha nazik konuşulmasına inanırım dersin gülümseyerek , olur biter. dert etme ,sacını begenmezsen senin en dogal hakkın ,söyle yani .

Muhakkak belirticem zaten bunları . Yüzyüze görüştüğümüzde ciddi bi kadındı baya saçlarımda istediğim rengi söylediğimde hemen karar verme önce açalım yüzüne tonları tuta tuta karar vericez dedi bu mantıklı geldi bana :31:

demek siz ilk defa bayramda kuaföre gittiniz , çünkü türkiyenin her yerinde her kuaför bayram gününde çift katı para alır .size özel değil ...
hayır ilk kez gitmedim o gittiğim kuaförde kendi kuaförüm değildi o kuaförden sonrada hangi kuaföre söylesem güldü bu uygulamaya çok saçma dedi. sizin gittikleriniz özel demekki :1:

Saçmalığa bak bayram diye iki katı fiyat :31: Ben fiyatı tekrar belirttim çünkü bakarsın yarın giderim 200 der belli mi olur yani ona göre paramı ayarlıcam sonuçta :31:

aynen iyi yapmışsın yarın arkadaşın dediği gibi tatlı bi dille uyarabilirsin

Ukala tavırları hic sevmem .kuaför lerin bu hareketlerine gelemem hic.bence gitme.ondan başka kuaför mu yok.benim kuaforum el üstünde tutuyor musterilerini.n demek ya .

Ukala tavırları hic sevmem .kuaför lerin bu hareketlerine gelemem hic.bence gitme.ondan başka kuaför mu yok.benim kuaforum el üstünde tutuyor musterilerini.n demek ya .

Bende sevmiyorum ve çok hassasım hani oralarda ağlarımda yani :1: Aynen kuaförler bizim burdada el üstünde tutarlar şaşırdım birden amacım sorgulamak değildi sadece kendimi hatırlatıp fiyatı tekrar belirtmekti

hayır ilk kez gitmedim o gittiğim kuaförde kendi kuaförüm değildi o kuaförden sonrada hangi kuaföre söylesem güldü bu uygulamaya çok saçma dedi. sizin gittikleriniz özel demekki :1:

aynen iyi yapmışsın yarın arkadaşın dediği gibi tatlı bi dille uyarabilirsin

ben tek bir şehirde yasamadım , bi sürü sehirde yaşadım .ve her yer böyledi çift katı. kk kadınlarına soralım bakalım bi ????

Bayramlar da seyranlar da fiyat artışı yapan bir kuaförüm yok neyse ki.:ssz:

Son düzenleme:
Müşteri her zaman haklıdır demişler bu bayanın bundan haberi yok sanırım.
Ne ukala bir tavır bu böyle
Resmen tok esnaf bu.
Ben olsam ona gitmem :19:

bende seye ıfrıt oluyorum ya sen kuaforsun kafamda 2 saat rofle paketı atıyorsun asık suratla ıkı muahbbet et ne sen yorgunlugunu anla ne ben asagıda uykudan mayusayım sonucta kuaforler rahatlamamız ıcın var
benım gıttıgım kuafordede sacımı boyayan hatunda erkekte her defasında laf atmasan konusmazlar boyle bısıler :9:

ben tek bir şehirde yasamadım , bi sürü sehirde yaşadım .ve her yer böyledi çift katı. kk kadınlarına soralım bakalım bi ????

Bende bir çok yerde bayramlarda kuaföre gittim ama fiyat artışı uygulamasını ilk defa duydum. Yani Türkiye'nin her yerinde böyle bir uygulama yok bazı yerlerde var demek ki.

Bende bir çok yerde bayramlarda kuaföre gittim ama fiyat artışı uygulamasını ilk defa duydum. Yani Türkiye'nin her yerinde böyle bir uygulama yok bazı yerlerde var demek ki.

fiyat artısını bende ılk duydum
yalnız bu kız sacına ne yaptıracakmıs 150 tl ben anlamadım
zaten sacı koyu renk gıbı resımde oyle gorunuyor
sacını acıcıuyla actırmasını onermıyorum asla

fiyat artısını bende ılk duydum
yalnız bu kız sacına ne yaptıracakmıs 150 tl ben anlamadım
zaten sacı koyu renk gıbı resımde oyle gorunuyor
sacını acıcıuyla actırmasını onermıyorum asla

valla bende anlamadım resimde saçları zaten çok hoş duruyor açtırınca saçları yıpranır gibi geliyo ama tabi kendi bileceği iş. Bu arada arkadaşın konusu altında gıyabında konuşuyormuş gibi olduk burda :)

Back
X